Arkadaşlar bu bşlığa pek yazan olmadı ama başka bir sürü başlığa breast success le ilgili şeyler yazmıştım, ilgilenen ve sonucu merak eden arkadaşlar için yazıyorum, kimi arkadaşlar da özel mesaj atmamı istemişti ama tek tek mesaj atmak yerine buraya yazmaya karar verdim:)
Ben Breast Success kullanmaya başlayalı 12 gün oldu.
Bu haplara başlamadan önce 3 hafta kara üzüm çekirdeği tozu kullanmıştım.
Göğüs çevrem eskiden 80 di, küç ten sonra ağrı ve hassaslıkla birlikte adet dönemindeki gibi dolgunlaştı, 81,5 oldu. 1 haftalığına tatile gittim, giderken yanıma küç ü almadığımdan orada sadece hapları kullandım. Hassaslık ve ağrılar daha da arttı ve 2 gün önce ölçtüğümde 82,5 tu. Yalnız bu hapları kullanırken kafeinli ve asitli şeylerden uzak durmak gerekiyor, ben tatildeyken birkaç gün boyunca kola, gazoz falan içtim (ama napim otelde her şey dahildi, meyve suları da güzel değildi, içki mi içseydim
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
) ve ağrı kesildi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Artık kesinlikle ağzıma kafeinli şeyler sürmüyorum ve ilaca devam ediyorum, bugün yine hassaslaşmaya başladı, döndüğüme göre artık küçe de devam ediyorum, bakalm ilerde yine sonuçları yazarım. Bu ilaçtan kesin sonuç almak için 3 ay kullanmak gerekiyormuş ama 2-4 haftada etkisini gördüğünü söyleyenler de vardı... Yalnız bu tür haplar yaşı küçük olanlarda sanırım daha çabuk etkisini gösteriyormuş.