Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

Misafir durumuna göre karar ver derim canım benim

bizimkiler ordu gibi gezdikleri için yetmez

bence en azından bi 6 kişilik bulundur.

Evet kuzum o kadar para veriyoruz ama düşük ayarda yıkarsan çıkmaz sanırım. Ama kullanmadan önce bak derim makina yıkama talimatı var mı diye :26:

Bencede şart canım 6 kişilik. Gerçi aileye bağlı. Bizimkiler 20 den bile fazla gelirler. Özellikle ramazanda İki tarafta çok kalabalık :26:

makinede yıkanabilir yazıyodu. ama pek güvenmiyorum

sülalesi geniş insanlara fazla fazla tabak çanak lazım bizim taraf aile şeklinde pek gezmez. 3 aile toplanıp gider. biz kalabalığı seviyoruz

Aile yapılarımız bile aynı Akraba mıyız acep

Son düzenleme:

2 aile kararlaştırıp gelmek isteyebilir canım hiç belli olmaz ki bu basit bi örnek. ne me lazım sen yine bulundur evinde. lazım olursa çıkarırsın

2 aileyi hesaplamıştım kuzum 5 kişi onlar 5 kişi bizimkiler bizimle beraber 12 yapar Ama ananneler falanda gelirse iş karışır işte

cnm harıkasın gule gule kullan hepsini çok zevkli seçimler şimdiden alman harika olmuş, yıl sonu ve 2015 başladıgında dıger ıslere zaman ayırırsın boylelıkle

cnm harıkasın gule gule kullan hepsini çok zevkli seçimler şimdiden alman harika olmuş, yıl sonu ve 2015 başladıgında dıger ıslere zaman ayırırsın boylelıkle

mersi canım.

o bakımdan böyle ufak tefek şeyleri almam benim için kolaylık oldu. mobilyayla ev ile ilgilenirken ay benim çatalım yoktu, bardağım, çırpıcım yoktu diye uğraşmak istemiyorum

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…