Breas Success Göğüs Büyütücü Hap Kullanan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hapmı kesin çözüm bence hapla olmaz doğallığından haberimiz yokki maalesef bilgisi olan varmı piyasada onca ürün var hangisi kesin çözüm kimileride fulirim diyor canlarım anlamadım gitti ama ben..

merhaba ben siteye yeni uye oldum...bu yazıları okuyunca heemn faydalanamk istedim..son durum nedir? gelişmeler nasıl gdyr? birde sitenin adını gönderirmisin?
çok çok tesekkür ederim

Canım bende net olarak yarım cup büyüme oldu..3 kutu kullanmıştım. Şimdi megabust ısmarladım sitesinden yine 3 kutu. Ondan daha umutluyum.Sonucu yazarım. Yalnız umudunuzu kırmak istemem eğer 75 b den küçükse göğüsler bu haplar çok işe yaramaz gibime geliyor. Çünkü benim göğüs dokum olmasına rağmen beklediğim büyüme olmadı Bir ara tam 1 cup olmuştu sonra yaptığım buz kompresindenmidir nedir biraz söndüler. Birde bu hapların etkisine vücut alışıyorda olabilir. 20 günde bir ara vermeli mi diye düşünmüyor değilim:uhm:

ya ben 18 yaşındayım ama göğüslerim taş çatlasa 75.bu zamana kadar hiç bi yöntem kullanmadım.doğal yöntemlerden önce direk ilaca başlasam ne olur.breast success almayı düşünüyorm ama bunlar adet düzensizliği falan yapıyo mu

Kızlar şu an ebayda bu ürünün 5 kutusu 50 dolar artı 15 dolar kargo ücretine satılıyor oldukça iyi yani ay başı gibi 5 kutuda bundan sipariş edeceğim bakalım gerçi daha 5 kutu breast sculpture var ama :)

arkadaşlar ben çok tereddüt ettim ve bu ürünün içindeki bitkilerin FDA onaylı olmaları sebebiyle almaya karar verdim. gerçi ürünün kendisi onaylı mı bilmiyorum ama içinde sadece bu bitkiler var sonuçta. çok paranoyak olmamak lazım diye düşünüyorum artık.protez yaptıramam cunku,cesaretim yok,yanancı bi madde v.s. neyse siparişi daha bugün verdim yabancı bi siteden verdim. bir kutu 19.95$. üç kutu artı kargo toplam 96.84$. yani yaklaşık 145 TL.google'a breat success yazın, karşınıza çıkan ilk site. link: only...com/Low... türk sitelerinde 3 kutu 299 TL + kargo.
beğenmezseniz 3 ay sonunda para iade garantisi var. ing. ama ingilizceyi dert etmeyin . isteyenler için anlatıyorum:
önce kaç adet istiyorsanız kutuya yazın, add to card' a tıklayın. sonra proceed to checkout. (yanlışlıkla anasayfaya falan dönerseniz, checkout linkine tıklayın sepete gidin.) gelen sayfada shipping kısmında international seçin sonra da ülke olarak turkey. gerisi kredi katı işlemleri zaten.kolay gelsin. hele bi gelsin,kullanayım, gelişmeleri bildiririm.

kızlar ben kullandım tavsiye etmiyorum..
hevesinizi kırmak istemem ama faydası yok. yine de size kolay gelsin

Bende kullandım yaklaşık 4 kutuda etki etti evet büyüttü istediğim etkiyi aldım ama SIKI DURUNNNNNNNNN
Bırakınca eski haline döndü yani sonuç hüsran ve giden paralar Ben kullanan birisi olarak söylüyorum etkisi kesinlikle geçiçiiii

arkadaşlar bende 3 kutu kullandm ama inanın hiçmi ama hiç büyüme olmadı yani sadece olan parama oldu bende kesinlikle tavsiye etmem

ya arkadaslar ben dun basladim kullanmaya sanki tansiyonumu cikartti gibi bi sersemlik bas donmesi oldu
kullanan arkadaslar benim gibi olan oldumu hic

ben 3. kutuya geçtim. bende etkisi oldu, 1-1.5 cm büyüttü ve dolgunluk var. ben eskiye döneceğini sanmıyorum. aylar once masajla biraz büyütmüştüm haptan önce, hapa başlayana kadar o da gitmedi mesela. ara ara masaja devam ederim arada bir adaçayı falan içerim.5-6 ayda bir de bir kutu alırım yine breast success boylece korurum diye düşünüyorum.

oooooooooooooooooffffffffffffffffffff kızalra yaa kafam allak bullak beynim sulandı inanın bende şu yağları mağları çayları deniyim olmazsa haplara geçerim kremlere geçerim dedm bende bu çayları filan korka korka içiyorum zararı olur diye... bi sitede bu büyütmeyle ilgili bi haber okudum hapların büyüttüğü doğruymuş ama bakında bi zararları neymiş kime güvenelim neye güvenelim ne yapalım artık kafayı yiycem bi tarafımızı yapalım derken aman dikkat edelim canlarm diğer yanlarımız bozulmasınkafamçokkarıştı

http://www.milliyet.com.tr/2003/06/04/yasam/yas04.html

kızlar yardım edin lütfen.göğüslerim kilo alıp vermekten sarktı yumşacık oldu bi çözüm arıyorum.3 kutu breast gain kullandım hiç bir faydası olmadı.breast success çok iyi diye duydum hatta göğüslerde ağrı yapıyormuş ve gerçekten etkisi oluyormuş diye duydum.göğüslerimden çok sıkıldım artık bi çözüm arıyorum yardım edin lütfennnn

valla canım etkisi olabilir ama %100 olcak diye bişe yok, hiç etki etmeyebilir de. bende 2.5 ayda 2 cm büyüme sağladı. maddi açıdan sarsılmayacakdan bi dene.ama sorun sadece sarkma ise büyütmek gibi derdin yoksa masaj ve toparlayıcı kremler daha iyi sonuç verebilir belki...

oestro kremini de kullandım denedim korkmasam estetik olucam valla çok mutsuzum böyle breast success yan etki yaptımı peki ondan da korkuyorum:S

success bende kullandım korka korka hormonlarımı bozacak diye bişey olmadı ama hiç faydasıda olmadı bu tip haplar uzun süreli kullanılırsa belki zararı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…