Gelirmiki canım yemek takımımım pasta takımlarıda var biraz daha küçük 3 tane tabak çeşiti var çorba kasesi hariç 12 kişilik ee onlar yeterli olmazmı illa takımmı yaparım mevlüt gibi durumlarda onun dışında 12 kişiden fazla misafir etmeye gerek duymam gibi çünkü masa 6 kişilik olacak diğerlerini nerede ağırlayacağım :26:
bizimkiler ordu gibi gezdikleri için yetmezGelirmiki canım yemek takımımım pasta takımlarıda var biraz daha küçük 3 tane tabak çeşiti var çorba kasesi hariç 12 kişilik ee onlar yeterli olmazmı illa takımmı yaparım mevlüt gibi durumlarda onun dışında 12 kişiden fazla misafir etmeye gerek duymam gibi çünkü masa 6 kişilik olacak diğerlerini nerede ağırlayacağım :26:
Evet kuzum o kadar para veriyoruz ama düşük ayarda yıkarsan çıkmaz sanırım. Ama kullanmadan önce bak derim makina yıkama talimatı var mı diye :26:
Bencede şart canım 6 kişilik. Gerçi aileye bağlı. Bizimkiler 20 den bile fazla gelirler. Özellikle ramazandaİki tarafta çok kalabalık :26:
bizimkiler ordu gibi gezdikleri için yetmez
bence en azından bi 6 kişilik bulundur.
makinede yıkanabilir yazıyodu. ama pek güvenmiyorum
sülalesi geniş insanlara fazla fazla tabak çanak lazımbizim taraf aile şeklinde pek gezmez. 3 aile toplanıp gider. biz kalabalığı seviyoruz
Aile yapılarımız bile aynıAkraba mıyız acep
hangi burçtun senhemen burca yorcam bak şimdi ahahahah
TeraziYükselenim Akrep
evvettt akreeepakrepleri çok severiim
Öyle yapıcam sanırım canımMisafir durumuna göre karar ver derim canım benim
bizimkiler ordu gibi gezdikleri için yetmez
bence en azından bi 6 kişilik bulundur.
Bende seviyoruummm
Öyle yapıcam sanırım canım
Öylemi diyorsun canım olabilir aslında ben bölüm bölüm misafirliğe alırım diye düşünmüştüm:26:
2 aile kararlaştırıp gelmek isteyebilir canım hiç belli olmaz ki bu basit bi örnek. ne me lazım sen yine bulundur evinde. lazım olursa çıkarırsın
2 aileyi hesaplamıştım kuzum 5 kişi onlar 5 kişi bizimkiler bizimle beraber 12 yaparAma ananneler falanda gelirse iş karışır işte
gelebilir işte bunlarıda düşünmek lazım
Bir 6 kişilik diyorsun yani şimdi onun içinde model bakmak gerek puff
aynen öyle diyorumonuda desenli çiçekli bişiler al bence
cnm harıkasın gule gule kullan hepsiniçok zevkli seçimler şimdiden alman harika olmuş, yıl sonu ve 2015 başladıgında dıger ıslere zaman ayırırsın boylelıkle
Canim benim, hayirli olsun. Rabbim huzurla, A$k ile güzel günlerde kullanmayi nasip etsin insallah
Benim canım canıımmteşekür ediyorum Allah razı olsun.
Umarım öyle olur
benim ıvır zıvırlarım bitecek gibi değğğiiilllll
pasta setimizzz
Eki Görüntüle 1028674
bardak altlığımızzz
Eki Görüntüle 1028675
tepsilerimizz
Eki Görüntüle 1028676 Eki Görüntüle 1028679
havlu kağıtlığımızzz
Eki Görüntüle 1028682
tuzluk ve karabiberliğimiz
Eki Görüntüle 1028687
nihalemizzz
Eki Görüntüle 1028693
bunlarda çok amaçlı (!) mutfak aletlerimiz
Eki Görüntüle 1028688 Eki Görüntüle 1028690 Eki Görüntüle 1028692
[/
fotoğrafları görünce rengarenk bir evin olucak gibi geldi çok hoşlar güzel günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?