Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Brezilya fönü

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Eleb

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
8
3
Brezilya fönü yaptıranlar hangi marka ürünlerle yaptırdığınızı ve sonuçlarını öğrenebilir miyim? Yaptırmayı düşünüyorum kuaförüm enzo ürünlerini önerdi kararsız kaldım. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaptığım araştırmalar da Enzo diyor. Ben yaptırdım, kuaför bu markayı kullandı. Ama sonuç bir felaket. Hiç iyi olmadı. Belki de maşa işini iyi yapamadı bilmiyorum ama 300 TL boşa gitti. Bu olmadı diye tekrar gittim, kurutmayı yapamamışsınız dediler. Profesyonel kurutma makinesi ile fırça yardımıyla kurutulmalı imiş falan filan falan. Kendi akıllarınca ikna ettiler beni ama ben asla ikna olmadım. Eşimi razı etmek için nasıl övmüştüm. Mahcup oldum. Bu arada ben Ankara'da Yüzüncü Yıl'da kuaför Mustafa'ya yaptırmıştım.

Son düzenleme:
ben yaptırdım ve hayatımda yaptırdığım en iyi seylerden bırtanesı dıyebılırım fakat ürünün markasını bılmıyorum hıc sormadım.... yapan bayan (arzu hanım) cok uğraştı .. 3 ay kalır dedıler 6-7 ay kaldı.... fıyatıda 80 tl di

ben yaptırdım ve hayatımda yaptırdığım en iyi seylerden bırtanesı dıyebılırım fakat ürünün markasını bılmıyorum hıc sormadım.... yapan bayan (arzu hanım) cok uğraştı .. 3 ay kalır dedıler 6-7 ay kaldı.... fıyatıda 80 tl di

nerede yaptırdınız il olarak

muratpaşa olarak geçiyor sanırım.... deftertarlik var yakınlarında vergi dairesi vs... yapan bayanın ismi arzu ...... bu bayana gitmeden önce Kubilay y...l de yaptirdim esra diye bir bayan yaptı tam bir hüsrandi sonra rose diye bir yere gittim o daha da kötüydü kına katmış boyaya.... ordan abm diye biryere gittim sümeyra mi neyse ismi cinnet gecitirdi bana travesti gibi kaşlarla çıktım ordan silme işlemi tam bir sene sürdü..... nihayetınde arzu hanımı buldum allah bin kat razı olsun ondan... ve ücreti cok cok uygun 150 tl gibi bi rakam ödedim

pardon kalıcı makyajı sordunuz sandım.... kızım dıkkatımı dağıtıyor.... brazılıan fönude aynı yerde yaptırdım arzu hanımda deftertarlık yakınları vergı daırenın arka tarafında kalıyor
istanbuldamı burası ?

yok hayır canım Antalya muratpaşa deftertarlık yakını
Yeri tarif edince diyorum ben de tanıdık geliyo Muratpaşa felan :-) kuaförün adı ne canım? Brezilya fönünü 80 tl ye mi yaptı gerçekten ve memnun musun ne kadar süredir kullandın(veya kullaniyosun)

merhaba ben ankarada bahçelievlerde brezilya fönümü yaptırdım. yeni çıkan bi ilaçmış 2 saattte bitti kokusuz ve dumansızdı hiç bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. burdaki tavsiyeler üstüne gittim Emre Bey gerçekten işinin ustasıymış. Ulaşmak isterseniz adresi tam olarak veremem ama numara verebilirim 2120060

Kızlar Antalya'da güvenilir pahalı ürünlerle yapan bilindik bir kuaföre yaptıran var mı daha önce ? memnun kalanlar yazabilir mi?

Kızlar Antalya'da güvenilir pahalı ürünlerle yapan bilindik bir kuaföre yaptıran var mı daha önce ? memnun kalanlar yazabilir mi?

Kerem Araz da yaptırdım ben canım şuan için memnunum ne olcak bakalım

elf0 elf0 merhaba, hangi marka ürünleri kullanıyorlar sordunuz mu acaba? ve ne kadara mal oldu? saçlarım kopça hizasında benim.

elf0 elf0 merhaba, hangi marka ürünleri kullanıyorlar sordunuz mu acaba? ve ne kadara mal oldu? saçlarım kopça hizasında benim.

Iki ürün kullanıyolar biri global diğeri maxi. Ben şehir fırsatlarından almıştım maxi yi 40a. Global ise 90aydi benim bütçem pek yetmedi yoksa global seçerdim. Çünkü maxi de çok üzerinde durmuyolar bigün gidiyosun fönle duzlestiriyolar felan. Ama globalde iko gün gidiyosun ve 6 ay kaliyomuş. Maxi 4ay kaliyo. Fakat çok üzerinde durulmadan yapıldığı halde çok güzel bi sonuç çıktı

E elfo GK keratin ise bahsettiğiniz çok çok ucuz 90 tl. bence ya sahte yada başka birşeyle karıştırıyorlar dünyaca ünlü vloggerlar falan kullanıyor GK keratini ve bu kadar ucuza yapılacağını sanmıyorum.ben düzleştirmeye içermeyen davines keratin bakımını seans başı 90 tl ye yaptırdım çünkü. umarım sonucunuz iyi olur birkaç ay sonrada.

E elfo GK keratin ise bahsettiğiniz çok çok ucuz 90 tl. bence ya sahte yada başka birşeyle karıştırıyorlar dünyaca ünlü vloggerlar falan kullanıyor GK keratini ve bu kadar ucuza yapılacağını sanmıyorum.ben düzleştirmeye içermeyen davines keratin bakımını seans başı 90 tl ye yaptırdım çünkü. umarım sonucunuz iyi olur birkaç ay sonrada.

Biliyorum ama zaten gerçek fiyatı 400. Sınırlı sayıda satılıyo bu fiyata memnun kalan çok var araştırdım baya yine de siz bilirsiniz tabi. Şuan için çok memnunum duzluk konusunda özellikle

Bide keratin bakımı prenses kuaför de 50ye yapiyolar ablam hep yapıyo çok da memnun. Sadece keratin için 90 çok fazla ama

merhaba ben ankarada bahçelievlerde brezilya fönümü yaptırdım. yeni çıkan bi ilaçmış 2 saattte bitti kokusuz ve dumansızdı hiç bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. burdaki tavsiyeler üstüne gittim Emre Bey gerçekten işinin ustasıymış. Ulaşmak isterseniz adresi tam olarak veremem ama numara verebilirim 2120060
canım kaça yaptırdın?

ben tavsiye etmem saçlarım çok yıprandı ne bakım yaptıysam eskisi gibi olmuyor kestirmem gerekiyor

Nerde yaptırdiniz peki
Bide benim saçlarım yiprandi baya bu işlem çokmu maafeder

X