dün bir okul müdürnden tel geldi.fizik kimya ve biyoloji için ücretli öğretmen arıyolarmış.benim branşım fizik fen edebiyat mezunuyum ve daha önce okulda ders vermedim ama diğer dersleri vermem doğru olurmu?okul güzel sanatlar ve spor lisesi olduğu için sadece lise 1 de bu dersler var sonra branş seçtiklerinde bidaha bu dersler yokmuş.sizce çalışarak bu dersleri verebilirmiyim kafam karıştı?fikirlerinizi alabilirmiyim lütfen CADIARZU
valla canım kendine güveniyorsan diğer branşlarda verebilirsin tabi.
benim bir arkadaşım var.
branşlarımız ingilizce.
kendisi bir lisede coğrafya derslerine girdi.
çocuklar bayılmışlar ders anlatmasına.
o konuya vakıfsan ve öğretmeyi seviyorsan belki o branşın hocalarından bile daha iyi anlatabilirsin.
hey allahım ya ne günlere kaldık kötükedihüso
ortalıkta tüm branşlardan yeterince yetişmiş öğretmen açıkta belklerken, alakasız ders- öğretmen manıtığı devam etmekte..
bu nasıl bi saçmalıktır???kötükedihüso
madem o okulda o dersin öğretmenine ihtiyaç var, atama yap!!!
amaaaann kime laf anlatıyosam..kafamçokkarıştı
lanet olsun bu düzene
hey allahım ya ne günlere kaldık kötükedihüso
ortalıkta tüm branşlardan yeterince yetişmiş öğretmen açıkta belklerken, alakasız ders- öğretmen manıtığı devam etmekte..
bu nasıl bi saçmalıktır???kötükedihüso
madem o okulda o dersin öğretmenine ihtiyaç var, atama yap!!!
amaaaann kime laf anlatıyosam..kafamçokkarıştı
lanet olsun bu düzene
düzene bende karşıyım ama bende bu dönem ücretli ögretmenliğe çagrıldım. bugun girdim derslere. evet insan zorlanıyor. Çalışarak gıtcem . bugun biraz düzensız gecti bide daha yenı mezunum. ondan ıyıce tecrubesızım. ama istiyorsan dene . Sınıf öğretmenliği riskini alamıyorum göze. Çocukların temelı ıyı olmalı. ben inglizce ögretmenliği yapıyorum. lisede yabancı dıl agırlıklı okumuştum. mesala liseyede verelım dedıler terddut ettim. onu daha ıyı bılen biri yapsın dedım. diger ücretli öğretmen gircek liseye. okadar cok ders saati var ve bu okulun bır kadrolu ögretmeni yok.