• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

Evet bende kendilerini ispata giriştikleri için anlatmak istemedim daha fazla ben de yorumunu bu şekilde anladim konu sahibinin...

Dediginiz gibi 1.50 boyunda olup sooyyleee 1.70 1.80 olsaydim mi denir yoksa 1.60 olsam iyi olurdu yeter bana mi denir?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Aynen böyle işte😊 sonunda beni ve konu sahibini anlayan biri çıktı😊

benim yaşım 23 boyum 1,59 eskiden okul zamanı birazcık takardım ama şimdi hiççççç
önümüzdeki ay düğünüm var ona rağmen topuklularla aram iyi değil 10 kere giymişimdir en fazla.
nişanlım minyon tiplilerden hoşlanıyor. hatta birçok erkek de hoşlanıyor yani. saldalet giyiyorum yazın
neden sıkıntı yapıyorsunuz böyle şeyleri Allah sağlık versin eliniz ayağınız var özgüven varya o herşeyden önemli
benim yengem adile naşit gibi ufacık ve herkez tarafından çok seviliyor dayımda çok yakışıklı. bu iş boya bakmıyor biraz kendinize güvenin arkadaşlar sıkmayın canınızı şükredinnn...

• Beğen
Reactions: KJH
Yorumları okumadım ama ben şöyle bir yorum yapacağım. Bende 22 yaşındayım ve boyum 160. Önceleri çok büyük kompleks yapıyordum. Yakın arkadaşlarımın çoğu 170 ve üzeri çünkü. Erkek arkadaşımın boyu 190 mesela... Bir de yüzüm de daha çocuksu gösterdiği için üzülüyordum. Ama yapacak bir şey yok kendimi böyle kabullendim ve sevdim. Boydan daha mühim şeyler olduğunu farkettim karakter gibi... Güzel olan diğer özelliklerimin altını çizmeye karar verdim. Varsın arkadaşlarım uzun boylu olsun bende kısa oluvereyim ne yapayım dedim :) Sonuçta ben de böyle güzelim. Konu sahibi sende bu şekilde düşünebilirsin.

• Beğen
yorumları okudum da cidden bu kadar olur ya...kimi sevgilisinin onu nasıl seksi buldugundan bahsetmiş..kimi kısaları aşağılamış kimi uzunları....açıkcası sadece ben merkezli yorum yapılmış....

herkes kendine göre güzeldir..herkes kendini beğenir...

ha bu arada çok güzlim etek giyiyorum şöyle oluyorum böyle oluyorum sevgilim şu sözleri diyor...mutlaka güzelsinizdir ancak size kalp güzelliği de diliyorum...sadece ego tatmini...sadece kendini ispatlama çabası olarak görüyorum.
psikolojinizi anlayabiliyorum...ama unutmayın ki taşıdığımız vucut bile bize ait değil..Allah korusun bişey gelir başımıza ne bacak kalır ne göğüs....

sadece anlayış,şükür ve egodan arınmışlık diliyorum...:16::16:

Son düzenleme:
Şunu düşünün bence, dünyada bir sürü bu boy aralığında olan ama stil ikonu olan, insanların peşinden koştuğu ünlüler var. Mesela miroslava duma. Google'da arayın ve kadının fotoğraflarına bakın. Boyu 1.50 olması lazım ama ne kadar alımlı, çekici bir kadın. Bence kadınlar için güzel olmanın bir önşartı var o da kendimizi ne olursa olsun sevmek... :16::16::16:

• Beğen
Boyum 1.75 eşimle hemen hemen aynı boydayız, benden önceki tüm sevgilileri 1.55 boyundaymış ve eşim de kısa sever, biblo gibi taşırım yanımda dermiş. Ama gönül bu aşk bu, beni de taşıyor 2 senedir yanında biblo gibi. Yani kısa, uzun, şişman, zayıf vs. değil gönül gözüdür önemli olan. Her kadın bir çiçektir ve güzeldir, herkesin ayrı bir havası vardır, kısası cimcime olur, uzunu havalı gösterir. Bunu dert edip üzülmeye değmez Allah sağlık versin ve eşlerimizin gözünde sevgimizi, değerimizi azaltmasın.

Son düzenleme:
ne güzel minyonsun. hem daha sevimli oluyorlar. 190 boyundaki erkeklerin çok hoşuna gidiyor. :32: kaba tabirle at gibi olmaya biliriz ama çok hoş oluyoruz. :) hem geç yaşlanıyoruz. :21:

kısa yada uzun ne farkeder önemli olan huy karakter güzelliği.belki kısa olan biraz daha uzun olmak ister ne uzun nede kısa arkadaslara hakaret etmeyelim.herkez güzel ve özel yaratılmış.biri hakaret ediyor diye yüzde hakaret etmek zorunda değilsiniz.yok mini etek giyip maden gibi olan yok uzun devegi tabirler hoş değil.konu sahibi üzüntüsünü paylaşmış azicik insafli olun.

BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar

Bende 170im ama boyumu beğenmiyorum. Bence bunun boyun uzunluğu yada kısalığıyla alakası yok. Takıntı yapmış olabilirsin. Kendine platform topuk al :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acaip saçmalamışsın sence ego tatminine ihtiyacım olsa bile bunu sanalda beni hiç görmemiş insanlar üzerinden mi yaparım..proporsiyondan bahsediyosun iyi hoşta mantık hatası yapmışsın 1.50 boyunda bir insanın bacak boyunun uzun olma ihtimali var mı ?

İstediğim konuya istediğim yorumu yazarım! Eğer kısa boylu arkadaş 1.73 boyundakine senin boyunda olmak istemezdim kadına kısa boyluluk yakışıyor yazabiliyorsa bende bir kadına ne yakıştırdığımı çok net yazarım bu insana..ha sen kaldıramamışsın belliki yazdıklarımı o da senin sorunun

Haklisin cnm bende o yoruma takilmistim insanlar moral werio hanfendi uzun boylulari elestiriyo iste allah bilmiste wermis sukret dimi oyle cvba boyle cvp

Bu arada boyum 1.78 cokta sewiyorum tek kotu yani herzaman topuklu giyememek:D

Haklisin cnm bende o yoruma takilmistim insanlar moral werio hanfendi uzun boylulari elestiriyo iste allah bilmiste wermis sukret dimi oyle cvba boyle cvp

Bu arada boyum 1.78 cokta sewiyorum tek kotu yani herzaman topuklu giyememek:D

Harika bir boyun var ne giysen manken olursun uygun kiloda ve fizikteysen..basit bir jean tişört bile sende dikkat çeker ..sen topuklu giyince model olursun kısa boylular giyince normal boyda insan olurlar aradaki tej fark o..bence rahat rahat giy zaten artık platform modası yok stiletto kullanabilirsin

Harika bir boyun var ne giysen manken olursun uygun kiloda ve fizikteysen..basit bir jean tişört bile sende dikkat çeker ..sen topuklu giyince model olursun kısa boylular giyince normal boyda insan olurlar aradaki tej fark o..bence rahat rahat giy zaten artık platform modası yok stiletto kullanabilirsin

Hamilelik sonrasi az bi kilom kaldi onuda weriyim yine manken gibi gezcem cnm :D aynen cnm giyiyorum zaten topuklu ayakkabida bi ask yani allahtan esimde uzun :))

Kısa boyluların uzun boyluları, uzun boyluların kısa boyluları yerdiği sayfalarca uzayan bir konu. :1:
Keşke herkes kendini sevse de böyle sorunlar olmasa..

aynen bu sayfayı okuyunca uzun boylu biri olarak, uzun boylu olmak ne kötü bir durummuş meğersem dedim kendi kendime:37::1:

ay boyunuzuda alın gidin ya ne kadar egosunu tatmin etmek isteyen varsa buraya toplanmış yazık acıdım ya :1::1::1::1: biz pigmeyiz hatta ben bazen yürürken gözükmüyorum :9::9::9:

bazı yorumları okuyunca direk gülesim geldi
insanların kendini övmesi biraz komik görünüyo açıkçası

kız burda dertleniyor millet gelmiş ay mankenim ay yerler sallanıyor yürürken dehşet seksiyim diyor çözemedim :9::9::9:

kız burda dertleniyor millet gelmiş ay mankenim ay yerler sallanıyor yürürken dehşet seksiyim diyor çözemedim :9::9::9:

ben de onu anlayamadım
kız zaten boyum kısa diye problem etmiş çoğu kişi iyi yönlerini göstermeye çalıştı
buraya gelip te mankenim de mankenim diye hava atmaya çalışmanın bi alemi yok bence
yazan arkadaşlar kusura bakmasın ama gerçekten bana komik göründü yani

ki ben de uzun boylularla ilgili bitakım yorumlardan rahatsız oldum aşağılamaya çalışanlar oldu teselli vericez diye ama uygun bi dille söyledim ve çok takılmadım açıkçası
onlar söyledi diye ben de diğerlerini aşağılayıp kendimi övmeye çalışmam yani
çünkü benzer durumdaki insanlar kırılabilir

ki bazıları uzun boyundan şikayet ederek konu açıyo ve onlara da uzun boyun avantajları ile ilgili yorumlar yapılıyo bu sefer
bu yorumlar yapılırken de kısa boyun dezavantajları dile getiriliyo konu sahibini ikna etmek için
yani o yüzden bana saçma geldi bazı yorumlar
fiziksel özellikler üzerinden nispet yapmak hoş değil bence

Son düzenleme:
Back
X