Saç Rengi ve Saç Boyama Bozuk Boya

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
kızlar ben dün boya aldım marketten saçımı boyamak için,bugün tam boyayacaktm saçımı boyanın son kullanma tarihine bakmak geldi aklıma(zamanında gelmedi) kutunun alt kısmında 020213453.... bu şekilde rakamlar yazıyo galiba 020213 olan kısım son kullanma tarihi yani 20 gün geçmiş boyasam bi zararı olur mu sizce? marketten fiş de almadım inanamıyorum kendime ya

Ne olur olmaz boyama istersen sonucta son kullanma tarihi gecmis.İsterseniz marketegidin ama fisiniz olmadigi icin degisim yapmaya bilirler.

o bi koddur. özellikle son kullanma tarihi: 0202334 die yazıyormuydu?

Canım bildiğim kadariyla boya nın son kullanma tarihi yok, boya açılmadığı sürece..
Emin olamıyorsan üzerinde bi numara olmalı tüketici hattı orayı arayıp kod numarasıyla bilgi alabilirsin..

Uzmanlar sac boyalarinin son kullanma tarihi gecmisse almayi. Diyor yani boyalarinda son kullanma tarihi vardir ama arkadaslarin dedigi gibi. Kod numarasi olabilir.

üretim kodu olmasın o yalnız
kutunun altında exp: yazan yer son kujllanma tarihidir
ama gene de kullanma sen git bir sor markete bunun tarihi mi geçmiş diye ne olur nolmaz ALLAH korusun zararı olabilir

o bi koddur. özellikle son kullanma tarihi: 0202334 die yazıyormuydu?

yok o şekilde yazmıyor aynen şu yazıyo0202132749 alt tarafta min. dayanma tarihi yazıyo ama karşısı boş

cevaplarınız için hepinize tşk ediyorum kızlar çok canım sıkıldı ya bide 2 kutu almıştım palette hani içlerinden kullanma kılavuzu çıkıyo ya o değişik mesela yeni çıkmış diye düşündüm ama napcam bilmiyorum yazık oldu geri de almazlar tekrardan alcam(((((((

Canim senin yazdigin son kullanma tarihine pek benzemiyor kod numarasina benzettim ben

inş öyledir cnm,başka da tarih yazmıyo ki yani numaranın başının 020213 olması tesadüf mü sence

Bilemiyorum canim ya icine sinmediyse kullanma istersen at gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…