- 13 Ocak 2009
- 4.235
- 656
- 688
- Konu Sahibi incitanemtuana
canım arkadaşım,evlilik yıl dönümünü kutlarım.sevdiğinle birlikte sağlık,mutluluk,huzur,neşe ve bol kazanç sizinle olsun.sevgilerimle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniz çoook teşekkür ederim arkadaşlar,öncelikle İnCi TaNeM'eopuyorumnanaktaniyiki varsın canım ne diyeceğimi bilemiyorum.çoook güzel bi süpriz oldu benim için.
hepinizi öpüyorumm
zemuszemusgüvercinlerim fisildadi 1.ci evlilik yil dönümünüzmüszemuszemus
opuyorumnanaktannice nice yillara insallah canimopuyorumnanaktan
askla
sevgiyle
huzurla
neseyle
bebislerle
:Saruboceq:insallah:Saruboceq:
:teytey:herseyin en güzeli:teytey:
:teytey:en özeli:teytey:
:teytey:daima gönlünüzce olsun canim:teytey:
a.s.umarim begenirsina.s.
canım bnim beğenmem mi hiç,sperdi çook tşk.ler bitanemmopuyorumnanaktan:kedi::kedi::kedi:
begendiysen ne mutlu bana canim benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağolasın tatlımmopuyorumnanaktanbrc1769 canım nıce nıce yıllara.. tebrık ederım a.s. Rabbım agzınızın tadını bozmasın.. :Saruboceq: evınızden sevgı saygı huzur hıc eksık olmasın.. :Saruboceq: omur boyu mutluluklar...
iyi ki varsınız canımcımopuyorumnanaktanCanım ya bütün arkadaşlarının özel günlerini izliyorsun ve takip ediyorsun.Gerçekten değerli ve dost canlısı birisin.Güzel yaklaşımın için sana K.K ne kadar teşekkür etse azdır.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
brc1769 .ada nice seneler diliyorum.Sağlıklaa mutlulukla.........
Canım ya bütün arkadaşlarının özel günlerini izliyorsun ve takip ediyorsun.Gerçekten değerli ve dost canlısı birisin.Güzel yaklaşımın için sana K.K ne kadar teşekkür etse azdır.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
brc1769 .ada nice seneler diliyorum.Sağlıklaa mutlulukla.........
:kedi::kedi::kedi:
canimsin ya simdi gördüm
ne dicemi bilemedim inanki
öyle görüyosan ne mutlu bana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zemuszemusgüvercinlerim fisildadi 1.ci evlilik yil dönümünüzmüszemuszemus
opuyorumnanaktannice nice yillara insallah canimopuyorumnanaktan
askla
sevgiyle
huzurla
neseyle
bebislerle
:Saruboceq:insallah:Saruboceq:
:teytey:herseyin en güzeli:teytey:
:teytey:en özeli:teytey:
:teytey:daima gönlünüzce olsun canim:teytey:
a.s.umarim begenirsina.s.
teşekkürler canım yaaa iyi ki varsınızzopuyorumnanaktancanım yeni gördüm nice mutlu yıllara a.s.:asigim:
nice nice yillara...ämür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan