Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan almışsın artık ama çok pahalı almışsın
İstanbul'da Media Markt'ta bakmıştım ben, hatta orada saçımda ürünü denediler, harika bir şeymiş fiyatı 135 TL'ydi
Mağazaya gittiğimde sadece remingtonun ürünlerine baktım onları inceledim, başka marka tercih etmeyecektim sonra stand görevlisi arkadaş saçımda röfle olduğu için ES3'ü tavsiye etti, ben sıcak bakmadım her iki ürünü de saçınızda deneyelim dedi ve canlı canlı istediğim ürünle braunun arasındaki farkı gördüm
Henüz alamadım ama kafaya koydum ES3 alacağım en kısa zamanda
merhaba kızlar bende braun es2 kullanıyorum çok memnunum ben ilk çıktığı zaman almıştım kaç sene oldu hatırlamıyorum 150 tl ödemiştim verdiim paraya değdi doğrusu..
Dün gelmişti ES3'üm bu sabah denedim hemen ama 45 dk uğraştım
Neden acaba, elim alışkın değil henüz pratik değilim ondan mı acaba
45 dk çok uzun bir süre ben şöle 15 20 dkda tüm saçlarımı düzleştirmek istiyorum...
canım ben 10 dk yapıyorum sana anlatayım bi dene önce saçını ikiye ayır bi tarafını lastık sac bandıyla onden topla karısmasın diye.diger taraıda önce sacının alt kısmından bıraz ayır yukarı kısmını kıskaçlı tokayla tepeden tuttur.sonra bir tutam sac al geri kalanı dudaklarınla tut.duzleştirdiğin sacı arkaya at sonra ağzından bi tutam sac daha al boyle devam et.ayırdığın saç bitince kıskaclı tokayla tepene topladığın sactan biraz daha ayır aynen devam et biraz karisik görunuyo ama cok kolay anlamadın yerden sor söylim.a.s