- Konu Sahibi lirik guzel
saçlarımız aynı tip sanırım benimkisi kalın telli, elektriklenen, fön tutmayan kıvırcık. o yüden bi kaç sorum var sana; saçların bozuk fön gibi kabarık düz mü olmuştu fönden sonra, yoksa dalgalı mı? 3 ay sonra fönüm bozuldu demişsin tamamen eski haline mi döndü buklelerin yoksa şekli bozulmuş muydu
Yok tam kivircik olmadi sadece dumduz olmuyir artik.ilk yaptirdigimda biraz elektriklenmis gibi oldu ama ben fon cektirdigimde deoyle oluyordu. Bir sure sonra iniyordu. Brezilya da her kurutmada aynielektriklenmeyi yasadim serum aldim kuru saca surmek icin hem besledi hem yatistirdi. Su anda saclarima jole yaparsam dalgali oluyor kendi haline birakirsam da duze yakin ama biraz karisik gorunuyor fakat hala kabarmiyor ki ben bu durumdan cok memnunun yani aslinda kurut ve dumduz cik olayi 3 ay surdu.etkileri devam ediyor yoksa.birde saclarimi surekli topladigim icin sanirim yanlarda sac dokulmem vardi keratin den mi serumdan mi bilemiyorum baya sacim cikti orda da:) serum yıv roch(ay nasil yaziliyor bu anladin umarim) oyle iste havalar serinlesin yeniden yaptirmayi. Dusunuyorum ben .