Anket Boyunuz kaç cm?

boyunuz kaç cm?

• 140-150 cm

OY: 12 0,8%
  • 150-160 cm

OY: 314 21,9%
  • 160-170 cm

OY: 725 50,6%
  • 170-180 cm

OY: 361 25,2%
  • 180 cm ve üstü

OY: 20 1,4%

• Ankete Katılan
    1.432
1.57 ama ben çok memnunum 29 yaşındayım herkes beni 22 23 yaşında zannediyor uzun boylu olsam kesin kamburum çıkardı

ne alakası var canım ne uzunlar var kamburmu mu çıkıyomuş bu arda uzunlara hakaret etmiş oluyosun
önemli olan yaşından küçük göstermek değil yaşında olup bakımlı olmak

valla benim boyum insanların boyuna göre değişiyor:roflol:
hemen örnek veriyorum, benden kısa olan biri boyuna 1.65 dediği zaman ben otomatikman 1.68 im diyorum
bu arada buyuk alısverıs merkezlerınde boy ölcen aletlerde 1.63 cıktıgamyoncuiremsu

ne alakası var canım ne uzunlar var kamburmu mu çıkıyomuş bu arda uzunlara hakaret etmiş oluyosun
önemli olan yaşından küçük göstermek değil yaşında olup bakımlı olmak

yazımı dikkatli okuduysan ne demek istedigimi anlarsın ben uzun boylular hakkında konuşmadım kendim hakkında konuştum bence konuyu iyice anladıktan sonra yorum yap kimseye hakaret etmiyorum

bende 1.70 bazı arkadaşların kendi ile kompleksi var galiba uzun boylulara hakaret ettiğinin farkında bile değil kimse buraya boyunun uzunluğuyla veya kısalığıyla dalga geçmek için yazı yazmıyor.sadace boyları sorulmuş

ben sanırım ortalamanın üstündeyim.topuksuz net 177 ama topukluyla 180 ve üstü oluyorumyerimseniben

ben 1.64 üm. memnunumda.
ama benimle aynı boyda olup yada benden 1-2 cm kısa olupta 170 im diyen kızları hiç anlamıyorum. yuvarlak hesap yapıyorlar galiba naniknanik

1.62 boyum biraz daha uzun olsaydı iyi olurdu..yinede şükür hem ne demişler bodur tavuk her dem piliçtir..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…