Boyunu uzatmak, duruş bozukluklarını düzeltmek isteyenler gelin beraber uzayalım!

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
Arkadaşlar,

Diyet topiklerine benzer olarak bende bu topiği açmaya karar verdim. Baktım ki boyunu uzatmak isteyen arkadaşlarımız var ve bende biraz takıntı yapıyorum bu durumu açayım dedim.
Nasıl olacağını anlatayım. Mesela katılmak isteyenler buraya yazacaklar günde minimum 10 dk maksimum yarım saatimizi ayırarak hem boyumuzu uzatacağız.:KK52:

Ben 30 yaşına geldim boyum neden uzasın demeyin. Çünkü cogu insanda durus bozukluğu varmıs ve bu bozukluk duzeltılınce fark edebiliyormussunuz. Bizde bu topikte hem durus bozukluğumuzu duzelteceğiz hemde beslenmemiz ve egzersizlerimizle uzamaya çalışacağız. Bu mesajımda listeyi yapacağım ve sonrasında katılım olunca hareketlerimizi belirleyeceğiz.
Evet listemizi baslatıyor ve açılışı yapıyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun:KK1:

Kullanıcı Adı / Baslangıc Boyu / Su anki boyu
Joule / 172 / -
LadyEvil / 168 / -
Efsunlu / 160 / -
Slania / 156 / -
berrammm / 161 / -
mkalpm / 163 / -
krstal / 167 / -
SpecialEdition / 161 / -
cecenn / 168 / -
busra__07 / 160 / -
Mermaid26 / 166 / -
sezilmel / 158 / -
puccaandgaru / 158 / -
Laurencia / 168 / -
Eliff / 160 / -​

Son düzenleme:
Sen daha ne kadar uzayacaksın kız
Takıntı yapmışmış bide biz ne yapalım :63::KK1::KK1:

Cicim şaka bi yana uzarsak süper olur yani
Benim boy 168 ve takıntı yapmışımdır hep
Peki duruş bozukluğunu düzeltmek için nasıl hareketler yapmalıyız?
Bunu da yazmak lazım ben bilmiyorum şahsen ...

Sen daha ne kadar uzayacaksın kız
Takıntı yapmışmış bide biz ne yapalım :63::KK1::KK1:

Cicim şaka bi yana uzarsak süper olur yani
Benim boy 168 ve takıntı yapmışımdır hep
Peki duruş bozukluğunu düzeltmek için nasıl hareketler yapmalıyız?
Bunu da yazmak lazım ben bilmiyorum şahsen ...

İlk yazan olduğun ve dostum olduğun için sana kupa veriyorum leydiiiiiii:KK1::KK19:
Hele soyle bi toplanalım. Toplanınca bir gunden baslatacağız ve hareketleri vereceğiz. Obur haftaya kadar tekrarlayacağız. Öbür hafta farklı hareketler yapacağız ya da devam etmek istersek edeceğiz:KK1:

İlk yazan olduğun ve dostum olduğun için sana kupa veriyorum leydiiiiiii:KK1::KK19:
Hele soyle bi toplanalım. Toplanınca bir gunden baslatacağız ve hareketleri vereceğiz. Obur haftaya kadar tekrarlayacağız. Öbür hafta farklı hareketler yapacağız ya da devam etmek istersek edeceğiz:KK1:

Anladım canım
Umarım işe yarar :KK31:

Orta okuldaki boyumdan 3 cm kısa çıkınca dehşete kapılmıştım sonradan öğrendim dediğin gibi olduğunu durumun.Yardımcı olursan ben de varım :KK74:

Orta okuldaki boyumdan 3 cm kısa çıkınca dehşete kapılmıştım sonradan öğrendim dediğin gibi olduğunu durumun.Yardımcı olursan ben de varım :KK74:

Oley üçüncü üyemizde tamamlandı:KK1:
Birbirimize yardımcı olacağız sizin de fikirlerinizle hareketleri paylasacağım isterseniz yarın.
Su anki boyunu yaz da seni de listeye ekleyeyim canım:KK1:

Peki peki ama ne yapıcazz ? Yardm et şu cücelere bul bi çözümm :KK60:

Pilates durus bozukluklarını duzelttiği için hareketlerle aslında olan ama hafif kamburluktan görünmeyen boyunu ortaya çıkarıyor. Yani okuduklarım bu yönde. Bende internette gördüklerimi paylasacağım ve yarın baslayacağız. Katılmak istersen boyunu yaz ekleyeyim seni de canım:KK1:

ayyy bende senelerdir boyumu 1.65 bilirdim gel zaman git zaman diyetisyene gittim boyumu ölçtüm bana 1.61 dedi... çok şaşırdım.demek ki sebebi buymuş:KK1:
neyse canım bende varım boyum 1.61

Ben 1.58 biliyordum kendimi hatta zamanla 1.60 oldugumu düsünüyordum, ölcünce sok oldum; 1.56... Hatta iki üc defa ölctüm emin olmak icin. Sanirim benim de durus bozuklugum var. Beni de yaz canim, pilatese gitmeyi düsünüyorum ama birlikte halledersek gitmeme gerek kalmaz.
Bu arada senin boyun gayet iyi ama durusunda bir bozukluk varsa onu düzelttin mi eminim fizigine iyi yönde etkisi olur.
Su anki boyum 1.56 yaziver beni de... :KK8:

ayyy bende senelerdir boyumu 1.65 bilirdim gel zaman git zaman diyetisyene gittim boyumu ölçtüm bana 1.61 dedi... çok şaşırdım.demek ki sebebi buymuş:KK1:
neyse canım bende varım boyum 1.61

Sebep bu olabilir canım. Hosgeldin aramıza yarın baslıyoruz uygun mu?:KK1:

Ben 1.58 biliyordum kendimi hatta zamanla 1.60 oldugumu düsünüyordum, ölcünce sok oldum; 1.56... Hatta iki üc defa ölctüm emin olmak icin. Sanirim benim de durus bozuklugum var. Beni de yaz canim, pilatese gitmeyi düsünüyorum ama birlikte halledersek gitmeme gerek kalmaz.
Bu arada senin boyun gayet iyi ama durusunda bir bozukluk varsa onu düzelttin mi eminim fizigine iyi yönde etkisi olur.

Sende hosgeldin canım baslayalım yarın olur mu?:KK1:

Pilates durus bozukluklarını duzelttiği için hareketlerle aslında olan ama hafif kamburluktan görünmeyen boyunu ortaya çıkarıyor. Yani okuduklarım bu yönde. Bende internette gördüklerimi paylasacağım ve yarın baslayacağız. Katılmak istersen boyunu yaz ekleyeyim seni de canım:KK1:

Imm şimdiden teşekkürler o zaman..
Boyum: 1.63 cm

Slania'm da gelmiiiş :KK70:
Canım ne yalan söyleyeyim ben seni 165-170 gibi düşünmüştüm
Umarım etkisi olur bu uygulamanın de birlikte uzarız :KK62:

Son düzenleme:
Sebep bu olabilir canım. Hosgeldin aramıza yarın baslıyoruz uygun mu?:KK1:

ay canım yaa ben konyadayım yarın veya diğer gün izmire gideceğiz orada giremem büyük ihtimalle bayramdan 1 hafta sonra geleceğiz ama beni ekle bende gelince ilk sayfaları okur yaptıklarınızı yaparım sadece sizi geriden takip etmiş olurum olmaz mı?

ay canım yaa ben konyadayım yarın veya diğer gün izmire gideceğiz orada giremem büyük ihtimalle bayramdan 1 hafta sonra geleceğiz ama beni ekle bende gelince ilk sayfaları okur yaptıklarınızı yaparım sadece sizi geriden takip etmiş olurum olmaz mı?

Geldiğin haftanın hareketlerini yaparsın geriden takip etmene gerek yok asama asama değil hareketler hem belki değiştirmeyiz hareketleri :KK1:
Ama gelip hem burada bir değişiklik olup olmadığını konusur, hemde sohbet ederiz:KK1:

iyi geceler kizlar topik hayirli ugurlu olsun... ya bisey soylicem ben bekarken
1,65ti boyum gecen gun olctuk sok sok 1,61 sinirlerim bozuldu insanin boyu kisalirmi ya nasil is bu kilo aldim dogum yaptim vs onlara bagliyorum artik napiyim

X