Boyunda Kitle Ve Tiroidlerde Nodül

Sağol canım. Annem birkaç günde bir arıyor küçüldü diye sonra bakıyoruz aynı. Yine küçüldü diye aradı bu sefer zor bulduk dedi. Inşallah bu sefer gerçekten küçülüyordur.

Son düzenleme:
Sağol canım. Annem birkaç günde bir arıyor küçüldü diye sonra bakıyoruz aynı. Yine küçüldü diye aradı bu sefer zor bulduk dedi. Inşallah bu sever gerçekten küçülüyordur.

onunki kucukmus, büyümeden alalım demisler.
bir ara sizin gibi surekli kontrol ediliyordu, alsalar mı almasalar mı derken, en sonunda almaya karar verdiler.

umarım sizinki kuculur bir an önce,
moralinizi yuksek tutmayın bakın, stresten olabildigince uzak durun...
yakın cevremde o kadar yaygın ki... ben de duzenli kontrollere gidiyorum. insanın bir yakınının veya kendisinin basına gelince cok panik yapıyor ama alısana kadar...
sonrasında halay cekip ti ye almaya baslıyorsunuz her seyi ; )

ker, post: 37001674, member: 349521"]kızlar benim için çok büyük bir derdim var.

sorun boyunda kitle ve tiroidlerde nodül çıkması. esas sorun da şu ki kanda da biraz bozukluk var. artı olarak boyundaki kitlelere antibiyotik bir haftadır küçültme sağlamadı. antibiyotiği 4 gün daha kullanacak.

şimdi biz ne yapmalıyız? kitleden biyopsi yapılması ve kitlenin tamamen çıkarılması veya kitlenin gözlemlenmesi gibi seçenekler sunacaklar sanırım. kitleden iğne biyopsisi alınması tehlikeli midir?

kitle konusunda tecrübesi olan varsa bana yol gösterebilir mi nereye götürmeliyiz, doktor olsun, izlenecek yollar olsun.

yorumlarınızı bekliyorum. lütfen deneyimlerinizi paylaşın. çok endişeliyim. bir haftadır ağlamaktan helak oldum.[/QUOTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…