- Konu Sahibi lirik guzel
anladım cnm sen avrupa yakasında oturuosun sanırım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende yaptırcam fakat şunu merak ediyorum; bu işlemi yaptırdıktan sonra saçı özel günler vs. için maşa yada dalgalı yapamıyormuşsun 6 ay boyunca düz kullanmak zorundaymışsın. yapan arkadaşlara soruyorum doğru mu acaba? :44:
kızlar ben yaptırdım.
çok ama çok memunum.saçlarım pırıl pırıl oldu.ve öyle rahatki.
saçlarım röfleden tel tel olmuştu.keratin bakım (brezilya fönü) yaptırınca duştan sonra sadece kurutuyorum ve dümdüz,parlak sağlıklı saçlarım oldu.
ilk gittiğinizde keratini sürüp bekletiyorlar.sonra maşa ile düzleştiriyorlar.sonraki 3 günde maşa uyguluyorlar.
saçınızı yıkamıyorsunuz 4 gün boyunca.
sonrasında saç yıkanıp kurutuluyor.
ve pırıl pırıl saçlar.
bu arada iyi bir yerde yaptırın yaptıracaksanız.her kuaför yapamaz bu uygulamayı.
kızlar bende yaptırdım bursa da grupfoni fırsatıyla çok memnunum.çok kuru bi saç yapım vardı.ama saçlarımı kurutunca kuaförden çıkmış gibi durmuyo tabi ki.ama şekil vermek 2 dk mı alıyo.çok pratik.
kızlar bu fön nasıl bişi yaa bı resım paylaşında görelım valla bırden yaptırasım geldı ankarada yapan yer varmı acep?
arkadaşlar daha bugün arkadaşım yaptırdı 4 saat sürdü bizim ki ilk önce saç yıkandı fönlendi.daha sonra o fön için kullanılan sıvı sürüldü ve 20 dk tarandı saç kurudu tekrar fön çekilip 450 derecelik düzleştiriciyle ince ince düzlendi bu kadar.sonuç mükemmel .aydında fiyatlarda uygun 200tl-250 tl arası
söylemeyi unuttum 4 gün boyunca saça toka takılmıyacak ve yıkanmıyacak.ayrıca kulak arkasıolmucak hergün gidip koaföre fön çektircek 4.gün sonunda saçlar yıkanıp yeniden fön çekilcek işlem tamam.
ayyy ben onu derece diye biliyodum hep özür dilerim.benim saçlarım düz zaten canım malesef.neden fön çekiliyo bilmiom canım koaför öle söledi. sağol ayrıca