Breas Success Göğüs Büyütücü Hap Kullanan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bir sitede üç kutu 27,9usd... acaba bir sorun var mıdır ? emin olamıyorum acayip uygun fiyat çünkü...

kızlaar hangi siteden uygun fiyata satışı var bilenler bana da masj atarmısınız lütfen yabancı siteden alan arkadaş vardı bilenler banada msjla atın

onlybreastenlargement yazı google'a cıkar. destinax sana mesaj attım bu arada.

onlybreastenlargement yazı google'a cıkar. destinax sana mesaj attım bu arada.

teşekkürleer ephot şuan siteyi inceliyorum combo setide var breast successin o daha iyi gibi geldi hem kremle masaj hemde hapla içten ama ödemeyi usd olarak yapmamız gerekiyor heralde dimi:uhm:

kızlar şu aklımdaki sorulara cevap verin lütfen bu yabancı siteden alan arkadaşlar ephot canım sen ordan almışsın siteden kart ile ödeme yaptığını söylemişsin daha sonra sen bankaya öderken ne şekilde ödedin usd olarak mı normal tl olarak mı onu anlayamadım ben bi yolunu bulur bulmaz krem ve hap setiyle birlikte alıcam breast succesi ya koydum kafama birde türkiyede ne kadar pahalı satılıyor yabancı sitede 3 kutusu kargo dahil 150tl iken türkiyede 3kutusu 250 tl nerdeyse yuhh yani 150ye de satan da kar ediyor sonuçta, 250ye satan ne biçim para kazanıyor yaa işe yarasa barii inş. a.s.:uhm::uhm::uhm:

destinax bu krem gerçekten iimiş mi?bende çok araştırıyorum touch me please kremini alacaktım vazgeçtim.kıllandırıyormuş diye..

ddemir sana mesaj attım canım okursun tamamopuyorumnanaktan

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back