Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

Tatlmm özellikle çatal bıçak takımını çok beğendim onlar günlük mü kaç parça
Bi de sarı şey ne çözemedim
Heeeepsi çok güzel güle güle kullan inşallah
Bu arada deterjan kutunun yeri de bende ayrı biliyosun

oğlanın 3 ay tatilinde bi kısmını alırsın o zaman.:44:

daha yemek takımım tencere setim yok bunlar bi hiççç

deterjan kutusu kardeşliği

günlük onlar kuzum 6 lısı 15 tl ben 12 ye tamamladım. markası nehir.

sarı şey limon sıkacağı

aferin kız en çok unutulan gözden kaçan şeylerden başlamışsın her aldığın çok hoş güle güle kullanın inşallah

lunnacım bence o limon sıkacağı

Aynı olan ürünlerimiz var kii
Yeni aldıgın cicilerde hayırlı olsun

Çatal bıçağı çok uyguna almışsın bebeğim.
Yemek takımı tencere takımın yoksa atla gel buraya yan dükkanımda yarı yarıya indirim var benim hepsini kaça aldığımı duysan dudağın uçuklar

aferin kız en çok unutulan gözden kaçan şeylerden başlamışsın her aldığın çok hoş güle güle kullanın inşallah

lunnacım bence o limon sıkacağı

Limon sıkacağına benzettim ama porselende var ya emin olayım sorayım dedim ayy çok cahil hissettim kendimi

evet . düzine şeklinde aldım. sandıklı mandıklı değil yani

en büyük eksiğim şu yemek takımı-tencere seti :18: hangi markanın?

senin aldığın ne?kaça aldın?

Düğün ne zaman dedim kızzz huuu

porselen limon sıkacağı dimi aklıma geldin desem inanır mısın

sağol kuşum

yumurta fırcamız ve spatulamızda aynııı bide kv ilk zamanlar bu sizin diye göstermişti eger verirrse kasede aynı ama vermezse bilemem

yumurta fırcamız ve spatulamızda aynııı bide kv ilk zamanlar bu sizin diye göstermişti eger verirrse kasede aynı ama vermezse bilemem

ahahaha verir canım niye vermesin.

2 yumurta fırçası, 2 spatula aldım. rengarenk oldu

benimkiler tozpembe seninkiler ne renk yoksa farklımı niye o kadar bol aldın sorması ayıp

ablam 2 şer tane al dedi.. cok lazım oluyo misafir geldiğinde dedi. fazla mal göz cıkarmaz deyip iki tane aldım bende pembik ikiside. diğer ikisi mor

ablam 2 şer tane al dedi.. cok lazım oluyo misafir geldiğinde dedi. fazla mal göz cıkarmaz deyip iki tane aldım bende pembik ikiside. diğer ikisi mor

yanlıs seyimi söylüyoruz acep anlamadım ben :44:bi bildigi vardır tabiki ablanın :44: güle güle kullan boncugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…