Merheba ben 39 yaşındayım benimde iki fıtığım var c5 ve c6 sol tarafta sağ tarafımda da kireçlenme oluşmuş oldukça büyük fıtıklarımın olduğu söylendi ameliyat dendi benim şikayetim kollarımda çabuk yorulma boynumda ağrı el parmaklarımda ağrı, güç kaybım yoktu ameliyatı kabul ettim onayladım 10 gün oldu ameliyat olalı ,ben hızlı toparlandım ameliyat sonrası en çok yutkunurken olan boğazda ağrı beni çok zorladı tükürüğümü bile çok zor yuttum yutkunma hissi gelicek diye ödüm kopuyordu ama neyseki 4 gün sürdü bu zorlanma şimdi çok şükür iyiyim ben hemen ayağa kalktım dışarı çıktım bakkala markete parka her yere gittim birazda tez canlıyım bide benim acı eşiğim yüksek fazla ay ay ay oy oy oy yapmadım makinaya çamaşır attım astım vs kısacası bir kaç gün içinde toparlandım 2 gün dür ağrı kesici içmiyorum ve sadece ağrı kesici olarak parol kullandım ameliyatım 3 buçuk saat sürdü hastanede 2 gün kaldım 2 pilak takıldı sağ tarafımdaki kireçlenmede kazındı artık hiç fıtığım kalmadı şimdilik iyi gidiyo sonrasını zamanla görücem bide ben boyunluğumu yatarkende hiç çıkartmadım ameliyat boynumun sağ ön taraftan yapıldı gece yatarken yüksek yastık ve sol yan tarafıma rahat yattım korkulacak bişey yok artık tıp çok ilerledi ne kadar çok sorup araştırırsanız okadar çok kafanız karışır şimdilik yaşadıklarım bukadar merak ettikleriniz olursa cvp larım.