Bozuk yogurt yedim zehirler mi?

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Kızlar eşim 1 hafta öncesinden yogurt almıştı açılmadı hiç, uzerine baktım yarin son kullanımı açtık baktık daha dogrusu ben baktım, benim damak sıkıntım var anlamıyorum çoğu tati canim cok istediği icin 3 4 kaşık pilava döküp yedim daha sonra esim tadina bakti aldı önümden tadı gitmiş dedi, 1 saat oldu deminden beri mideme ağrı saplanıyor normal mi korkmaya başladım.

kolay kolay zehırlemez canm hatta bır ıkı hafta gecse bıle bozulmaz onlar uzun ömürlü oluyor.

Gebesiniz.
Risk almayın. Doktorunuza sorun. Ne olur ne olmaz. Önleminizi almış olursunuz.

Gebesiniz.
Risk almayın. Doktorunuza sorun. Ne olur ne olmaz. Önleminizi almış olursunuz.
Bu saatte yazsam cevap verir mi ki arayıp rahatsiz etmek istemem ama, ya hamile olmasam bu kadar kuskulanmam uzerinde kahverengi benek vardı ama yarin son diye yedim yemeseydim keske

Bisey olmaz 3 kasiktan ama kahverengi lekeler vardi diyosunuz bir kadin olarak bunu bilmeniz gerekmiyormu

Bisey olmaz 3 kasiktan ama kahverengi lekeler vardi diyosunuz bir kadin olarak bunu bilmeniz gerekmiyormu
2 tane cok değil iki minik lekeydi oda kaymaginda kaymaklı tava yogurdu bilirsinjz kaymakgindan yemedim köşesinden dipten yedim hatta, normalde yogurt yemem ama o an canım cok cekti tuhaf bi sekilde

Bu saatte yazsam cevap verir mi ki arayıp rahatsiz etmek istemem ama, ya hamile olmasam bu kadar kuskulanmam uzerinde kahverengi benek vardı ama yarin son diye yedim yemeseydim keske
Muhtemelen cevap verir. Vermeli de zaten.
Rahatsız ettiğinizi düşünmeyin. Arayın. Yazın.

Back
X