- 2 Kasım 2013
- 9.729
- 53.317
- Konu Sahibi KilicBaligi
Maya maskesine ampul eklemeden kullan ikisi bambaşka şeyler çünkü, hatta eklediğin ampuller mayanın etkinliğini azaltabilir. Yaz geliyor serinlemek istediğinde kullanman içn sana başka bir tarif daha yazayım, çok basit ve arındırmakta hiç zorlanmazsın.
Saçına yetecek kadar yoğurt,(ben 2 kaşık kullanıyorum) 1 adet bepanthene ampul, bunları karıştırıp kökten uca sür yarın saat sonra yıka, saç uzatma vs gibi bir etkinliği yok ama saçları hem besliyor hem parlatıyor.Aklına esince yaparsın herhangi bir uygulama aralığı yok.
aslında maksadım sadece saçlarımı güçlendirmek buna göre ilik maskesi tam bana göre herhalde, maya maskesine her zaman ampül katardım fakat artık kulanmıyacağım pekii sığır iliğine ampulleri katsam mı acaba ? önerilerinizin hepsinii evde defterime not aldım artık içim rahat bir şekilde uygulıycağım yoğurt tarifi içinde sağolun çok memnun oldum neden şimdiye kadar size sormadığım içinde kendime kızdım selectıve ammıno keratın lede sizin sayenizde tanışmıştım artık ne zamandır sizi takip etiğimi anlarsınız :)
Son düzenleme: