• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
5.930
6.365
773
Türklerden en çok Beren Saat yabancılardan ise en çok Adriana Lima'nın giyimini makyajını saçını beğeniyorum yani kısacası imajını çok beğeniyorum gözleri,fiziği çok hoş kendine olan özgüveni hayran bıraktırıyor her ne kadar gülünce çok hoş gözükmese de özgüveniyle onu bile arkada bırakıyor şimdilerde ise hamile ve hamilelik ona çok yakıştı her zaman güzel bulmuyorum ama kadın çekici ister istemez etkiliyor sizi... Adriana Lima'nın kendine olan güveniyle etrafa yaydığı pozitif elektrikten siz de etkilendiyseniz burda buluşalım opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
adrianalima232yg0.jpg

saçları makyajıı çok hoş burda

benimde çok hoşuma gidiyor adriana lima gerçekten güzel bi bayan gülüşünüde beğeniyorum ben ama fazla makyajı yakıştırmıyorum kendisine kırmızı ruj falan fotoğraflarda hiç güzel durmamış bence

en beğendiğim modeldir....hele acun'un programından sonra çok sevdim çok doğal,mütevazi ve sıcakkanlı...bizim türk modeller gibi kaprislide değil....
ayrıca hamile olduğunu bilmiyodum:kedi: çokk yakışmış hamilelelik çok şirin bi anne olur umarım....opuyorumnanaktan

özellikle fotolardaki çocuksu tavırları gülümsemeleri ayrı bir şirinlik bir farklılık katıyor..
zemuszemus

victoriasecretverysexyl.jpg

bu resimde Adriananın kol altı,kolları ve ellerinin parmakları kıl içinde:1shok:
niye böyle bakımsız geziyolar yaa,dünyanın en ünlü mankenlerinden
hepimizden daha cok bakımlı olması lazımken bu kıllar da neyin nesi :(

Son düzenleyen: Moderatör:
adriana'nın göğüsleri ve dudakları silikon.
göğüsleri kesinlikle silikon ama dudaklarından emin değilim.
inanmayan varsa resim de ekleyebilirim :)

Ben adrianın yanı sıra mirandayıda çok beğeniyorum ikiside çook hoş çook güzel çok sevimli ve sexy:)

adriana'nın göğüsleri ve dudakları silikon.
göğüsleri kesinlikle silikon ama dudaklarından emin değilim.
inanmayan varsa resim de ekleyebilirim :)

dudaklari orjinal..gögüsü silikon oldugunu bende duymustum..

Şimdi artık göğüsleri silikon olmayan çok az sayıda insan var ama ünlü olmadığı için bu bilinmiyor:)
Yani onu bırakın bizim kkmızdan bile bunu anlayabiliriz:))) :kahve:

Güzel budur.. Hem de mütevazi aynı zamanda. Ben güzelim diye burnu büyük değil yani...
Eh ne diyelim , Allah bebeğini de ona bağışlasın...

Back
X