Breast implant ilness

novanordy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
23
25
27
Merhaba bayanlar ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum salı günü muayeneye gideceğim. Youtubede breast implant illnes diye bir şeyle karşılaştım. Silikon taktıran yabancı kadınlar bu hastalığa yakalandıkları gerekçesiyle silikonlarını çıkarttıklarını söylüyorlar. Hastalığın şöyle semptomları varmış: sürekli yorgunluk hissi, depresyon, anksiyete, nefes alışverişte güçlük, göz ve dudaklarda kuruluk, kas ağrıları, hafıza sorunları. Uzun süre silikon kullanıp buna benzer şeyler yaşayan var mı acaba?

Bennn ve cıkattırdım sadece 15 ay kaldı ımplantlarım hastalıklarıma neyın sebep oldugunu arastırırken dekkeldım o Facebook sayfasına ve sorunu ogrendım ve en kısa zamanda cıkattırdım

Yukarda yazdıgın butun septomları yasadım ve dahada fazlasını adet donemlerın kısalması yanan dil gece terlmelerı cene altında buyuyen lefler cılt yaslanması mıde bagırsak sorunları sac dökülmesı anı kılo alıp vermeler gıbı gıbı

Çok geçmiş olsun korkutucu gerçekten... Çıkarttıktan sonra iyileştin mi? Bir de doktorla görüştün mü peki neden kaynaklanır ki böyle bişey?

Çok geçmiş olsun korkutucu gerçekten... Çıkarttıktan sonra iyileştin mi? Bir de doktorla görüştün mü peki neden kaynaklanır ki böyle bişey?
Tesekkur ederım cok doktor gezdım doktorlar saskın herseyı goruolar ama testler negatıf cıkıo ve bısey yapamıolar sonrasa pskolojık dıyıp yolluolar artık en son bende pakolıjık olduguuna ınanmıstım sonra amarıkadakı kadınların actıgı Facebook sayfasını gorunce psikolojik olmadıgını ogrendım onlarada aynısı olmus ve cogu doktor buna ınanmıo cunku boyle bı arastırma yok ve fda saklıo bı cok seyı ve kabul edılırse bu durum kıme satacaklar ımplnatları keske hc taktırmaz olaydım cok sorun yasadım ve onemlı olan ımplantlarla bır kapsulun cıkması gerek kapsulun cıkması cok onemlı ama cogu doktor cıkarmıo buyuk bı ıhtımal benımkıde cıkmadı cıkmayanlar ıyılesemıo yada cok az ıyılesıo cogu kadın ıkıncı bı amalıyat oldu kapsulu cıkarmak ıcın tabı buda cok pahalı ve yapan cok az doktor var.bana gelınce septomlarımın basıt olanları gectı yorgunluk flan turu seyler ama bazı septomlar malesef hala var Bır yıl beklıycem hala ıyılesmezsem kapsullerı cıkarmak ıcın ıkıncı bı amalıyat olcam

Sizde kapsül mü oluştu? Kullanılan protezin markası neydi acaba

Umarım tamamen geçer sıkıntılarınız gerçekten zor bir süreç. Ben de eskisi gibi olamamaktan sağlığımı kaybetmekten korkuyorum açıkçası. Önceki mesajlarınıza baktım da doktorunuz size mentor takacağını söyleyip allergan takmış sanırım böyle bi durum yaşamamak için napabiliriz? Siz bu konuda şikayetçi oldunuz mu?

Çok geçmiş olsun,umarım ikinci ameliyatınız başarılı geçer zor bir süreç maddi açıdan da zor.

Sizde kapsül mü oluştu? Kullanılan protezin markası neydi acaba
Kapsül bütün silikon takanlarda olusur sılıkonun etrafını oren yara dokusudur vucudumuz bunu yabancı bır cısme karsı koruyucu olarak yapar yanı bu herkezde olur bazısında ınce bazısında kalın sızın dedıgınız kapsüllontrakt o ap ayrı bısey

Evet benim bahsettiğim kapsül kontraktürüydü

Kendisine Allergan takılmıştı (şu an yasaklı protez). Doktoru Mentor diyip kendisine danışmadan Allerganı koymuştu.
bunu yaşamamak adına napabiliriz ki? Korktum gerçekten doktor başka marka koysa sonradan ortaya çıksa şikayet edilemez mi bir yere?

bunu yaşamamak adına napabiliriz ki? Korktum gerçekten doktor başka marka koysa sonradan ortaya çıksa şikayet edilemez mi bir yere?
Evet mentor dedı ve alergan taktı ve bır kac hafta sonra avrupada yasaklandı sanırım turkıyede daha gec doktoru sıkayet etmedım cunku elımde yazılı bır kagıt yok yıne benım ıyı amarıkan gurubunda gordum bırıne buyuk ıhtımal kullanılmıs gerı donusturulmus ımplant takmıslar tek tarafına o kadar cok dekkeldım kı sımdı boyle cıkartıranlar olunca bırı baska bırı baska ımplant ve hastaların haberı bıle yok meseala bı kadının bırıne dokulu bırıne dokusus sılkon takmıslar cıkarınca bellı olmus

Kız senmısın yıne tanıyamadım sen naptın hala degıstırmedınmı?memnunmusun ımplantlardan
Yok kız bugün eski bir doktoruma gittim. Fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı kendisi, memelere baktı, inceledi, ve ağrılarımın normal olmadığını söyledi. Ameliyatımı yapan doktor da ağrılarımın silikonla ilgisi olmadığını söylüyor. O diyor ultrason çekip sonucu bana gönder, diğeri de tam tersini, ultrasondan bir şeyin belli olmayacağını ifade ediyor. Uzun lafın kısası nasıl bir belaya soktuk kendimizi hayret ediyorum. En baştan böyle sorunlar olacağını bilseydim bu işe girişmezdim. Para verip sağlığımızı bozduk iyi mi.
Değiştirme konusuna gelince değiştirmek istediğimi adama söyledim, kesinlikle bir tık daha büyük yaptırma, bunu hem doktor hemde adam gözüyle söylüyordu.Ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…