Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

Maya maskesine ampul eklemeden kullan ikisi bambaşka şeyler çünkü, hatta eklediğin ampuller mayanın etkinliğini azaltabilir. Yaz geliyor serinlemek istediğinde kullanman içn sana başka bir tarif daha yazayım, çok basit ve arındırmakta hiç zorlanmazsın.

Saçına yetecek kadar yoğurt,(ben 2 kaşık kullanıyorum) 1 adet bepanthene ampul, bunları karıştırıp kökten uca sür yarın saat sonra yıka, saç uzatma vs gibi bir etkinliği yok ama saçları hem besliyor hem parlatıyor.Aklına esince yaparsın herhangi bir uygulama aralığı yok.

aslında maksadım sadece saçlarımı güçlendirmek buna göre ilik maskesi tam bana göre herhalde, maya maskesine her zaman ampül katardım fakat artık kulanmıyacağım pekii sığır iliğine ampulleri katsam mı acaba ? önerilerinizin hepsinii evde defterime not aldım artık içim rahat bir şekilde uygulıycağım yoğurt tarifi içinde sağolun çok memnun oldum neden şimdiye kadar size sormadığım içinde kendime kızdım selectıve ammıno keratın lede sizin sayenizde tanışmıştım artık ne zamandır sizi takip etiğimi anlarsınız :)

Son düzenleme:
aslında maksadım sadece saçlarımı güçlendirmek buna göre ilik maskesi tam bana göre herhalde, maya maskesine her zaman ampül katardım fakat artık kulanmıyacağım pekii sığır iliğine ampulleri katsam mı acaba ? önerilerinizin hepsinii evde defterime not aldım artık içim rahat bir şekilde uygulıycağım yoğurt tarifi içinde sağolun çok memnun oldum neden şimdiye kadar size sormadığım içinde kendime kızdım selectıve ammıno keratın lede sizin sayenizde tanışmıştım artık ne zamandır sizi takip etiğimi anlarsınız :)

Verdiğim kürlerde şampuan hariç ampule ihtiyaç yok bu yüzden sığır iliğine de katmana luzum yok. Sığır iliğini kesinlikle dene, esasında yazdığım 3 formülü de beraber uygula derim.

Sormak istediğin bir şey olursa yine sorabilirsin, buralardayım.

saçları güçlendirmek için ne yapılmalı

1- İyi beslenmeli
2- Vitamin eksiklikleri saptanmalı ve yerine konulmalı
3- Perma,boya vs gibi kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durmalı
4- Kaliteli ve doğala yakın saç bakım ürünleri kullanılmalı, market ürünlerinden kesinlikle uzak durmalı
5- Özel saç bakım kürlerinden yardım almalı
6- Kafa derimize günde 5-10 dakika masaj yaparak saç köklerine daha fazla oksijen taşınmasını sağlamalı
7- Stressten uzak durmalı :)

1- İyi beslenmeli
2- Vitamin eksiklikleri saptanmalı ve yerine konulmalı
3- Perma,boya vs gibi kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durmalı
4- Kaliteli ve doğala yakın saç bakım ürünleri kullanılmalı, market ürünlerinden kesinlikle uzak durmalı
5- Özel saç bakım kürlerinden yardım almalı
6- Kafa derimize günde 5-10 dakika masaj yaparak saç köklerine daha fazla oksijen taşınmasını sağlamalı
7- Stressten uzak durmalı :)

canım morfose tuzsuz şampuan hakkında bilgin varmı ?

hahaha iyi dedin kuzum yoksa alcaktım ucuz die :;D ucuz bişi arıyorum şimdiden hazrlık yapayım die :KK70:

Ucuz etin yahnisi pahalı olur kuzum.

aaa nedennn??
ben 2-3 tane bitirdim suandada evde buldum yine kullaniyorum normal sampuandan farki yok ama

Sadece normal şampuandan farkı olmasa iyi bulaşık deterjanından da farkı yok...

ben keratin yapıcam evdede şimdiden ucuz şampuan arıyorum bozulmaması için bu da baya ucuz gördüm nette :KK70:

sayfalara baka baka kör olcam diye korkuyorum :KK70:

Bunu yapan usta kör oldu diye bir geyik vardır bilir misin :KK1::KK1::KK1:

Şu an bende şampuan önerisi yapamıyorum kuzum çünkü baktığım markaların hiç birini kullanmadım ama şu sıra arkadaşımın getirdiği bir şampuanı kullanıyorum matrix ile dönüşümlü, beğenmedim dersem yalan olur.

queen helene sarımsak şampuanı adı bir bak kocaman bir şişe...

Şu an bende şampuan önerisi yapamıyorum kuzum çünkü baktığım markaların hiç birini kullanmadım ama şu sıra arkadaşımın getirdiği bir şampuanı kullanıyorum matrix ile dönüşümlü, beğenmedim dersem yalan olur.

evet ucuz olsun da o kadar da değil ama işte her an elimin altında bişi istedim bebek şampuanı mı kullansam dedim . bizim bu tarafta yol üstümde gratis vs yok o yüzden çok zor olacak bulmam şöyle her yerde olabilecek birşey olsa iyi olurdu .gratis e hep gidemem çünkü baya gitmem lazım. acaba diğer kozmetikçilerde varmıdır sormak lazım

queen helene de güzel diye okumuştum forumlarda bloglarda

queen helene de güzel diye okumuştum forumlarda bloglarda

Kuzum bebek şampuanı iyi ama bir süre sonra saçlara zarar vermeye başlıyor neticede bizim için üretilmiş bir şey değil, yani kısaca saç uçlarının kırılmasını isteyen kullansın diyebilirim :KK1::KK1::KK1:

Queen Helene burada satılıyormuş benim hiç dikkatimi çekmemişti bende bir arkadaşımın Newyork'tan bana bir kaç bakım ürünü getirmesi ile tanıştım kendisi ile ve başarılı buldum. Birde 621 ml ve 25 civarına satılıyor bence iyi bir seçim olabilir.

kızlar sarımsak besler ve kısa sürece uzatır diyorlar, sarımsaklı kafayla gezmek de kolay değil, yanınd akimse kalmaaz ama sarımsak özlü bi şampuan denenebilir bence. farmasinin varmış mesela, kokmuyormuş da..

kızlar sarımsak besler ve kısa sürece uzatır diyorlar, sarımsaklı kafayla gezmek de kolay değil, yanınd akimse kalmaaz ama sarımsak özlü bi şampuan denenebilir bence. farmasinin varmış mesela, kokmuyormuş da..

Canım, benim şu anda diğer şampuanla dönüşümlü kullandığımda sarımsak şampuanı ama ben bu şampuanların bir işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçası, ben sadece içerik uygun olduğu ve güzel arındırdığı için devam edeceğim, yanlış yönlendirme yapmış olmayayım yani.

ben hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaları araştırıyorum, oradan bildiğim kadarıyla,

-avalon organics
-aubrey organics
-urtekram

bu markalarda da sülfat paraben yok

zaten giovanniyi yazmıştım, gratislerde satılıyor, nemlendirme açısından yeşil seri iyi diye biliyorum.

Giovanni Hair Reconstructor diye bir maske( beyaz ) ve yeşil küçük şişedeki bakım yağını kullanıyorum çok güzel ikisi de haberiniz olsun :KK16:

ben hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaları araştırıyorum, oradan bildiğim kadarıyla,

-avalon organics
-aubrey organics
-urtekram

bu markalarda da sülfat paraben yok

zaten giovanniyi yazmıştım, gratislerde satılıyor, nemlendirme açısından yeşil seri iyi diye biliyorum.

Giovanni Hair Reconstructor diye bir maske( beyaz ) ve yeşil küçük şişedeki bakım yağını kullanıyorum çok güzel ikisi de haberiniz olsun :KK16:

Saç tipini de belirterek yorumlarsan direkt ilk mesaja ekleyeyim şu maskeyi falan :)

Saç tipini de belirterek yorumlarsan direkt ilk mesaja ekleyeyim şu maskeyi falan :)

saçlarım yağlı, o yüzden giovanni nutrafix maskeyi ben sadece uçlara uyguluyorum. normal ya da kuru saça sahip olanlar diplere de sürebilir çünkü öyle yazıyor arkasında

normalde hacim verici şampuan kullandığımdan sertleşiyor ama bu maskeyi sürdüğüm yerler yumuşacık :KK16:

diğer yeşil serumu da( yine giovanni ) uçlara sürüyorum sadece, ikisini de hiç eksik etmiyorum, sizlere de iyi gelir inşallah :KK34:

saçlarım yağlı, o yüzden giovanni nutrafix maskeyi ben sadece uçlara uyguluyorum. normal ya da kuru saça sahip olanlar diplere de sürebilir çünkü öyle yazıyor arkasında

normalde hacim verici şampuan kullandığımdan sertleşiyor ama bu maskeyi sürdüğüm yerler yumuşacık :KK16:

diğer yeşil serumu da( yine giovanni ) uçlara sürüyorum sadece, ikisini de hiç eksik etmiyorum, sizlere de iyi gelir inşallah :KK34:

Teşekkürler canım:KK16:

X