G gunibsoansi Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2024 48 3 25 12 Ekim 2024 Konu Sahibi beyzzzz4 #41 beyzzzz4 .!.: Maalesef negatif çok emindim olduguna Genişletmek için tıkla... Gecikmenin kacinci gunu simdi??? Bende uzi konturolune geldim iceri bakacak gebelik yoksa ilac yazacak
beyzzzz4 .!.: Maalesef negatif çok emindim olduguna Genişletmek için tıkla... Gecikmenin kacinci gunu simdi??? Bende uzi konturolune geldim iceri bakacak gebelik yoksa ilac yazacak
B beyzzzz4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 96 26 24 12 Ekim 2024 Konu Sahibi beyzzzz4 #42 gunibsoansi .!.: Gecikmenin kacinci gunu simdi??? Bende uzi konturolune geldim iceri bakacak gebelik yoksa ilac yazacak Genişletmek için tıkla... Nasıl bı kontrol bende yapsammi 11 Ağustosta adet oldum 3eylulde tekrar oldum 10unda bitti hala olmadım
gunibsoansi .!.: Gecikmenin kacinci gunu simdi??? Bende uzi konturolune geldim iceri bakacak gebelik yoksa ilac yazacak Genişletmek için tıkla... Nasıl bı kontrol bende yapsammi 11 Ağustosta adet oldum 3eylulde tekrar oldum 10unda bitti hala olmadım
G gunibsoansi Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2024 48 3 25 12 Ekim 2024 Konu Sahibi beyzzzz4 #43 beyzzzz4 .!.: Nasıl bı kontrol bende yapsammi 11 Ağustosta adet oldum 3eylulde tekrar oldum 10unda bitti hala olmadım Genişletmek için tıkla... Bende hamilelik yok canim. Ultrasonda baktilar adet sokturucu ilac yazdi. Gebelik olsaydi gozukurdu bu kadar gecikmeye
beyzzzz4 .!.: Nasıl bı kontrol bende yapsammi 11 Ağustosta adet oldum 3eylulde tekrar oldum 10unda bitti hala olmadım Genişletmek için tıkla... Bende hamilelik yok canim. Ultrasonda baktilar adet sokturucu ilac yazdi. Gebelik olsaydi gozukurdu bu kadar gecikmeye
B beyzzzz4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 96 26 24 15 Ekim 2024 Konu Sahibi beyzzzz4 #44 Ben hala adet olmadım test vermeli miyim sizce tekrar