Açıkcası ben bu programı beğendim fakat eleştirilecek yönleri de çok
Bende küçükken korodaydım ve koroda solo şarkı söylemek için çıldırırdım resmen kalabalık önünde şarkı söylemeye bayılırdım.
O yüzden keşke diyorum benim zamanımda böyle bir yarışma olsaydı da bende katılsaydım.
Hiç olmazsa hevesimi alırdım
Şebnem Keskin var beyoğlu mızıkacılarındaki çocuğun söylediği gibi gırtlaktan söylüyor aynı.
Ama o gurpta yoktu o guruptakiler zaten kardeş google'dan da bakınca o kız olmadığını anlarsınız.
Cimcime bir kız var gerçekten çok sevimli Berna Karagözoğlu adı,fakat ondan çok daha güzel söyleyen çocuklar var onun kadar ilgilenilmiyor yani o yüzden haksızlık yapılıyor.
Kıyafetlerini açıkcası ben çok farklı bulmadım düğünlerde böyle giyiniyorlar zaten,ayrıca makyaj yaptıklarını hiç görmedim ben hatta çok da dikkat ettim uzun süredir izliyorum makyajlı çocuk görmedim.
Okullarını aksatmadıkça bence sorun yok fakat en önemlisi tabiki önce eğitimleri.
Ama zaten müzik alanında orda da eğitiliyorlar küçükten yetiştirilmeleri de çok güzel bişey.
Aycan'ı beğeniyorum son iki haftadır çok içten söylüyor.Şahin var kesinlikle keşfedilmeli o çocuk. Çoğu yeni şarkıcılara bin basar diye düşünüyorum...