• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Adriana Lima waist size: 59 cm
Adriana Lima Biography - Brazilian Supermodel

Uploaded with ImageShack.us

baktıgımda göz zevkimi bozan hiç bir sey yok açıkcası yani ciddi bir orantısızlık göremediğim gibi hayran bıraktırıcak kadar da orantılı bence... beli cok ince oldugu halde bacakları tombul olan mankenler var o kötü oluyor işte .. adriana nın bacak boyu uzun ve ince ve beli de bu orantıyı bozmuyor, yani en azından benim göz zevkimi bozmuyor kesinlikle :)

az daha ince olmalı beli e bide ps ile düzeltiyolar :s normal fotoğraflarında daha belirgin kalın olduğu.

göğüsleri de silikon ama güzel kadın şimdi

59 muş bel ölçüsü yani 60 bile değil ..
bir bütün olarak bakıyorum ben gerci pek milimetrik hesaplar yapmam , genel olarak kemik yapısı cok düzgün, ince olmasına ragmen bacaklar carpık değil :) ee top model olmak kolay değil :) mrvsss yanlış anlama canım her görüşe saygım var sana yönelik değil yazdıklarım , sadece kendi görüşlerimi belirtiyorum ...

bunlarda biraz daha spontane resimler :))

adrianalimamarkojaric.jpg

adrianalimaswarovski11.jpg

adrianalima469q.jpg

adrianalimabebegiyleilk.jpg

59 muş bel ölçüsü yani 60 bile değil ..
bir bütün olarak bakıyorum ben gerci pek milimetrik hesaplar yapmam , genel olarak kemik yapısı cok düzgün, ince olmasına ragmen bacaklar carpık değil :) ee top model olmak kolay değil :) mrvsss yanlış anlama canım her görüşe saygım var sana yönelik değil yazdıklarım , sadece kendi görüşlerimi belirtiyorum ...

bel ölcüsü ince olabilir ama bek oyuntusu yok yani dümdüz geliyo kalından kastım bu ve model olduğu icin tabiki bacakları carpık olmamalı :)

tuba cım carpık bacaklı yabancı model saymaya kalsam sayfa yetmeyebilir genelde cok zayıflar ve pek muntazam oldukları söylenemzz :))

beli konusunda photoshop uygulanmamış resimlerde bile ben o oyuntuyu görüyorum en azından kafi miktarda oldugu kanaatindeyim ama görmeyenler için o kadar kusur kadı kızında da olur diyorum ve artık sonlandırıyorum :)

sevgilerrrrr

tuba cım carpık bacaklı yabancı model saymaya kalsam sayfa yetmeyebilir genelde cok zayıflar ve pek muntazam oldukları söylenemzz :))

beli konusunda photoshop uygulanmamış resimlerde bile ben o oyuntuyu görüyorum en azından kafi miktarda oldugu kanaatindeyim ama görmeyenler için o kadar kusur kadı kızında da olur diyorum ve artık sonlandırıyorum :)

sevgilerrrrr

ama bu kız top model dünyaca beğenilen bir model yani ama victoria secret bel oyuntusu olan modelleri tercih etmiyor.adriana yı beğenmiyor muyum cok beğeniyorum yuzu sacları dişleri bile sempatik geliyor ama vücut yapısı tarzım değil cnm sevgiler :)

bel ölcüsü ince olabilir ama bek oyuntusu yok yani dümdüz geliyo kalından kastım bu ve model olduğu icin tabiki bacakları carpık olmamalı :)

evet ben de bunu diyorumoyuntu yok ayrıca çok zayıf çırpı gibi de değil dolgun bi kadın biraz..güzel ama güzel kıvamında yani ama beli pek ii değil

ve hakkaten victoria secret a bakın hep beller kalın yaa :S hele bi tane varya heidi klum ne kadar kötü bir bel o öyle nasıl mankenlik yapabiliyor anlam veremiyorum

Güzel bir kadın elbette... Ama dişleri bana itici geliyor. Yüzdeki kusurlar bana genelde karakteristik gelir. Ama bu kadınınki itici geliyor. O yüzden aman aman beğenmiyorum kendisini sempatiksalakcinni Ayrıca vücut konusunda da tamam ince uzun ama ben daha şekilli kadınları beğeniyorum. İnce bir bel şart...

Back
X