Saç Kesim Şekilleri brezilya fönünden sonra?????

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

unsuzkurabiye

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
44
0
296
İstanbul
arkadaşlar brezilya fönünden sonra diyelim ki maşa yapıp kıvırcık yapcam bu mümkün mü? ona göre yaptırmayı düşünüyorum da?? yardımcı olun lütfennnnnnnn

evet canım ben yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum en yakın arakadaşım yaptırdı...çok ama çok memnun özellikle çalışan bayanlar için birebir diyor...yaptırdıktan 1 hafta kadar hiçbişe yapmayacaksın demişler ama bir haftadan sonra ister boyat ister jölele ister fön çek ister maşa yap hiç farketmez demişler yanlız yıkadıktan sonra kuruturken fırçayla düz kurutacakmışsın.

ozaman çookkk mutlu oldummm yaaa bu mucize gibi birşey desenizeeee :)))) çok teşekkrüler cevabın için ayrıca

ben 4 ay 10 gün önce yaptırdım brezilya fönümü. maşa vs.. tüm işlemleri de uygulayabiliyorum. tabii ucuza kaçmamak lazım brezilya fönünde.çok dandik solisyonlar kullanan yerler var.ben çok araştırmıştım.3 gün üst üste uygulama yapan yerlere gitmelisiniz.bu arada 4 aydır saçlarımı kuruttuğumda hala dümdüz! minimum 3 ay maksimum 6 ay kalır demişti kuaförüm.haklıymış.hala ilk günkü gibi.kesinlikle denenmesi gereken bir rahatlık.duş alıp geliyorum deyip fönlü saçlarla arkadaşlarımın yanına gittiğimde kıskançlıktan çıldırıyorlar sırrımı da çevreme söylemedim :)

seni seniii :))) iyi bi kuaför bulaym zaten durmuycam. teşekkürler bu arada cevabın için

istanbul avrupa yakasındaysanız beylikdüzünde benim kuaförüm.isim veremem burdan malesef ama 876 80 14 rezervasyon numarası.bilgi alın isterseniz.her gün brezilya fönü uygulaması yapıyorlar.malum bu işler biraz da referansla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…