• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun silk epil 7 kullananlar memnun mu?

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
623
düşündüm taşındım 'braun silk epil 7' almayı planladım gördüğüm üzere alanlar memnun ve kendi işimi kendim görmek istiyorum. sizce bu iyimi memnun kalanlarınız varmı? kullananlarınız şimdiden tşk ederim

ablacım bende braun var hiç memnun değilim forumda birisi yazmıştı philips in seramik başlıklı epilatörü varmış tüyleri inceltiyormuş bir bak istersen

bahsettiğiniz modeli bilmiyorum ama bende braunun eski bi makinesi var çokt memnunum :nazar:

ablacım bende braun var hiç memnun değilim forumda birisi yazmıştı philips in seramik başlıklı epilatörü varmış tüyleri inceltiyormuş bir bak istersen

bendede braun'un 3 olanı vardı ama çok iyiy değildi kullanmayı bıraktım ama 7 için iyi diyorlar genede bi düşünücem param boşa gitmesin (=

tüylere metal değdiğinde kalınlaştığını ve daha çok çıktığı okumuştum bir yerde seramik başlık daha iyi olabilir
ben artık bıraktık makina işlerini zaten kıştayızda ayda bir yer yerime ağda yapıyorum mis gibiyim :)

ama yazın mecbur yine makineyle alıcam

düşündüm taşındım 'braun silk epil 7' almayı planladım gördüğüm üzere alanlar memnun ve kendi işimi kendim görmek istiyorum. sizce bu iyimi memnun kalanlarınız varmı? kullananlarınız şimdiden tşk ederim

hic tavsiye etmem ablacım aldıgıma pişman oldum.

braun silk epil 7 kullanıyorum.
bacakta çok iyi gerçekten. en küçük tüyleri bile alıyor.masaj başlığıyla kullandığınızda acıyı biraz daha az hissediyorsunuz.
bunun dışında bikini bölgesinde kullanmanız imkansız. çooooook acıtıyor. bende çok tüy olmadan sırf denemek için kullandım ama her dokundurduğumda kanattı.
kendi ışığı var, tüyleri gösteriyor çok güzel ama ışığı kapatma seçeneği yok. çalıştırdığınızda otomatik olarak açılıyor ve bazen gözünüzü rahatsız ediyor.
şarjlı olması güzel, her yerde kullanma kolaylığı sağlıyor. fakat şarjı bittiğinde, tekrar şarj olmasını beklemek zorundasınız.
çantası hiç şık ve kullanışlı değil. okadar para verilen bir ürüne hiç yakışmayan bir çantası var.
braun kalitesine güvenerek almıştım ama açıkçası pişman oldum. sadece bacaklarım için kullanabiliyorum.

Back