Breas Success Göğüs Büyütücü Hap Kullanan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
gel vatandaş gel, breast successin etkilerini mi merak ediyorsun, göğüs büyütücü hap mı kullanmak istiyorsun veya kullandın da olumlu/olumsuz yorum mu yazmak istiyorsun bu başlığa gel:)

Son düzenleyen: Moderatör:

kimse yazmamış yani kimse kullanmıyormu:uhm:
ben yaklaşım 10 gündür breast solutions kullanıyorum bakalım sonuclar 20 gunde belli olacak yazarım sizlerede:içelim:

ben de bugü breast success kullanmaya başladım:) bakalım ne değişiklikler olcak...

Arkadaşlar bu bşlığa pek yazan olmadı ama başka bir sürü başlığa breast success le ilgili şeyler yazmıştım, ilgilenen ve sonucu merak eden arkadaşlar için yazıyorum, kimi arkadaşlar da özel mesaj atmamı istemişti ama tek tek mesaj atmak yerine buraya yazmaya karar verdim:)

Ben Breast Success kullanmaya başlayalı 12 gün oldu.
Bu haplara başlamadan önce 3 hafta kara üzüm çekirdeği tozu kullanmıştım.

Göğüs çevrem eskiden 80 di, küç ten sonra ağrı ve hassaslıkla birlikte adet dönemindeki gibi dolgunlaştı, 81,5 oldu. 1 haftalığına tatile gittim, giderken yanıma küç ü almadığımdan orada sadece hapları kullandım. Hassaslık ve ağrılar daha da arttı ve 2 gün önce ölçtüğümde 82,5 tu. Yalnız bu hapları kullanırken kafeinli ve asitli şeylerden uzak durmak gerekiyor, ben tatildeyken birkaç gün boyunca kola, gazoz falan içtim (ama napim otelde her şey dahildi, meyve suları da güzel değildi, içki mi içseydim :P ) ve ağrı kesildi:( Artık kesinlikle ağzıma kafeinli şeyler sürmüyorum ve ilaca devam ediyorum, bugün yine hassaslaşmaya başladı, döndüğüme göre artık küçe de devam ediyorum, bakalm ilerde yine sonuçları yazarım. Bu ilaçtan kesin sonuç almak için 3 ay kullanmak gerekiyormuş ama 2-4 haftada etkisini gördüğünü söyleyenler de vardı... Yalnız bu tür haplar yaşı küçük olanlarda sanırım daha çabuk etkisini gösteriyormuş.

ya bndemi denesem şunu eczanelerde varmı nekadar bn 19 uma daha girmedim işe yararmı acep kafeinle asitli şeylerlede aram iyi deil ama böle hap gibi şeylere karşıyım ama baksana sende işe yaramış

sakın eczanelerden fln alma, resmen milleti kazıklıolar, başka başlıklarda da yazmıştım ben amerikadan ürünün kendi sitesinden aldım ve Türkiye'de kimi sitelerde 1 kutuyu sattıkları fiyata ben 3 kutu aldım (kargo dahil). üstelik eczaneler iade garantisi vermiyor ama benim aldığım sitede 3 aylık kullanımda memnun kalmayanların parasını iade ediyorlar.

ama istersen önce doğal yöntemleri dene, hap almayı düşünüosan da biraz daha bekleyebilirsin bakalım bende 3 ay sora ne olcak... gerçekten işe yarıcak mı, kalıcı bi büyüme olcak mı yazarım (zaten dozunu azaltıp toplam 9 ay fln kullanmak gerekio bunu). üstelik ailen izin vericek mi bakalım, ben kendi annemden biliyorum yani, yaşlarımız yakın ben de senden 1 yaş büyüğüm, pek kolay olmuo razı etmek:)

aileden yana hiç sorun olmazda önemli olan nerden alıcağım int. sen nekadara aldın ?

kaç kutu aldığına göre değişiyor fiyatı. ben 3 kutuya 80 dolar + kargo ücreti 30 dolar verdim, yani 110 dolar yapıo ki bu da aldığım günün değeriyle 135 ytl idi.

evet arkadaşlar 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı, dün ölçtüm 84 tü, yani 4 cm fark var ama regl dönemindeyim onun da 0,5-1 cm etkisiyle:)

şimdilik oldukça dolgun görünüolar, henüz beden bazında bi gelişme yok ama sanırım ilk defa dolgulu sutyenimin içini doldurdum ve sutyensiz olmasa da sutyen takınca çatalIMSI bir şey oluşuyor :D hale bak nelere seviniyoruz:)
yine de ben çok daha fazla büyüyeceğinden umutluyum çünkü daha 2 hafta oldu ve bu ilacı 9 ay kullanacağım...

4 cmlik bi büyüme var demişsin baya balon gibi büyümüş o zaman yada senmi yalnış ölçtün canım eminmisin..çünkü 1 cmlik bir büyüme bile göğüste o kadar çok fark ediyoki..yani benim göğüslerim şuankinden 4 cm büyüseler jessica simpson unki gibi olurlar...bide bu hapın içeriğindeki bitkilere baktım gayet sağlıklı bitkilerdi..fakat bizimkiler asla bunun için bana para vermezler o yüzden ben içeriğindeki bitkilerden karışım hazırlamayı düşünüyorum...

eminim doğru ölçtüm ama benimkilerin jessica simpsonunki gibi olması için daha çooook büyümeleri lazım:)

bişey söylücem benimde küçük gögüslerim yaşım 24 acaba büyürmü.birde hormon yada kıllanma ne bileyim çocuk olmama gibi yan etkileri varmı evli değilim daha.ve gözle görülür büyüme oluyormu yoksa sadece gögüs kafesimi genleşiyor.

3 kutusunu 135 e nasıl aldın nerde o site bende alayım. çok pahalı ya tanesi 90 dan başlıyor.

yok canım göğüs kafesi niye genişlesin göğüslerin büyüyor dolgunlaşıyor falan işte.
yani eskiden bikini giymek istemezdim ben bu yaz hiç değilse içinde ince ped olan bikiniyle gayet düzgün durdular:)
Mnrerc istersen sen de diğer arkadaşlar gibi önce doğal yöntemleri dene, küç ve bitki çayları gibi ( küç bende de işe yaryor gerçekten ama belli bi yere kadar, yani mucize etkisi göstermiyor). Ben bu ilacı çok iyi araştırdım, kullananlaın yorumlarına dayanrak aldım çoğunluğun işine yaramış.
Üstelik benim aldığım yerde para iadew garantisi de veriyorlar, 3 ayda işe yaramazsa kutuları yolluyorsun paranı iade ediyorlarmış öyle yazıyor.
Ben şimdiye kadar hiçbir yan etki görmedim ama sonuçta hormonlarınla oynuyor, içindekiler her ne kadar doğal bitkiler de olsa hormon seviyeni değiştiren bitkiler. Kullananlar genelde cinsel isteklerinde artış olduğunu yazmışlar:) Ama kıllanma gibi bir yan etki okumadım hiç.

3 kutusunu 135 e nasıl aldın nerde o site bende alayım. çok pahalı ya tanesi 90 dan başlıyor.

Hatta şimdi dolar düştüğü için 3 kutusu 130 a falan geliyor.
Site Amerikan sitesi olduğu için İngilizce. İhtiyacın olursa yardımcı olurum. Buraya link yazmak yasak, özelden sana yazayım istiyorsan ama iyice araştırmadan alma derim genelde doktorlar vs bu tip şeylere pek sıcak bakmıyorlar.

sizlere bilgi vermeye devam ediyorum:)

reglden sonra göğüs çevrem 84 ten 82,5-83 e indi :( ama yine de bu işe ilk giriştiğimde 80 di, 2,5 cm büyüme var hala:) bakalım, ilaca devam ediyorum...

hanımlar ben 25 yaşındayım.bekarken 75 bedendim.hamileyken 100 oldum.aşırı sütüm oldu.çocuğumu 18 ay emzirdim.hala sütüm vardı ama rahatsızlanınca emzirmeyi bırakmıştım.sütüm geri gidince zamanla göğüslerim eski halini aldı.doğal olarakta sarktı.sanki sünger gibiler.arada 2 yıl geçti.bu hapı kullanmayı düşündüm.bir eczane garanti bile vermişti.ama çok pahalıydı.bir kutusuna 180 ytl istedi.alamadım.ama şimdi almadığıma pişmanım.en azından denemek isterdim.bu kouda tecrübeli olanlar yada fikir vermek isteyenlerin yorumlarını bekliyorum.lütfen yaw kafayı yiycem.bunalıma girdim.

hanımlar ben 25 yaşındayım.bekarken 75 bedendim.hamileyken 100 oldum.aşırı sütüm oldu.çocuğumu 18 ay emzirdim.hala sütüm vardı ama rahatsızlanınca emzirmeyi bırakmıştım.sütüm geri gidince zamanla göğüslerim eski halini aldı.doğal olarakta sarktı.sanki sünger gibiler.arada 2 yıl geçti.bu hapı kullanmayı düşündüm.bir eczane garanti bile vermişti.ama çok pahalıydı.bir kutusuna 180 ytl istedi.alamadım.ama şimdi almadığıma pişmanım.en azından denemek isterdim.bu kouda tecrübeli olanlar yada fikir vermek isteyenlerin yorumlarını bekliyorum.lütfen yaw kafayı yiycem.bunalıma girdim.

size kendi aldığım sitenin adresini mesaj atayım, eğer düşünüyorsanz çok daha ucuza alabilirsiniz

üstelik bu sitedekinde de para iade garantisi var, yani kimi siteler para iade garantisi yazıyorlar bir bakıyorum kullanmadığınız sürece iade edebilirsinizdiyorlar ama burada öyle değil, 3 kutu kullandığınız hlde memnun kalmadıysanız boş kutuları yolluyormuşsunuz falan...

bu sitenin artık bana komisyon vermesi lazım amm rklam yaptım:P

bu arada tekrar edeyim, site Amerikan sitesi, ama bn çok memnun kaldım, ben aldığımda Ankara'ya ulaşması 3 iş günü sürdü (h.sonu dahil 5 gün) ve oldukça da ilgililer.

Back