• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun Fıtıgı_Sırt ve Sol Kol Ağrısı

CikolataCanavari

Birisi...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
329
353
23
Boynumdan sırtıma ordan da koluma yayılan iğrenç bir ağrı var. Oturup ağlayabilirim o derece. 😥😥😥 İzmirde randevu bulamıyorum özele de gitmek istemiyorum şu an aslında bir ilaç vardı çok iyi geliyordu ama adını da hatırlamıyorum😥😥 ileri derece oldugunu düşünerek bu durumu yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?

Boynumdan sırtıma ordan da koluma yayılan iğrenç bir ağrı var. Oturup ağlayabilirim o derece. 😥😥😥 İzmirde randevu bulamıyorum özele de gitmek istemiyorum şu an aslında bir ilaç vardı çok iyi geliyordu ama adını da hatırlamıyorum😥😥 ileri derece oldugunu düşünerek bu durumu yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?
At kestanesi kremini çok kullanan duydum

Egzersiz yapın, bende de bel fıtığı var egzersizlerle toparladım gibi ..

Back