Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaptırdım ve hayatımda yaptırdığım en iyi seylerden bırtanesı dıyebılırım fakat ürünün markasını bılmıyorum hıc sormadım.... yapan bayan (arzu hanım) cok uğraştı .. 3 ay kalır dedıler 6-7 ay kaldı.... fıyatıda 80 tl di
pardon kalıcı makyajı sordunuz sandım.... kızım dıkkatımı dağıtıyor.... brazılıan fönude aynı yerde yaptırdım arzu hanımda deftertarlık yakınları vergı daırenın arka tarafında kalıyornerede yaptırdınız il olarak
istanbuldamı burası ?pardon kalıcı makyajı sordunuz sandım.... kızım dıkkatımı dağıtıyor.... brazılıan fönude aynı yerde yaptırdım arzu hanımda deftertarlık yakınları vergı daırenın arka tarafında kalıyor
Yeri tarif edince diyorum ben de tanıdık geliyo Muratpaşa felan kuaförün adı ne canım? Brezilya fönünü 80 tl ye mi yaptı gerçekten ve memnun musun ne kadar süredir kullandın(veya kullaniyosun)yok hayır canım Antalya muratpaşa deftertarlık yakını
Kızlar Antalya'da güvenilir pahalı ürünlerle yapan bilindik bir kuaföre yaptıran var mı daha önce ? memnun kalanlar yazabilir mi?
elf0 merhaba, hangi marka ürünleri kullanıyorlar sordunuz mu acaba? ve ne kadara mal oldu? saçlarım kopça hizasında benim.
E elfo GK keratin ise bahsettiğiniz çok çok ucuz 90 tl. bence ya sahte yada başka birşeyle karıştırıyorlar dünyaca ünlü vloggerlar falan kullanıyor GK keratini ve bu kadar ucuza yapılacağını sanmıyorum.ben düzleştirmeye içermeyen davines keratin bakımını seans başı 90 tl ye yaptırdım çünkü. umarım sonucunuz iyi olur birkaç ay sonrada.
E elfo GK keratin ise bahsettiğiniz çok çok ucuz 90 tl. bence ya sahte yada başka birşeyle karıştırıyorlar dünyaca ünlü vloggerlar falan kullanıyor GK keratini ve bu kadar ucuza yapılacağını sanmıyorum.ben düzleştirmeye içermeyen davines keratin bakımını seans başı 90 tl ye yaptırdım çünkü. umarım sonucunuz iyi olur birkaç ay sonrada.
canım kaça yaptırdın?merhaba ben ankarada bahçelievlerde brezilya fönümü yaptırdım. yeni çıkan bi ilaçmış 2 saattte bitti kokusuz ve dumansızdı hiç bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. burdaki tavsiyeler üstüne gittim Emre Bey gerçekten işinin ustasıymış. Ulaşmak isterseniz adresi tam olarak veremem ama numara verebilirim 2120060
Nerde yaptırdiniz pekiben yaptırdım ve hayatımda yaptırdığım en iyi seylerden bırtanesı dıyebılırım fakat ürünün markasını bılmıyorum hıc sormadım.... yapan bayan (arzu hanım) cok uğraştı .. 3 ay kalır dedıler 6-7 ay kaldı.... fıyatıda 80 tl di