size katilmiyorum.
teşekkür etmek bir yana, küçücük çocukların böyle bir şeye alet edilmesini kınıyorum.
küçük ibo, küçük onur vs. şarkıcılar zamanında yasaklanmamış mıydı? ben mi yanlış hatırlıyorum??
bit kadar çocukları garip garip giydirip şarkı söyletmenin manası ne ki?
izlerken ben utanıyorum.
nitekim izlemiyorum kapatıyorum denk gelirsem.
ben çocukların daha bu yaşta büyük insanlar gibi pozlara girmelerine
ergenliklerini bile tamamlamadan seslerine güvenip orda şarkı söylemelerine çok karşıyım
büyümüş de küçülmüş kırk yılın şarkıcısı gibi hepsi görmüyor musunuz
kesinlikle yanlış bir program
bence bır cocuk kaç yasında olursa olsun kendını gosterebılıyorsa bu kadar seyırcının arasında kendını ıfade edebılıyorsa bu neden kınanan bır davranıs olsunkı..asıl bunu kınayanları ben kınıyorum...!
ÇOK GÜZEL SESİ OLAN ÇOCUKLAR VAR
BEN ORADA BİR KIZ ÇOCUĞU VAR ONU HİÇ SEVMİYORUM BU YAŞTAN KENDİSİ ÖNE ATIP SEVDİRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR SESİ ÇOK GÜZEL OLMAMASINA KARŞI HEP ÖN PLANDA diğerlerine haksızlık oluyor ilerdeilgisizlik kenara atılmışlık olunca ağır tramvalar geçirir
bende küçücük çocukların şan,şöhret,alkış,seyirci vs...... gibi kavramların ortasına atılmasını kınıyorum..çocuklar bu kadarda göz öününde olmamalı..hiç bir şey yapmasınlar demiyorum,yapsınlar,bir şeyler öğrensinler ama okulu,derslerini bırakıp şarkıcı olmak isterlerse ve ebebeynlerde söz dinletemezse hiç şaşırmam..herşeyi bir zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?