Merhaba. Benimde cok uzun süre sislik ve sertlik devam etmisti. Ben hem gidi giderme ve boyun germe ameliyati yaptirdim. Sabirli olmani tavsiye ediyorum. Cünkü bende cok endiselenmistim ve sonuctan önce memnun degildim. Sonra doktor bey, daha cok ödemim oldugunu söyledi. Simdi benim 7 ay oldu ve üc haftalik halimle simdiki halim arasinda tabiiki daglar kadar fark var. Nazik bir sekilde masajlarini yapmani tavsiye ederim. Sevgiler, Gizem.
Merhaba. Benimde cok uzun süre sislik ve sertlik devam etmisti. Ben hem gidi giderme ve boyun germe ameliyati yaptirdim. Sabirli olmani tavsiye ediyorum. Cünkü bende cok endiselenmistim ve sonuctan önce memnun degildim. Sonra doktor bey, daha cok ödemim oldugunu söyledi. Simdi benim 7 ay oldu ve üc haftalik halimle simdiki halim arasinda tabiiki daglar kadar fark var. Nazik bir sekilde masajlarini yapmani tavsiye ederim. Sevgiler, Gizem.
çok çok teşekkür ederim Gizem hanım. Benimde şuan çok yabaş olsada daha iyiye gidiyor.. sabretmeye ve gıdıma bakmamaya karar verdim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum masajıma yürüyüş yapmaya su içmeye özen gösteriyorum bende. Şey sorcaktım ben, boynumuzda ki sertliklerin geçmesi 6 ay sürebiliyor muş bu sertliklerin geçmesiyle boyunda küçülüyor mu? Yani gıdı küçülüyor mu? Yoksa orayı büyüten sadece ödemmi ve sertliğin geçmesi orayı küçültmüyor mu?