Brabantıa servis ürünleri neden bu kadar pahalı? Kullanan var mı? Bu paraya değer mi?

auroraas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
133
2
hanımlar çeyiz hazırlığı içerisindeyim... malum alıncak o kadar şey varki... herbir ürünü on mağaza gezdikten sonra en uygun nerdeyse ordan almaya çalışıyorum.. hem ekonomik olmam gerekiyor hemde kazıklanmayı pek sevmem de :KK1:

gelelim soruyo.. mutfak ürünleri malum içinde yemek pişiyo..midemize giriyo..sağlığı direk etkiliyo....birtek mutfak ürünlerinde önceliğim KALİTE.... bunun için seramik tencereler aldım çeliklerin haricinde... içinde kullanacağım kaşık kepçe ürünlerin "silikon" benzerleri olması için araştırıyordum.. ykmdeki anneler günü indiriminde BRABANTIA nın servis ürünlerinin uygun olduğunu söyledi ilgilenen bayan uzun bir düşünme sürecinden sonra aldım...ama gel gör ki evde internetten baktığım kadarıyla benim bir tanesine verdiğim paranın yarısıyla IKEA dan komple set alabiliyoruz :KK1: şimdi bunlar sıcak tencere fırınlarda kullanılacak evet kaliteli olması gerekiyor... ancak sitesinden bakıyorum BRABANTIA da malzeme
•YAPISI YÜKSEK KALİTELİ VE ISIYA DAYANIKLI NAYLONDUR(max. 220 derece).
IKEA dakinde
Güçlendirilmiş poliyamid plastik

yazıyor... yani ben dünya parayı plastiğe mi verdim "evet" diğeride mi plastik "evet"

şimdi forumdaki bayanlardan bu ürünlerin bu kadar pahalı olmasına değecek bi yorum gelirse kullanacağım. yoksa geri verip diğer eksiklerimi alacağım :KK34:

kimse cevap yazmamışş :KK43: neyse tefalin servis ürünleride bu fiyat aralığındaymış.. kullanmaya karar verdim :)

X