-----Braun Blender Kullananlar Memnunmusunuz------

iceblue

ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥&#43
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
141
1
96
37
Diğer
arkadaşlar rondomu tefaldel mikserimi philipsten aldım ama blenderde kararsız kaldım büyük ihtimal braun olcak ama onunda hangisi ii bilemedim kullanan varsa yardımcı olabilirmibilmiyorumkismile

valla annemle herşeyi braun kullanıyoruz
30 sene de geçse taş gibi çalışıyor
kesinlikle tavsiye ederim bende braun alıcam çeyizime

teşekkürler canım şu vakumlu kablarıda set halinde oluyoya onu düşünüyorum ama çok mu pahalıki

teşekkürler canım şu vakumlu kablarıda set halinde oluyoya onu düşünüyorum ama çok mu pahalıki

250 civarı o galiba
bende ona benzer başka bi modeli var kabı yok iki haznesi var rendeleyicisi filan var robot gibi bir set onu düşünüyorum
yani sadece blender olarak alcaksan düz modelleri de var sadece blender gibi daha uygun fiyatlı onlardan al bence çünkü diğerlerini tamamlamışsın çok kapsamlı bi blender gerekli olmaz..
ben rondo filan ekstra almayı düşünmüyorum çünkü gerekli tüm işlemleri yapıyor gibi benim beğendiğim model..

Son düzenleme:
250 civarı o galiba
bende ona benzer başka bi modeli var kabı yok iki haznesi var rendeleyicisi filan var robot gibi bir set onu düşünüyorum
yani sadece blender olarak alcaksan düz modelleri de var sadece blender gibi daha uygun fiyatlı onlardan al bence çünkü diğerlerini tamamlamışsın çok kapsamlı bi blender gerekli olmaz..
ben rondo filan ekstra almayı düşünmüyorum çünkü gerekli tüm işlemleri yapıyor gibi benim beğendiğim model..

ewet cwnım mikser ve rondo aldım dediğin gibi tekmi alsam acaba aşkımada yazık herşeyi o alıyo kimsenin almasını istemiyobilmiyorumkismile

bende braun multiquick aldım blendr seti bence çok ii bir marka ve kullanışı pratik ablalarımda hep braun kullanıyor annem de :)

blender setlerindeki çırpıcılar kullanışlımı mikseri ayrı almakmı mantıklı karar veremedim philips ve braun arasında gidip geliyorum bana yardımcı olurmusunuz birde stantlı mikserler var bunun için yorumlarınızı almak istiyorum

Ben de braun ve philips markalarında gidip geliyorum ama karar veremiyorum. Kullananlar yardımcı olursa seviniriz : ).

bende braun blender seti aldım daha kullanmak nasip olmadı. güzel günlerde kullanırız inş
:nazar:

bendede braun vakumlu kaplar olan setinden var
rondo mikser ve parçalayıcısından çok memnunum ama vakumlu kaplarını hiç kullanmadım henüz

canım annem braun kullanıyo bende kendime braun mutiquik 7 serisini aldım komsumun tavsiyesi üzerine aldım o seriyi ama annemde çok memnun braundan tavsiye ederim motor gücü olarak güçlü

bende çeyizime braun aldım her markanın usta olduğu bi alan var braunda epilasyon ve blender konusunda iyi diye biliyorum

ben alırken çelik ayaklı olanlarından olsun istedim ama braunun değilde başka markalarda vardı o model satıcı kız diğerlerinin çelik ayaklısını alacağına braunun bu modelini al daha iyi dedi bende aldım

şimdi aynı zamanda rende yapanlarından olsun diye bendeki modeli değiştirmek istiyorum ama yinede braunu tercih ederim çünkü nette de kısa bi araştırma yapınca braun ön plana çıkıyor

Back
X