Breas Success Göğüs Büyütücü Hap Kullanan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lim10 hangi siteden aldın hapı çok ucuza almışsın site ismini verebilirmisin ya da mail adresimi vereyim oraya at olurmu yalnız amerikan sitesi demişsin galiba nasıl verdin siparişi ing. var sanırım

Crazy siparişler için fazla ing. e gerek yok. Genellikle ürün altındaki add the cart veya check out kısmından gidişat takip edilir. Ben mesaj kısmımı açamadığımdan sana yardımcı olamuyorum maalesef :1no2:

Canım google da gelişmöiş arama kısmında dil olarak sadece ing. i seç ve o şekil çıkan sayfalarda order kısmına tıklayarak bak. Adreste turkey i tıkla. Birde shipping seçenekleri çıkarsa fedex ınternational çıkar ona da bak. Kart bilgilerini girip onay vermeden bööyle her siteyi inceleyebilirsin. Burda link verilemiyor diye yazamıyorum. Karıştırdıkça öğrenirsin.

crazy özel mesaj seçeneğin açık olmadığı için mesaj atamıyorum
evet ingilizce sipariş veriyorsun, benim ingilizcem iyi ama yine de sipariş vermek için çok iyi olmasına gerek yok bir sözlük yardımıyla bile halledebilirsin. Yine de istersen ingilizcesi iyi olan birinden yardım iste emin olmak için. Hani yazın falan olsa ben sana msn üzerinden yardım ederdim ama işte artık sık giremiorum. Bu arada dolar artmaya devam ediyor maalesef, bana indirim yapsalar da yine de daha pahalıya gelecek artık, üzülerek haplara ara vermeyi düşünüyorum umarım dolar düşer:(

lim10 bu hapı nekadara aldın acaba

daha önce de yazmıştım kaç kutu aldığına göre fiyatları değişiyor ben 3 kutuyu 89 dolara almıştım + 30 dolar kargo ücreti vermiştim 110 dolar yapıodu ama o zaman dolar çok daha düşüktü.Keşke 6 kutu sipariş verseydim 6 tanesi 140 dolardı:( Şimdi de tabii kargo ücretinin üzerinden indirim yapamıyorlar ama ilacın fiyatı üzerinden yeniden indirim yapabileceklerini yazmışlardı bana.

ya ben bişey sorcam başka breast success kullanan yok mu arkadaşlar??

daha önce sitede kullandığını yazan birkaç kişinin yazısını okumuştum ama 1 tanesi silindi.

evet ben de merak ediyorum başka kullanan varsa lütfen paylaşsın.

ben de 2 gün önce başladım... hap kullananlar bölümüne yazdım. ordan takip edebilrisiniz.. l

inşallah istediğiniz gibi olur:)
daha önce birsürü başlığa breast success firmasının bana yolladığı iletiyi Türkçe'ye çevirip yazmıştım, hap kullanırken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda (beslenme vs). onları okuyup dikkate alırsanız bence daha iyi sonuç elde edersiniz.
bir de çok sabırsızlanıp hergün aynaya bakıp ölçmeyin:P

Walla canim senin tavsiyelerinle başladim ben okudum aklima yatti, evet sabirsizlik felaket oluyor, yani buyuyor mu gerçekten, benim 2 gundur iyiydi, dolgundu derken bugun pek dolgun gelmedi...:)

benim ilk hafta biraz fark etmişti, sonra 2-3 hafta hiçbir şey olmadı derken bir hafta biraz daha byüdü,küçüldü, büyüdü derken 3. ayın sonundaki gelişim fena değildi yani öyle birkaç günlük bir şey değil ama sizi çok iyi anlayabiliyorum bazen günde 3 kez ölçerdim ben:) şimdi ilacı bıraktım diye ölçmeyi de bıraktım ama haal büyüdüğü zamanki gibi hafifi bir sızı oluyor arada. fazla kafayı takmayınca vücut kasılmıyor ve daha kolay gelişiyor
bir de kainat güzeli olumlu düşünün falan diyor ya ona bu konuda katılıyorum
ben sürekli muhteşem göğüslere sahibim diyorum, onlar da muhteşem olduklarını düşünüp şişiolar:):):)

lim inşallah canim yaa... Bu konu insani muthiş yipratiyor eger kafaya takiyosan fazla, tum hayatini mahvedebiliyor, özel hayatini mahvediyor, sanirim sendin o, yazin sevgilinle tatile gidememişsin, gostermemek için, burda birinde okudum ama sensin diye hatirliyorum, yaniliyosam kusura bakma, gerçekten erkek arkadaşinla ilişkini yipratiyor, boyle dengesiz saniiyor bazen seni , çunku yakinlaşiyorsun bi an geliyr ki elleri göğüslerine geldimi, irkiliyosun... Oyle yanii. Ayni dertten ne çok muzdarip insan varmiş aslinda.. Neyse umarim herşey istediğimiz gibi olur.. Senin şu an kaç beden , ben 70 beden ancak takiyorum, yani sutyenlerde birbirini tutmuyor ya neyse... Umarim buyuecek, güzel olacak... Once pozitif duşunmek gerek katiliyorum::)

lim10 arkadaşım demişsinki bu ilaç kullanımıyla ilgili amerikan sitesinin sana tavsiye ettiği şeyler varmış beslenmeyle ilgili yazdım demişsin ama ben bulamadım ben bugün ilaca başlıyorum acaba tekrar aydınlatabilirmisin ben dahil diğer kullananları da ilaç neyle içilmeli nasıl beslenmeli daha etkili olması için?

dün yanıt yazamıodum yönetici hanımlar engellemiş beni nie yapmışlar merak ettim satıcı falan mı sandılar beni naaptılar...

crazy,

sigara, alkol, kafeinli ve asitli yiyecek ve içecekleren uzak durmamızı, eğer dfurmazsak ilacın daha geç etki edeceğini yazmışlardı
ilacı günde 3 kez, gün içinde olduğunca yayarak ve hergün aynı saatte almaya özen göstererek yemekle birlikte almamızı, mümkünse yemeğin proteince zengin olmasını, eğer yemekle birlikte alamıyorsak 1 bardak sütle almamızı, o da olmuyorsa yalnızca suyla almamızı tavsiye ediyorlardı
bir de ilacı alırken kalsiyum ve E vitamini alırsak daha çabuk etki gösterirmiş, zaten benim 3. ayda aldığım e vitamininde de yazıyordu östrojen alan kişilerde östrojenin etkinliğini sağlar diye
bir de işte 3 ay boyunca günde 3 kez sabırla kullandıktan sonra eğer etki görürsek 2-3 ay daha günde 3 kez kullanmamızı, istediğimiz büyüklüğe ulaşınca 3 ay boyunca da günde 1 kez almamızı tavsiye ediyorlardı böylece ulaştığımız büyüklük de kalıcı oluyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
yöneticilerden gına geldi artık sorularınıza yanıt vermeyeceğim kusura bakmayın kızlar

Yöneticilerimiz lütfen lim10 u engellemesin, arkadaşımız tanıtımcı değil, belli oluyor :((

yöneticilerden gına geldi artık sorularınıza yanıt vermeyeceğim kusura bakmayın kızlar

Suçlama yapmadan önce iyice araştırmak gerekiyor. Öncelikle sen engellediğini nasıl anladın? Nickinin altında kapsama alanı dışında yazısını gördün mü? Eğer gördüysen gerçekten engellenmişsin demektir ama cevap yazamadığın için engellendiğini düşündüysen söyliim, aynı sorunu dün ben de yaşadım, forum yöneticilerinden elif e mesaj atıp engellenip engellenmediğimi sordum, o da kendisi dahil kimsenin o anda bir şey yazamadığını söyledi. Yani sitedeki bir hatadan kaynaklanan bir şeydi o. Keşke sen de forum yöneticilerinden birine mesaj atıp sorsaydın seni aydınlatırlardı. Suçlama yapmadan önce iyi bir araştırma yapalım arkadaşlar.

Breas success hapını kaç kişi kullanıyor. kullanan arkadaşlar bizi haberdar edin sonuçlarınızı bekliyorum ben de almayı düşünüyorum tabi işe yarıyorsa inşallah iyi gelir. müjdelerinizi bekliyorum

Back