• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bozulmayan uzun süreli düz saç

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

emotionum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
286
1
96
İzmir
arkadaşlar perma gibi uzun süreli saç düzleştirme işlemi yapılıyormu. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.yerimseniben
birde olumlu olumsuz yönleri bahsedilibilirse çok memnun olurum teşekkürleryerimseniben

vardı adı neydi unuttum ama araştırma yaparsan konusu bile var

defruze mi ne diyorlar.iyısı oldkca pahalı 800 fln.bı yrm yıl gıdıyor sanırım.kotu yerlerde uygun die yaptırmayın saclarınızdan olrsunuz.mesela ben sacıma su dalgası yaptırmk ıstedm kuaform sacına yazk etme dedi ve hic tavsıye etmedi.bunu soyleyen kuafor.ve bılıyorsnz 150 tl ama yapmayı reddetti.demkkı gercekten zarar verıyor.bı de benım annemn arkadası duzlestırmstı yıne de fonle tkr duzeltıyordu.

evet var ama boyasız saça yapılıyor bu işlem ayrıca ben çok önermem çünkü saçlar uzadıkça yine eski haline geri dönücek ayrıca saçı yıpratan bir yöntem

strait therapy die bişe var galiba duyduğum kadarıyla daa iiymiş ama çok bi bilgim yok bi araştır istersen cnm....

ben yaptırmayı düşünüyordum ama daha sonra vazgeçmiştim yıpratıyor diye gerçi fönde yıpratıyor ya oda ayrı.. istanbulda 300ytl sordum altı aylıklar bu arada.balıkesirdede 150 ye yapacakt kendi kuaförüm.kuaförinle konuşsan o yardımcı olur sana ama izmirdede istanbuldan daha pahalı olamazya iyi araştır 300e kapatırsın bu işi..

ben yaptırmayı düşünüyorum bu aralar defruze..3-4 gün saçı yıkamamak ve toka takmamak lazımmış..saçlarım hep dalgalıydı,biraz da düz olsun bakalım ;)

Back