Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben yaklaşık 9 ay önce kullanmıştım 3 kutu. hiçbi etkisini görmedim.. o sitelerde ki yazılan ürün tanıtım yazıları ve yorumlardan etkilenmiştim, ama hepsi yalan gerçekten. para gittiğine yanmak bi yana her hapta ayrı bi hayal kırıklığı oluyo.. bunu satarken hiç düşünmüyolar mı bunu merak ediyorum...
arkadaslar üstte yazılmıs olanlardan kendımle bı alaka kuramadım ilaç hakkında bı fıkrı olan varsa yazsın
ay gerçekten biş alaka kuramadınız mı? hala ilacı sormanız çok yazıları okumanızı tavsiye ederim
merhaba arkadaslar ben butun göğüs büyütücü krem hap hepsını gezıorum bakıorum ama almaya korkuorumda cunkı etkı gostermez dıye gercekten etkısı varmı lutfen yazın kafayı yıcem artık o noktaya geldım
kılıçbalığı sen bu hapı masaj yapan kemerle beraber mi kullanmıştın yanlış hatırlamıyosam senin yazılarını okumuştum galiba ve çok da etkilendim
Evet tatlım, ikisini bir arada kullandım, şu an ikisinide kullanmıyorum çok uzun zaman evvel bıraktım, çok şükür yerli yerinde duruyorlar...
ayy ben de bu hap ve kemerden alacağım ama şu anda başka bi rahatsızlığım nedeniyle bikaç ay kullanmam gereken başka bi ilaç var. Bittiği zaman hemen başlayacağım inşallah..
Ben bu konuları 3 yıldır takip ediyorum, diğer haplar için yazılan yorumları da okudum fakat hiçbiri bu kadar ilgimi çekmedi. Ben bu hapı sadece senin yorumlarına göre alacağım evet belki seni tanımıyorum ama bu haptan gerçekten fayda görmüş olmalısın ki, yoksa bu kadar insana tecrübelerini dil dökmezdin, bu hapla ilgili ben diğer başlıklarda da yazılarını okudum çünkü. Bilgilerini ve deneyimlerini paylaştığın için çok tşkler sana nazar boncuğu hediye ediyorum