Arkadaşlar merhaba akıllı bebek setiin sağ beyininin vcd'si çizildi çalışmıyor. oğlumda çok seviyor izlemeyi elinde olan varmı varsa bana cd'ye çekip karşı ödemeli olarak gönderebilirmisinizzz çok acilll
merhaba canım.bende o setten yok ama senden bılgı almak amacıyla yazıyorum.9 ay 5 yas arası kullanılıyormus. pekı sen 9 aya kadar egıtıcı ya da onun bılınclendırecek bısıler yaptınmı. kızım 3 bucuka aylık ben sadece degısık renklerde ve dokularda oyuncakları elıne verıyorum.bu ara ellerıyle mesgul sureklı onlarla oynuyor emıyor yalıyor.
konusuyorum sarkı soyluyorm. sen neler yaptın o donemde.ya da ılla bısı yapmak gerekıyormu yeterlımı
merhaba canım.bende o setten yok ama senden bılgı almak amacıyla yazıyorum.9 ay 5 yas arası kullanılıyormus. pekı sen 9 aya kadar egıtıcı ya da onun bılınclendırecek bısıler yaptınmı. kızım 3 bucuka aylık ben sadece degısık renklerde ve dokularda oyuncakları elıne verıyorum.bu ara ellerıyle mesgul sureklı onlarla oynuyor emıyor yalıyor.
konusuyorum sarkı soyluyorm. sen neler yaptın o donemde.ya da ılla bısı yapmak gerekıyormu yeterlımı
Merhaba Zederdi öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim bebeğinide Allah bağışlasın. 3,5 aylık bebek için yaptıkların çok doğru şarkı söylemek ve konuşmak gerekiyor kouşurken ses tonunu sürekli değiştirmeye çalış farklı ses tonlarıyla seslen bebeğine eline oyuncak vermeye çalış tutmasını sağla o tuttuktan sonra elinden oyuncağı almaya çalış yani tutmasını güçlendirmek için. benim bebeğimde o aylarda genellikle elleriyle oynardı onlara bakardı sende ellerini ön plana çıkarabilirsin mesela ben gel babası gel yaparken bir süre sonra oda ellerii benim yaptığım gibi yapmaya çalışıyordu.
canım ben o seti aldım geri verdim hoşuma gitmedi bir okul öncesi öğretmeni olarak önermiyorum.
birde kopyalamayı engelleyici koymyşlar kopyalıyamaz kimse bilgin olsun istersen elindekileri dene kopyalanmıyor
Merhabalar adresinizi gönderirseniz size kargo yapabilirim. benim kızımda hiç bıkmadan izliyor hepsini. benim kızım 3,5 yaşında ve biz 8 aylıktan itibaren izledik. çokda faydasını gördük. iyi günler diliyorum.
Merhabalar adresinizi gönderirseniz size kargo yapabilirim. benim kızımda hiç bıkmadan izliyor hepsini. benim kızım 3,5 yaşında ve biz 8 aylıktan itibaren izledik. çokda faydasını gördük. iyi günler diliyorum.