Çok teşekkür ediyorum maalesef bende panik atak sandım ama değil bu düzleşme aslında evet anksiyeteyi de tetikliyor muş ileri derece de düzleşme var boynum da ağrılarım var ve acayip denge kaybı yaşıyorum ellerim ayaklarım bazen tek taraflı vücüdüm uyuşuyor felç olmuş gibi evet aynen çaresi yok fizik tedavi verecek zaten raporu bekliyorum umarım düzelir ama düzelmeyenler varmış zaten tek düşündüğüm o küçücük çoçuğum. Allah kimseye dermansız dert vermesin.Yaşadığın bu olaylar sanki anneliğin de verdiği stres kaynaklı yoğun anksiyete, panik atak beliritisi gibi de duruyor, Boyundan kaynaklı vertigo gibi de.
Eğer Doktorunuzun söylediği sözler vermiş olduğu tedavi programı , tespitler vesaire hoşuna gitmeyin sizi tatmin etmediyse başka bir doktora da görünmeni tavsiye ederim , aksi takdirde doktorunuzun talimatlarına uymaktan başka çare yok gibi.
Umarım fazla ilaç kullanmadan fizik tedavi ile geçirebilirsiniz bu durumu. Geçmiş olsun , bebeğinize de bir ömür sağlıklar dilerim.
Merhaba evet aynı şeyleri yaşıyoruz ama düzleşmeden olmaz diyorlar ama herkes aynı şeyi söylüyor gerçekten tuhaf sadece kafama takılan bu düzleşme felç yapar mı değişik şeyler okuyorum ve bu soruyu sorduğum 3 doktorda hayır yapmaz diyor kafam karışık acayip boyun ve ense ağrısı var hareket ettirmiyor lanet şey ve fazla yorulursam dengemi kaybediyorum başım dönüyor sizde de oluyor mu buMerhaba aynı şeyleri tek ben yaşıyorum sanıyordum anksiyeteden kaynaklandığını düşündüm hep ama bende de ileri derece düzleşme ve boyun fıtoğı var anlattığınız belirtilerin hepsini yaşıyorum ve sol göğüs kemiğime de ağrı saplanıyor kolum tamamen bitik yıllarca çarpıntım oldu gitmediğim kalp doktoru kalmadı yüzümde uyuşuyor doktorum egzersiz verdi geçmezse gel fizik tedavi yapalım dedi korkmayın doktorunuza güvenin umarım bizde bizim gibi nerede hasta varsa da şifa bulur inşallah
Kuru iğne geçici bir çözümmüş. fizik tedaviyi de sadece ağrı için yaparız dedi doktor yani o da geçiçi bir çözüm verdiği hareketleri yapmamı istiyor iyileşmek için , evet gerçekten en kötüsü uyuşmalar hissizlik yanma insanın yalnız olmadığını bilmesine bir moral oluyor tabi ama bu acıları da kimsenin tatmasını istemem , nörolojiye gittim en son çare o da boynum için ultrason istedi kan dolaşımı oluyormuş diye bakmak için bence bunu kesinlikle düzleşme yapıyor ama yok diyorlar şaşkınım en son psikiyatriste gidicem heralde . Kafamın ön kısmında lekeler var dendi onu da migren yapıyormuş migren de var bende o mu sebep oluyor diye de bakacakmış allahım dermansız dert vermesin tabi ama allahım gerçekten ölmekten değil insan sürünmekten korkuyor..Merhabalar arkadaşım. Maalesef ben de yaz aylarından beri süregelen bi panik atak ve anksiyete hali var ağrılarım üzerine ilk gittiğim fizik doktorunda düzleşme birkaç tane hafiften biraz büyük fıtık ve yine hafifte kireçlenme görüldü mr da . Ve o andan sonra yaşadığım çoğu şeyi bende bunlara bağladım ama tabi bi süreden sonra yok artık deyip kardiyolojiye vs gittim. Yaşadığım belirtiler kürek kemikleri arasında ve sırtta ağrı kollarda ve bacaklarda ağrı ve uyuşma iman tahtası denilen kısımda bazen koltuk altından gelen noktasal ağrılar kulak çınlaması baş dönmesi migren ağrısından farklı baş ağrısı.. ama en en nefret ettiren kesinlikle uyuşmalar ve karıncalanmalar.. bunların hepsini boyun düzleşmesi ve fıtık yapar mı bilmiyorum ama bizim gibi bu belirtileri ve şikayetleri yaşayanlar olduğunu biliyorumbu arada ağrılarım için manuel, kuru iğne terapisi de aldım ama hiçbir faydası olmadı..
Emzirmek mahvediyor gerçekten ben çok eğdim kafamı emzirirken ondan önce de duruşlarım hep yanlıştı hep o yüzden oldu 5 aydır da çoçuğa hep yalnız ben baktım kucağımda taşımaktan sinirlerim geriliyor artık kucağıma da alamaz hale geldim ilk zamanlar öyle gelip gidiyor işte ben migren var diye önemsemedim ama düzleşmeymiş meğer ikisi karışınca da vücüdüm allak bullak oluyor son 2 aydır böyle kötüyüm ben. KBB bana emzirdiğim için ilaç vermedi o yüzden ağrılarım dinmiyor baş dönmelerimBen de emziriyorum 20 aylık oğlum. Geceleri yatarak çok yanlış bir pozisyonda emziriyorum ama böyle alıştı bırakamıyoruz. Geçen yıl bel ve sırt ağrılarım için fizik bölümüne gittim mr çekildi, düşük derecede skolyozum varmış, belimde mekanik ağrılarım var ilk Dr fıtık başlangıcı diyerek korkutmuştu bile kan tahlillerinden D vitamini, calsiyum vs yazmıştı hatta onlar da ağrı yapıyormuş. Şimdi de şiddetli bir sırt ağrısı yaşadım iki gün evvel ve boynumu aşağı indirince omurgama bir elektrik çarpıyor gibi oluyordu. Kas spazmı gibi sağa sola donemiyordum ertesi gün geçti,boynum bazı günler ağrıyordu zaten. Dediğiniz gibi bir kulak çınlaması baş dönmesi oluyor. Perşembe tekrar Dr a gideceğim bakalım ne diyecek...
Ayy o da oluyor ara ara belime omuruma da kısa sürüyor diye kafama takmadımBu anlattıkların az bile beni şiddetli elektrik bile çarpıyor Allah düşmanımın başına vermesin ilerletmeyin boynunuzu sürekli sıcak tutun ter ve lodos rüzgar basl dusmaninz
Yemekte yiyemiyorum sofrada oturmak bile azap haline döndüBu anlattıkların az bile beni şiddetli elektrik bile çarpıyor Allah düşmanımın başına vermesin ilerletmeyin boynunuzu sürekli sıcak tutun ter ve lodos rüzgar basl dusmaninz
Başım sürekli döner genelde yatağa yattığımda vücudumun bi tarafı hep uyuşur durduk yere yüzümde uyuşuyor mesela farkettim ne zaman boynumu kolumu zorlasam bu şekil oluyorum korkmayın felç düzleşmeden olmaz güzel düşünün güzel olsunMerhaba evet aynı şeyleri yaşıyoruz ama düzleşmeden olmaz diyorlar ama herkes aynı şeyi söylüyor gerçekten tuhaf sadece kafama takılan bu düzleşme felç yapar mı değişik şeyler okuyorum ve bu soruyu sorduğum 3 doktorda hayır yapmaz diyor kafam karışık acayip boyun ve ense ağrısı var hareket ettirmiyor lanet şey ve fazla yorulursam dengemi kaybediyorum başım dönüyor sizde de oluyor mu bu
Evet Mide bulantısı goguslerde agri kalp çarpıntısıAyy o da oluyor ara ara belime omuruma da kısa sürüyor diye kafama takmadımsizde de var sanırım mideniz de bulanıyor mu
Doktora göründünüz mü acaba sizde de düzleşme fıtık tarzı bir durum var mı?Evet Mide bulantısı goguslerde agri kalp çarpıntısısag kolda uyuşma parmaklarda hissizlik
Evett göründüm boyun duzlesmesi varDoktora göründünüz mü acaba sizde de düzleşme fıtık tarzı bir durum var mı?
Peki bu elektrik çarpması hissi ne yapınca oluyor? Bende de boynumu aşağı doğru eğip parmak uçlarıma bakınca oluyor.Bu anlattıkların az bile beni şiddetli elektrik bile çarpıyor Allah düşmanımın başına vermesin ilerletmeyin boynunuzu sürekli sıcak tutun ter ve lodos rüzgar basl dusmaninz
Genelde zor işler yaptığımda oluyor ve nedendir bilmiyorum ama aşırı rüzgar li havalarda boynum başlıyorPeki bu elektrik çarpması hissi ne yapınca oluyor? Bende de boynumu aşağı doğru eğip parmak uçlarıma bakınca oluyor.
Çok geçmiş olsun hepimize.Kollarımda güçsüzlük var kolum çok kolay uyuşuyor bunla bir ilgisi var mıdır ya fizik randevum iptal edildiGenelde zor işler yaptığımda oluyor ve nedendir bilmiyorum ama aşırı rüzgar li havalarda boynum başlıyor