Breas Success Göğüs Büyütücü Hap Kullanan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl gidiyo lim10 cum ?inşallah istediğin gibi olur canım yaa....çok merak ediyorum olmazsa bişey yolla kız boş kutuları :))

Benimde ihtiyacim var arkdslr ona lim10 banada yardimci ol lutfen...

nasıl gidiyo lim10 cum ?inşallah istediğin gibi olur canım yaa....çok merak ediyorum olmazsa bişey yolla kız boş kutuları :))
şimdilik fena diil
regl döneminde 84tü, sonra 82,5 olmuştu
şimdi ölçtüm 84 olmuş, reglime daha çok var
yani küç ve hap toplam 4 cm lik bi gelişme yaptı, ağrılardan sızılardan da anlayabiliorum geliştiğini
eskiden başkalarının çatalının olduğu yer benim dümdüzdü şimdi yavaş yavaş kıvrımlar oluşmaya başladı :teytey:
bugün 1. kutu bitiyor 1 ay oldu
4 cm benim için hiç fena değil ama yeterli de değil, firmanın söyleidği gibi uzun süre kullanacağım bakalım, diğer kullananların söyledi,kleri gibi birkaç beden büyüyecek mi
bana mesaj atan arkadaşlardan anladığım kadarıyla bu haplarla bayağı ilgilenen var ben de almadan önce araştırma yaparken edindiğim bikaç bilgi daha koyayım o zaman buraya
ama yine söylüyorum almak isteyen arkadaşlar acele etmesin bakın ben gönüllü kobay oldum sizin için
aslında hergün ölçüp buraya yazmak da istemiorum çünkü kendi kendime nazarım mı değiyor nedir ikide bi ölçüp büyüdüğünü buraya yazdığımda 1 cm fln küçülüyor sonra yeniden büyüyor:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Göğüs büyütmeyle ilgili her tülü yöntemden bahsedilen bir Amerikan sitesi var ( haplar, ameliyat, göğüs büyütücü pompa vs vs ), oradaki bir yazıyı Türkçe'ye çeviriyorum arkadaşlar:

Sizin de bildiğiniz gibi bugün piyasada pek çok göğüs büyütücü ürün var. Hangisinin gerçekten en iyisi olduğunu bilmek istedik. Hepsi göğüs büyüklüğünü artırdığını iddia ediyordu. Bu yüzden 2007 haziranında yıllık araştırmamızı yaptık. Dünyanın dört bir yanından göğüs büyütücü haplarla ilgili araştırmamızda yer alacak 500 bayan belirledik. Tüm bayanlara 6 ay yetecek kadar göğüs büyütücü hap verdik ve sonuçları bekledik. En iyi 5 marka ilacı seçtik (Bloussant, BreastSuccess, Breast Actives, Embrace, and Ultra-Enhance Plus) ve şaşırtıcı sonuçlar elde ettik. 6 ay sonunda bayanlar sonuçları bizlere bildirdi ve farklı ilaçlar kullanan 500 bayan arasında 1 ilaç diğerlerinden daha çok göze çarptı. Breast Success kullanan bayanların %92 si kayda değer gelişme sağladığını belirtti. Araştırmamızın sonuçlarını görmek için aşağıya bakınız:

(ilk yazdığım oran çok iyi büyüme sağlayanlar, ikincisi orta derecede büyüme sağlayanlar, üçüncüsü hiç büyüme sağlamayanlar, en sonunda da ilaçların 6 aylık maliyeti yazıo)

Breast Success (*****) %92 - %5 - %3 - 140.95$

Breast Actives (*****) %87 - %9 - %4 - 239.95$

Ultra-Enhance Plus (****) %81 - %11 - %8 - 269.95$

Bloussant (***) %69 - %21 - %10 - 517.95$

Embrace (***) %63 - %15 - %22 - 270.95$

Üretici firmanın söylediğine göre Breast Success ile kalıcı ve yeterli büyüklük elde edebilmek için uzun süre kullanmak gerekiyormuş.

Kullananların çoğu ilk 60 gün içinde göğüs büyüklüklerinde gelişme görürlermiş, 90 günde gelişmeden biraz daha fazlasını görürlermiş:) İstenilen ölçüye ulaşılana kadar 5-6 ay sabah-öğle-akşam olmak üzere günde 3 adet hap alınması gerekiyormuş. Sütle veya E vitamini ilacıyla birlikte alınırsa daha iyi etki ediyormuş ama yalnızca suyla da alınsa olurmuş. Kafeinli ve asitli gıda maddeleri, alkol ve sigara etki etmesini geciktirirmiş. İstenilen ölçüye ulaştıktan sonra günde 3 tane yerine 1 tane alarak 3 ay daha kullanmak gerekiyormuş, ki bu da büyümenin kalıcı olmasını sağlıyormuş. Eğer günde 1 tane alındığı halde büyüme devam ediyor ise doz daha da azaltılmalı veya tamamen bırakılmalıymış. Emzirme vs gibi nedenlerden dolayı sarkan, içi boşalan göğüslerde genellikle daha çabuk etki ediyormuş Yine de yıllar içinde kimi göğüslerde sarkma görülmesi doğalmış, bu gibi durumlarda her 4 ayda 1 hafta boyunca Breast Success kullanılırsa göğüslerin formu korunurmuş.

(Hangi marka olduğuna emin değilim, Breast Actives olabilir, onda da bıraktıktan sonra her 6 ayda 1 ay kullanılmalı diyordu).

Yani bu tip ilaçlardan kullanmaya karar veren arkadaşlar sabırlı olmalı, iradeli olmalı ve maddi açıdan kendilerini hazırlamalılar... Yine de Brast Successten 1,5 - 2 ay kullanıp istediği ölçüyü elde edip bıraktığını söyleyen arkadşalar da vardı...

Bu da benim satın aldığım sitedeki önce ve sonra resimleri, "sahte resim kullanan pek çok şirketin tersine biz cep telefonundan veya kamerayla çekilen gerçek resimler kullanıyoruz" diyorlar...

Buraya göğüs büyütücü hapların içeriğindeki bitkileri yazıorum, hap yerine bitki kullanmak isteyenlar için, aralarında ortak oln bitkiler var...

Breast success:

1.Çemen Tohumu Ekstraktı: Çemen otu pito-östrojenler açısından zengin nadide bir bitkidir.

Çemen otu hormon salgısını arttırır ve östrojenle beslenen meme bezlerinin gelişmesine etki eder.Trigonellin.

2.Saw Palmetto Meyvesi: Saw Palmetto geniş yaprakları ve büyük koyu kırmızı meyveleri olan küçük bir palmiye ağacıdır.Saw Palmetto meyvelerinden

bir cins physosterois içeren yağ çıkar.Araştırmalar Saw Palmetto’nun meme bezlerinin atropisini başarıyla geri çevirdiğini göstermiştir.

3.Rezene Tohumu: Rezene flavonoid açısından zenginliği yüzünden uzun zamandır ilgi görmüştür. Bu bileşimlerin hafif östrojenvari etkisi vardır ve tamamiyle zararsız olup toksin içermez.

4.L-Tirosin: Doğal olarak ortaya çıkan bir aminoasit olan Tirosin hormon üretimini kontrol edene adrenal, hipofiz ve triot bezlerinin işleyişinde önemli bir yol oynar. Bazı araştırmalar Tirosin’in aynı zamanda kas oluşumunu ve vücutta yağ oranının düşmesini destekleyen büyüme hormonunun üretimini uyardığını göstermiştir.

5.Meksika Vahşi Tatlı Patates Kökü: Kemik erimesinin tedavisinde sıklıkla kullanılan Meksika Vahşi Tatlı Patatesi optimal göğüs gelişimine yardım eden güçlü Pito-kimyasallar olan Beta-Karoten ve diosgenin kaynağıdır.

6.Pasifik Vareği:Varek sağlıklı tiroid fonksiyonu için elzem olan iyot dahil mükemmel bir deniz mineralleri kaynağıdır.

7.Damiana Yaprağıamiana alfa-pinen,beta-karoten ve beta-sisterol gibi pito-kimyasallar açısından zengin küçük bir çalıdır Damiana genel oalrak kadınlarda hormonal dengesizliklerin tedavisinde kullanılır.

8.Dong Quai Kökü: Anavatanı Asya olan bu kök yüzyıllar boyu sıcak basması ve kramplar gibi menapoz belirtileirnin tedavisinde kullanılır. Dong Quai’nin bedenin hormonları etkin bir şekilde kullanmasına yardımcı olduğu kanıtlanmıştır.

9.Mother’s Wort Bitkisi:Mother’s Wort Avrupa’nın bazı bölgelerinde ırmak kenarlarında ve çalıların altında yetişir.Mother’s Wort bir rahim uyarıcı olan Leonurin içerir.

10.Black Cohosh Kökü Ekstraktı: Yapılan çeşitli araştırmalar Black Cohosh’un tıbbi yararlarını gözler önüne sermiştir. Bu araştırmalara göre Black Cohosh hormon takviye terapisinde kullanılan ilaçlara benzemektedir.

11.Yulaf Otu: Yulaf Otu / Avena Sativa sağlıklı bir hormon sistemi için gerekli olan saponinler, flavonoidler, mineraller ve alkaloidler açısından zengindir.

12.Devedikeni: Devedikeni dünya çapında uzun zamandır kadınlarda hormonal dengeleyici olarak kullanılmıştır.

13.Şerbetçi Otu Çiçeği: Şerbetçi otu meme bezlerinin gelişmeisni destekleyen hormon üretimini düzenleyen flavonoidler açısından zengin bir çalıdır.

Breast Success formülü doğal bir besin takviyesi olup ciddi yan etkileri görülmemiştir. Eğer tıbbi kaygılanırız mevcutsa içeriğindeki maddeleri doktorunuz ya da sağlık uzmanınızla gözden geçirebilirsiniz.

Allbres:

Formülü Oluşturan Bitkiler:
1• Wild Yam (Diascora Villosa): Wild Yam kadınlık hormonlarının üretimi stimüle etme ve dengeleme, doğum sonrası ağrıları, dismenorea ( ağrılı, düzensiz adet dönemi),adet krampları, PMS semptomlarında da kullanılır
2• Blissed Thistle (Şevket Otu): Sağlıklı yapıya dönüşü sağlayan ve güç veren bir bitki olarak tanınan Şevket Otu, kadınlık hormonlarının dengelenmesi, ağrılı adet dönemleri, adet dönemine bağlı baş ağrıları ve diğer ağrılarda kullanılır
3• Dandelion ( Karahindiba): Kan dolaşımını arttırarak kuvvet vericidir
4• Mothers Wort ( Hayıt): Kadınlarda hormonsal sebepli adet kanaması sıklığı veya miktar olarak fazlalığı durumlarında tedavi edici etkisi vardır
5• Kawa Kawa (Kava Kava): Sinir ve gerginlik durumlarında sakinleştirici etkisi vardır
6• Donq Quai ( Melek Otu): Tüm iç organları ve kasları güçlendirici etkisi yüksek olan melekotu, gelişimi, kadınlık hormonlarının dengesinin korunması, adet dönemi bozuklukları, adet dönemi bozuklukları ve ağrılarında kullanılır
7• Chase Tree Berry (Beşparmak Otu): İçerisinde bulunan tannik asidin kan dolaşımını arttırıcı etkisinden faydalanılır. Formülde kullanılan bitkiler tıpta yüzyıllardır hiçbir yan etkisi olmadan kullanılmıştır. İçerisinde sentetik katkı maddeleri, renklendiriciler ya da yapay koruyucu maddeler içermez ve binlerce kullanıcı kadın bir yan etkisini ifade etmemiştir

Breast Gain:

1 Feneugreek Seed : Göğüs büyütmek için şifalı ot satıcılarının tavsiye ettiği bitki öğelerini en yüksek yoğunlukta içerir. Ayrıca menopoz belirtilerinin tedavisinde hormon düzenleyicisidir ve dişilik sistemini dengede tutar. Fenugreek tohumu, Urdu ve Hindi lisanında Methi olarak bilinir, Arapça' da Hulba olarak bilinir, menopoz belirtilerini en aza indirir, kabızlığı giderir, diyabeti kontrol eder, kolesterolü azaltır, boğaz ağrılarını ve öksürüğü hafifletir, hafif sindirim bozukluklarını giderir ve ishali tedavi eder.

2- Fennel Seed (Rezene Tohumu) : Rezene tohumu östrojen etkileri doğuran flavonoid (birçok genel pigmentler içeren ve oksijen içeren aromatik antioksidan bilesikler) yönünden zengindir. Salgılamanın artması yeni göğüs hücreleri ve dokularının oluşmasının anahtarıdır ve boşaltımın artması, östrojeni taklit eden çevresel toksinlerle bulanık hale gelmiş östrojen reseptör bölgelerinin, temizlenmesinin anahtarıdır.

3- Dong Quai Tohumu : Vücuda hormonların verimli kullanılması konusunda yardımcı olur. Ayrıca bazı menopoz belirtilerinde tedavi amaçlı kullanılır. PMS ( premenstrual syndrome - bayanlarda adet öncesi görülen sendrom ) ve menopoz belirtilerinde yatıştırıcı olarak başarıyla kullanılmıştır. (Hardy 2000).

4- Blessed Thistle Herb : Deve Dikeni Bayanlarda ağrılı aybaşları ve bundan dolayı oluşan ağrı ve sızıların tedavisinde kullanılır. Ayrıca hormon düzenleyicisidir ve sindirime ve kan dolaşımına yardım eder.

5- Dandelion Root : Karahindiba Kökü Bu bitki yıl boyunca neredeyse her yerde bulunur. Dikdörtgen veya kaşık şeklinde, düzensiz, girintili veya sapın her iki tarafında olan yapraklar, sütlü ana kökten gelen gül biçimindeki göbekte büyür ve bir veya daha fazla çıplak çiçek gönderir ve her biri tek sarı bir çiçek olarak biter. Karahindibanın iki tane özel kullanımı vardır: safra oluşumunu geliştirmek ve karaciğerden kaynaklanan, vücutta fazla su tutma sorununda, fazla suyu vücuttan atar.

6- Water Cress Leaf : Su Teresi Anavatanı Avrupa ve Rusya olan, İngiltere de yaygın olarak bulunan,Amerika ve Kanada da ekilen su teresi, pınar ve su yatakları kenarında bolca bulunan,yumurta ve kalp şekilli yumuşak yaprakları bulunan, dayanıklı bir bitkidir. Kabak, şalgam ve hardal ailesinden olması nedeniyle kanser ve emphysema ( nefes alma güçlüğünden dolayı organların şişmesi ) gibi akciğer hastalıklarını önler.

7- L-tyrosine : Bir Amino Asit Çeşidi Başlıca tiroit hormonu olan thyroxine ve adrenalin ve Nor-adrenaline direkt olarak etkide bulunur. Thyroxine metabolizma ile ilgili aktiviteleri arttırdığı ve büyüme oranını kontrol ettiği tespit edilmiştir. L-Tyrosine sinir sistemi üzerinde hafif bir uyarıcı etkisi gösterir.

8- Kelp : Büyük Kahverengi Deniz Yosunu Deniz yosunu olarak adlandırılır. Yağları emer ve selülite, obeziteye ve romatizmaya iyi gelir. 30 mineral içerdiğinden besin yönünden olup, mineral eksikliği çekenlere özellikle yararlıdır. Omurilik, sinir sistemi ve beyin için yararlıdır.

9- Vitamin E : Bir oksidan olarak, vücudun oksijen kullanma kabiliyetini arttırma rolünü üstlenir. Vitamin E ayrıca Vitamin A’nın vücutta tahribatını ve doymamış yağların anormal çöküşünü önler. Vitamin E kırmızı kan hücrelerinin yaşam süresini uzatır ve hücre solunumunu geliştirir ve yaşlanmayı geciktiren (anti-aging) vitamin olarak rapor edilmiştir.

lim10 breas success hapını nerden aldın bende almayı düşünüyorum. Bana mesaj atarsan sevinirim yalnız benim ingilizcem pek iyi değil nasıl sipariş vericem bilmiyorum.Şimdiden teşekkür ederim

ah ah şimdi kara kara düşünüorum
ramazanda kaç saatte bi içicem ilacı die:)

Lim10'cum ramazan geldi,nasıl bir çözüm buldun ilaç saatleri için? bir de gelişmeler nasıl?kaydirigubbakcemile5

bikaç cm lik büyüme var fena değil ama hala yeterli bulmuyorum 1 ayı geçti dedikleri gibi 3 ay dolsun bakalım ne kadar olacak toplam gelişme
iftarla sahur arasındaki zamanı üçe ayırıp almaya karar verdim napim başka yolu yok

bi arkadaşımız başlık açmıştı
bu hapla 1 ayda 7 cm büyümüş göğüsleri
onunki silindi mi yaa
soru soruodum ama

kullanmaya başlayalı 2 ayı biraz geçti

arada kullanmayı biraz aksatsam da

1 cm daha gelişme var 85-85,5 civarındayım

göğüs hatlarım da biraz daha belirginleşti

şimdi üretici firmanın söylediği gibi E vitamini ilacıyla birlikte kullanmaya başladım

Bayanlar duyduk duymadık demeyin E vitamini östrojen alan kişilerde östrojenin etkisini artırıyormuş reçetesinde yazıyordu ve daha bir sürü faydası var, kullanmanızı tavsiye ederim.

CADIARZU
kaç kutu aldığına göre değişiyor fiyatı. ben 3 kutuya 80 dolar + kargo ücreti 30 dolar verdim, yani 110 dolar yapıo ki bu da aldığım günün değeriyle 135 ytl idi.

hangi site bu allah aşkına çok ii fiyatı falanda acele cvp

ben allbres kullanıyorum ama senin hap daha iyi 3. kutudayım fark var ama sen bir ayda iyi yol katetmişsin lütfen bana o siteyi özelden söylermisin bi şekilde ilet yani olurmu :bbo:kaydirigubbakcemile5

bu haplardan hiç memnun kalmayanlarda çok var bence yapıyla alakalı ama bu derece etki eden kişi sayısı çok az bence!!!

lim10 nasıl gidiyor başka bi gelişme varmı (hapla ilgili)

Bu ara dersler ödevler falan filan biraz yoğun olduğundan giremedim siteye bana gelen mesajları okumaya daha yeni fırsat bulabildim malum bölüm mimarlık, gece 2 saat uyudum diye sevinçten havalara uçuyorum
neyse dönelim konumuza
Benim göğüslerimdeki gelişme fena değil, ilacı 3 aydır kullanıyorum regl dönemindeki fazladan gelişmeyi saymazsak 4-5 cm gelişme var ki başka büyütücü ürünler kullanan bazı arkadaşların dediği gibi reglden sonra hepsi fos diye sönmüyor
Üretici firma 3 ay içinde etkiyi görenlerin, istedikleri bedene ulaşana kadar 5-6 ay kullanması gerektiğini söylemişti o yüzden şimdi bir 3 kutu daha sipariş etmeyi düşünüyorum
Yalnız dolar fırladı malum, tam caymıştım sipariş vermekten, müşteri hizmetlerine bir ileti yollayıp durumu anlattım, onlar da bana Türkiye'den satın alacağım için fazladan indirim yapmayı teklif ettiler ve söyledikleri indirimle Türk Lirası üzerinden yine ilk aldığım fiyata denk geliyor.
Kullanırken de kilo aldırmadı, bir ara k.ü.ç. kullanmıştım o bir iki kilo aldırmıştı ama geri verdim
Bu arada ilacı kullanırken biraz aksattığımı belirtmeliyim saatlerini tam tutturamıyorum bazen ya da kafein asit vs uzak durmam gerektiğini bildiğim halde sabahlamam gereken günlerde mecbur kahve fln içiyorum ama bunun yanısıra göğüs gelişimine iyi gelen nar vs şeyler de tüketiyorum
Geçen gün teyzem çok merak etti ilacın işe yarayıp yaramadığını, göğüslerime bakmak istedi ve hayret etti. Hani iki katına çıkmasalar da bir miktar büyüyp dolgunlaştılar ve en güzel tarafı yuvarlaklaşıp göğüs şeklini aldılar:) Önceden tam doldurmadığım dolgulu sutyenimi bi aydır fln takmıyordum mesela, şimdi taktım hiç boşluk kalmadı... falan filan... Ama bu işler için sabır gerekiyor arkadaşlar hiçbir şey birden olmuyor.
İlacın sevmediğim tek bir tarafı var, o da hormonlarınızı ve vücuttaki salgıları tetiklediği için pek çok açıdan ergenlik dönemine dönmeniz... Bilmiyorum belki de yalnızca bende görülen bir etkidir ama cildim ilacı kullandığım sürede yağlandı, tabi ergenlikteki kadar değil ama eh işte...
' saatlik uykuyla durduğum açin yazdığım yazıda abuk sabuk şeyler ya da hatalar olursa kusura bakmayın
Arada projelerden fırsat buldukçe girer sorularınızı yanıtlarım
Bana özelden mesaj atan arkadaşlara sitenin adresini yazdım
Kendinize iyi bakın
Bol su için, masaj yapın

lim10 hangi siteden aldın hapı çok ucuza almışsın site ismini verebilirmisin ya da mail adresimi vereyim oraya at olurmu yalnız amerikan sitesi demişsin galiba nasıl verdin siparişi ing. var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…