Saç Şekillendiriciler braid x press saç örme makinesi

nihalciz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
180
1
46
36
Ankara
kızlar bugün yakaladınyakaladın.com'da bu ürün indirimde ama ben ilk defa görüyorum böyle birşey. daha önce göreniniz duyanınız bileniniz varsa yorumlarınızı bekliyorum. görüntüsü biraz uyduruk gibi yalnız. emin olamadım. bi de resmen buraya bakmadan birşey alamaz oldum :)

aaaa evet evet bende görmüştüm bi anlam veremedim şekline hatta araştıracaktım unuttum. evet yaa kullanan varsa yorumlarını bekliyoruz..

aaaa evet evet bende görmüştüm bi anlam veremedim şekline hatta araştıracaktım unuttum. evet yaa kullanan varsa yorumlarını bekliyoruz..

dimi çocuk oyuncağına benziyor ben de gündüz gördüm işyerinde eve gidince topic açayım dedim unutmuşum yeni aklıma geldi gece gece :)

[ bi inceleyin derim çok süper aldım ben bundan.... [/QUOTE]

ben de aldım güzel ama ben sanırım biraz fazla beklentilere girmişim çok muhteşem olmadı bi de benim saçım aşırı uzundu nerdeyse belime geliyordu yetiştiremedim saçıma şimdi kestirdim bir karış kadar bi de bu kısa haline deneyeceğim bakalım nasıl olacak. yakaladınyakaladın.com'dan aldım ben 7.90a ertesi gün gittigidiyorda 6.80a indi. asıl bunun orijinali curlformers diye birşeymiş o daha hoş inceledim de çeşitleri var uzun ve kısa saçlar için daha kalın ve ince bukleler için ama biraz pahalı. magic leverag çakması yani. ama yine de fena değil dediğim gibi arkadaşlarım beğenmişti saçımı

Son düzenleyen: Moderatör:
değerli üyeler, reklam amaçlı bir yayının linkini vermek sitemizde yasaktır.bilginizie..

Wallah şimdi baktım gördüm araştırma yapıyorum . yaa Sipariş etmek istiyorum yaa hani gercekden sıteden gecen fiyatlarmı?? Siz hangi sitelerden sipariş ediyorsunuz?? özeldne yollarmısınız?

Ben de aldım ama saçlarımı öremedim bi türlü. Saçlarım birbirine girdi örgü değil de kötdüğüm oldu nedense. Beceremedim. Kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…