Bu biraz karışık bir durum ,yani benim midem pangastrit var o da bu dediklerinizi yapıyor , fibromiyalji daha çok doktorun anlatımıyla ruhsal ve fiziksel olarak vücüd strese giriyor ve kendi ağrı kecisini salgılamıyor, önce bir dahiliye ye gitmenizi öneriyorum çünkü benim de ilk başta ağrılarım birbirine karışmıştı bu saydığınız şikayetler mide ile alakalı önce dahiliye ye gidin ama iyi bir dahiliye ye şehir hastaneleri iyi bu konuda eğer büyük şehirdeyseniz. Benim gibi özelde sürünmeye. Yediklerinize dikkat edin mide o kalp gibi atıyor ,ha mideniz de sıkıntı yoksa kardiyolojiye gidin , yani ben bunları sırasıyla gezdim oradan biliyorum birde hepsi için kendi bölümlerine gitmeniz gerekir zaten mideniz de bir şey yoksa dahiliye sizi yönlendirir ve ekstra benim midem de helicobacteri var onun için de dahiliyeye gitmeniz gerek. Buradan ben ne söylesem yalan olur ama fibromiyalji değil o daha çok kaslarla vücüdla ilgili , ve beni psikiyatriste yönlendirdiler çarşamba randevum var galiba 1 yıldır gitmediğim doktor kalmayınca psikolojim bozuldu . Midenize iyi dinleyin hamur işi yemeyin ekmek tam buğday alın. Asit baharat hepsi yasak ekşi acı doktordan randevu alın bu dediklerimi de kesin bakalım mideniz rahatlıyor mu rahatlarsa şikayetler büyük ihtimal mide zaten doktor gittiğiniz an size diyet verecektir çok rahatsızsanız..