Saç Şekillendiriciler braun es3 colour kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar bu markadaki saç düzleşriricisini kullanan varmı acaba? benım saçımda boya yok ama ilerde boyayacağım için bunu almamı söyledi satış görevlisi tavsiye edermısınız?

bende braun almak istiyorum ama kararsız kaldım es3 den se es2 yi öneriyorlar

canım ben boyalı saçlarım olduğu halde es2 kullanıyorum çokda memnunum valla tavsiye ederim gerçi es3 nasıl oluyor bilmiyorum...ha birde şlöyle bir durum var ben es2 aldığımda saçımda boya yoktu ve aklımda öyle bir düşüncede yoktu ama oluverdi yinede memnunum braun ürününden...

bende braun almak istiyordum ama herkes braun yerine remingtonu öneriyorlar

ben braun un duzlestırıcısınde masasınıda kullanıyorum bır sorun yasamadım ama kuaforum sıddetle duzlestırıcıyı onermıyor sacı cok kotu yapıyomus ama masa oyle degılmıs....

arkadaşlar ürünü aldım ve kullandım mükemmel bir şey. Tavsiye ederim.Benim saçlarım kalın telli ve dalgalı.çok güzel fönlüyor ertesi güne fazla kalmasada yınede kabarıklığı kalmıyor diyebilirim.179 ytl verdim inş sorun yaşamadan kullanırım.hihoyyyt

Güle güle kullan almışsın artık ama çok pahalı almışsın
İstanbul'da Media Markt'ta bakmıştım ben, hatta orada saçımda ürünü denediler, harika bir şeymiş fiyatı 135 TL'ydi
Mağazaya gittiğimde sadece remingtonun ürünlerine baktım onları inceledim, başka marka tercih etmeyecektim sonra stand görevlisi arkadaş saçımda röfle olduğu için ES3'ü tavsiye etti, ben sıcak bakmadım her iki ürünü de saçınızda deneyelim dedi ve canlı canlı istediğim ürünle braunun arasındaki farkı gördüm
Henüz alamadım ama kafaya koydum ES3 alacağım en kısa zamanda

ben evshoptan taksitle aldım canım.memnunum ama.sen braunmı almaya karar verdin?

herkese merhaba hanımlar, ben braun es3 kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim çok kullanışlı ve saçlarıma hiç zarar vermedi.ben 5 ay önce almıştım 120 liraya, bayağı yüksek rakamlar okudum yorumlarda pahalı almışsınız üzüldüm

ben kullanıyorum çokta memnunum saçım kızıl hem yumusacık yapıyo hemde parlatıyo

Aradım taradım aldım internetten siparişini verdim taksitle aldım 129 TL'ye
Bulabildiğim en uygun fiyat oydu uzun zamandır araştırıyorum
Aslında 100 TL gibi rakamlarda gördüm ama güvenebileceğim siteler değildi alamadım o yüzden

Dün gelmişti ES3'üm bu sabah denedim hemen ama 45 dk uğraştım
Neden acaba, elim alışkın değil henüz pratik değilim ondan mı acaba
45 dk çok uzun bir süre ben şöle 15 20 dkda tüm saçlarımı düzleştirmek istiyorum...

merhaba kızlar bende braun es2 kullanıyorum çok memnunum ben ilk çıktığı zaman almıştım kaç sene oldu hatırlamıyorum 150 tl ödemiştim verdiim paraya değdi doğrusu..

kızlar braun düzleştici var bende çok memnunum masa almak iatiyorum ama pahalı daha uygun fiyata masa tavsiye edebilirmisiniz

merhaba kızlar bende braun es2 kullanıyorum çok memnunum ben ilk çıktığı zaman almıştım kaç sene oldu hatırlamıyorum 150 tl ödemiştim verdiim paraya değdi doğrusu..

canım bende ilk çıktığında almıştım çok memnun kaldım şimdi maşa almak istiyorum.

canım ben 10 dk yapıyorum sana anlatayım bi dene önce saçını ikiye ayır bi tarafını lastık sac bandıyla onden topla karısmasın diye.diger taraıda önce sacının alt kısmından bıraz ayır yukarı kısmını kıskaçlı tokayla tepeden tuttur.sonra bir tutam sac al geri kalanı dudaklarınla tut.duzleştirdiğin sacı arkaya at sonra ağzından bi tutam sac daha al boyle devam et.ayırdığın saç bitince kıskaclı tokayla tepene topladığın sactan biraz daha ayır aynen devam et biraz karisik görunuyo ama cok kolay anlamadın yerden sor söylim.a.s

teşekkür ederim canım bende saçlarımı tepemde toplayıp alttan tutamlar alarak düzeleştiriyorum her denediğimde süre biraz daha kısalıyor ama senin söylediğinde kolay sanırım bi dahakine öyle denerim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…