Benım sasırdıgım vsnın en cok kazanan mankenıymış.Neresıyle ? o kadar kadın varken bu nıye gercekten bunu ogrenmek ıstıyorum...
torpilli mi ki
İşte şimdi diyorum; orada dur bakalım.
Bu kadını beğenmiyorum, haset miyim şimdi? Tabi ki de hayır, sadece beğenilerime uymuyor. Senin beğenilerine uyuyor diye ben de beğenmek zorununda değilim.
Lütfen insanları saçma sapan sebeplerden kıskançlıkla suçlamayı bırakın. Tanımadığımız insanlar hakkında hiç birimiz böyle yargılara varamayız.
Üslübunuz çok çirkin...
Her neyse üstünüze alınıp böyle itham ettiğinize göre kendinizden çok eminsiniz.
Babamın kızı değil savunacağım ısrarla.
Çirkin dersiniz geçersiniz çok beğenmiyorsanız.
Israrla çirkin bu, çirkin işte. Amaç batırıp bırakmaksa, Öğk kaka demeyle dünyaca ünlü manken yerin dibine girmez. Sadece kompleksli izlenimi yaratırsınız karşınızda.
Öylesiniz demiyorum ama konuşma tarzınız tuhaf... İlgi çekici...
birisini Allah özenerk yaratmış..
diğerinde boy vermiş gerisini koyvermiş..
fark ortada..
birinci fotodaki hatunda hiçbir estetik veya fotoşop falan yoksa annesini ve babasını tebrik eder, Allahım neler yaratırmış derim :)))))
ikinci fotodaki tartışılıyor ya güzel mi değil mi neden vs de en çok kazanan, elbet biz modacı değiliz, belki aranızda modacı olan da vardır ama, sonuçta mantıken fikir yürütüyorum :) bir modelin en çok kazanmasında sahne duruşu, yürüyüşü de önemlidir herhalde. hani sadece fiziğinden öte, şimdi bizim anlayışımıza göre fazla erkeksi ve fazla kıvrımsız direk gibi geliyor ama, her dönem moda anlayışı da değişiyor ve herkes kabul etsin bu dönem incecik kemikcik zayıfcık ve 1.80 boya erkek surat bile olsa güzel kadın kabul edilme dönemi. buna bir de sahne duruşu ve havası eklenirse... tamam işte :)))
Ben bu kadını narın bır travestıye benzetıyorum.O kadar guzel manken varken bu neyıyle dunyanın en cok kazananı olmus anlamadım gıttı tuhaf
Biraz abartmadınız mı dünyaca ünlü bir top modeli travestiye benzetmek...
Siz koyun resminizi madem bu kadar eleştirdiniz , kendiniz güzellik harikası olmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?