• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Boyun düzleşmesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ipek66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
2
0
86
Ankara
Arkadaşlar mrb kulübe dün üye oldum çok faydalı ve çok sıcak bir ortam . Kızım 9 yaşında ve şiddetli boyun ağrıları var dr boyun yani aks düzleşmesi var dedi, fizik tedavi olamıyor yaşından dolayı sadece bazı hareketler verdi bu problemi yaşayan arkadaşlar var mı? Ne yapabilirim.

canım en başta hoşgeldin aramıza annemin boynundada düzleşme sorunu var yaşından dolayı fizik tedavi oluyor fakat seni korkutmak gibi olmasın dr. anneme bu hastalığın tehlikeli olduğunu ancak zamanla ortaya çıkacağını söylemiş gerçi bi çocukla kıyaslanmaz büyük hastalığı herzaman bildiğimiz gibi ama biran önce bi çaresi varsa baktır ilerde beyine giden bi sıvıyı engelleyebiliyormuş ya bu bilgi çocukla aynı olurmu bilmem paylaşmak istedim Allah çocuklarımıza sağlık versin :teselli:

Hoşbulduk profiterol uyarın için çok tşk ederim. Araştıyorum inşallah bir tedavi yöntemi bulacağız. Amin Allah herkesin yavrusunu korusun.:1rolleyes:

canım geçmiş olsun. bendede var düzleşme yaklaşık 4-5 yıldır. benimde bazı fizik hareketlerim var. dr ortapedik bir yastık verdi onu kullanıyorum ama maalesef ne tül asabiliyorum ne poşet taşıyabiliyorum elimdeki çantaları hep dengeliyorum 2-3 kg dan fazla birşey taşıyamıyorum taşırsam sonuç 3-4 gün başımı taşıyamamam eminim kızın okula giderken okul çantasını sırtına asıyordur dikkat et, mümkün olduğunca ağır taşımasın malum şimdi okul çantaları çok ağır, yaşı daha ufak umarım ilerlemeden tedavisi güzel sonuç verir...:teselli:

boyun düzleşmesi kesin tedavi ve çözümü olmayan bir hastalık galiba ,bendede var ve hayatı çekilmez hale getiriyor bazen :(

geçmiş olsun arkadaşlar.benimde boynumda düzleşme var öldürmüyor ama çektiren cinsten bir hastalık malesef hayatı olumsuz etkliyor benim yıllardır başım da ağrı dönme kulak çınlaması var ve bir türlü nedeni bulunmuyordu sonun da bulundu boyun düzleşmesi sürekli dikkatşi yaşıcas

Son düzenleme:
Back