- Konu Sahibi KilicBaligi
ankara ve kocaelide var sadece
Tühh :) İstanbul gibi bi Metropol de nasıl olmazzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankara ve kocaelide var sadece
brezilya fönü sonrasımı denediniz
Kızlar ne oldu yeni yorumlar yok
bu arada bi arkadaşım söyledi organix in bi ürünü varmış saçı onla yıkadığında saç fönlü gibi duruyomuş brezilya fönüne falan gerek yokmuş bilgisi olan varmı
Sevgili kılıçbalığı,henüz nude uda organix ide birer kez kullandım ama aradaki farklar;nude çok köpürüyo,diğeri normal,organix harika kokuyo kakao,hindistan cevizi karışımı:),nude vasat bu konuda,yumuşaklıkta ikisi de iyi,organixin içinde keratin oduğu için onu kulanmaya devam edicem,fön bozumaya yakın nude a geçiş yapmak niyetindeyim.
Nude yi Gratis den 11,80 TL ye aldımm :) .. Ayh okadar yer dolasdımkı dun yanlış yazmışım düzelttim :)
kızlar ben nude kullanıyorum genel olarak memnunum fakat ben watson sda nude alırken seçenek yoktu 1 türü kalmıştı yalnızca mecbur aldım hacimlendirici olanı..saçlarımın yapısı yağlı benim. nude föne ii geliyo ama saçım eskiye oranla daha hızlı yağlanıyo gibi.. bıktım artık 1 günde saçımın yağlanmasından, normal insanlarınki gibi 2 güne de razıyım.organixin hem brezilya fönüne zarar vermiycek hemde yağlı saçlar için olanı var mı??
Nerelerde var bu rossman mağzaları :d Şişlide yakın biyerde varmı
Nude Şampuan'ın içeriğine baktım nihayet kızlar..Bu şampuanın 3 çeşidi var ve hepsi en az Live Clean kadar guvenilir görünüyor...
ya bu şampuan benim saçımı bozdu gibi kurutunca kabarık duruyor dalgalanmaya başladı
Kötü bir tesadüf olmalı canım, kullanan herkes memnun...Muhakkak başka bir şeyden dolayıdır.Sıcak su kullanmak, mavi su yada uygun olmayan saç kremi gibi...Yok hayır bunların sağlamasını bizzat yaptım o yüzden rahat konuşuyorum
Nerelerde var bu rossman mağzaları :d Şişlide yakın biyerde varmı
saç kremim ve serumum zaten kuaförden aldığımı kullanıyorum onlar bitmemiştide şampuan çok çabuk bitti :)
hımmmm :2: ay ben çok sıcak suyla yıkanırım ondan mı yani şimdi
EGS Business Park Blokları B2 Blok Kat:14 Havalimanı Kavşağı Yeşilköy
Sitesinden baktım şimdii uzak ama
Maalesef canım, sıcak su kullanılmamalı, ılık su kullanman gerek...
ben ankaradayım diger sehirleri bilmem ama şiddetle tavsiye ederim bircok ürün cok
uygun fiyata kozmetik deterjan ağırlıklı cok az gıda var
canım teşekkürler ya ben kendi elimle kendimi yaktım . ama senden cesaret aldım kış başında evde kendim yapacağım
Madem ki kendin yapacaksın öyleyse benden sana bir kupa geliyor tatlım