• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyunda çıkan benler:((

bahar07

duru'm güzel kızım
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.275
1
116
43
Antalya
kzılar boyun kısmımda mınık mınık et benelerı cıktı ama bayagı cok..gecemz dıyorlr dogumdan sonra ..bunun bı ılacı varmı .krem gıbı ..yasayan varmı bunu

kzılar boyun kısmımda mınık mınık et benelerı cıktı ama bayagı cok..gecemz dıyorlr dogumdan sonra ..bunun bı ılacı varmı .krem gıbı ..yasayan varmı bunu

aaaa bende de çıktı, ben de bunlar ne diyorum ya hamilelikten mi oluyomuş:)))boynumda minik minik et benleri oluştu:) enteresanmış:) valla çözümünü bilmiyorum, şu an senden öğrendim zaten hamilelikte olduğunu:)

aaaa bende de çıktı, ben de bunlar ne diyorum ya hamilelikten mi oluyomuş:)))boynumda minik minik et benleri oluştu:) enteresanmış:) valla çözümünü bilmiyorum, şu an senden öğrendim zaten hamilelikte olduğunu:)
en azından tek olmadıgıma sevındım:)) evet hamılelıkten gecmıyormusta galıba sımdıden benımsesek bu benlerı ıyı olucak...ama arastııryorum belkı bı kremı falan vadır

evet canım gebelikten cıkıyor onlar ilkgebeliğimde bendede olmustu ve doğgumdan sonra iyice kararmıstı sanki boynum kirli gibi duruyordu ama her dusa girdiğimde bol bol keselendim ve kırkım cıkana kadar döküldü gittiler simdi gene gebeyim ve gene cıkmaya basladı minik benlerden

bendede cikmisdi o benlerden boynumda ilk basda endiselendim amaa sonra hamilelikten oldugunu ogrendim ama benim dogumdan sonra gecdii hicbirsey yapmadim hemde bence sende mudahele etme gecer insallh

sagolun kızlar o zmn ıhsahhh bıızmde gecer ..dua edelım...kremı falan yok o zmn bunun beklıycez gorcez yanı

Bende de çıktı.Oğlum 3 aylık ama hala duruyolar bir ümit bekliyorum geçerler diye :)))

:53::53:cok sasırıdm demmekı cok normal bısey yanlız degılım en azından gecer ıhslhhh kızlar napalım anne olmanın bedelı artık buda

Kızlar bende de çıktı 25.hafta da falan farkettim,önce sağ tarafımdaydı şimdi solda da olmuş çok minik minik ama sağdaki bi tanesi koyulaştı ve belirginleşti iyice,eşim dr. o söledi hamilelikte hormonlar yaparmış ama işllh daha da artmaz,ama keseleyip koparmak zararlı olmazmıı??kalırsa da büyür sanki bunlar!ben dr.uma sormadım ama soran olursa bize de bilgi verin kıslar;)

aynen bendede var o küçük benlerden bende hamilelikten olduğunu bilmiyodum şimdi içim rahatladı umarım geçerler sonra kötü duruyor çünkü.

aynen ama benim çocuk 3 yaşında hala geçmedi. doktor hormonal emzirme sonrası biter demişti ama geçmiyor.hatta sıcakta kaşınıyor. büyürse ve geçmezse gel demişti doktor büyümüyor da. sizin durumunuz ne oldu merak ediyorum doğrusu

Merhaba kizlar. Shu et benleri bebek dogduktan sonra gecti mi? Lutfen kurtulanlar ve ya kurtulamayanlar bilgi verin. Tshklr

Kızlar bende hamileyim ve benimde boynumda küçük küçük et benleri çıktı bazıları koyu renkli çok ssinir bozucu ama hamilelik ile ilgili olmasınada şaşırdım doğrusu. Umarım doğumdan sonra geçer :(

benim de var.aslinda onceden de vardi uc bes tane ama simdi abartisiz kirk tane var..nasil olur bilmiyorum.hamileliktendir insallah cok cirkin gorunuyo saclarim takiliyo kesiyo :KK43:

Daha önce boynumda ve ensemde epey bir vardı aldırdım ama tekrar çıktı daha sonra arastira arastira işin dogal kısmını buldum minicik bir şişe hepsini halletti hem ucuz hemde ağrısız dersaadet2007 @ hotmail.com mail adresinden ulaştığım bir arkadaş gönderdiği bitki karışımı ile sorunum halloldu

Merhaba. Bende de 2 hamilekte cikti o kicuk et benler ve gitmediler maalesef.
Ve 2ci bebek dogdyktan sonra lazerle yandirttim
Resme bakin
Baska turlu gecmedi

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-25-11-47-59.webp
    Screenshot_2017-03-25-11-47-59.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 796
Back
X