Sivilceli Ciltler Boyun bölgenizden yukarıdaki sivilceleri asla sıkmayın!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ultimareina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
448
2
Bilmeyenlerimiz için bilgi, bilenlerimiz için hatırlatma olsun, az önce buradan bir arkadaşımızı uyarırken tekrar aklıma geldi. Boyun bölgesinden yukarıdaki sivilceleri sıkmak çok çok çok tehlikeli çünkü bu bölgeler beyine yakın olduğu için, sıktığımız yerden iltihap, mikrop vs kapabiliyor ve beyin damarına kadar etkileyebilir bu bizi, Allah korusun böyle şeyler şakaya gelmez. Hakan Altun beyin ameliyatı olmuştu hatırlıyor musunuz? Ve onu ameliyata götüren sürecin başlangıcını biliyor musunuz? Kafasında çıkan bir sivilceyi sıkması! Ve oradan mikrop kapıyor, bu onu ameliyata beyin ameliyatına kadar götürüyor. Görünüşten öte işin bir de bu boyutunu düşünmek lazım.

aboooooooov bacim nettin seen :1ninca:

ucuzmu yirttik bizz anam anamm sagolasn bilgilendirme icinn :1ninca::1ninca:

Rica ederim canım, bu gerçekten çok önemli ve tehlikeli bir bilgi olduğu için paylaşma gereği duydum. Umarım okumayan kalmaz...

saçlarımın arasında sivilce ve akne türü şeyler oluyordu ve ben herzaman sıkıyordum :1shok:

anaaeeemm akannehir

Sıkmaaa :KK43: Allah korusun. Bunu o zaman H.Altun ameliyat olduğu zaman hem kendi anlatmıştı, hem doktoru anlatmıştı daha sonra bunun uzman doktorlar da teyit etmişti. Bende 13-14 yaşlarımdayken sıkardım bilinçsizce sonra sonra bunun yanlış olduğunu öğrendim, izler kaldığını farkettim, işin bu tehlikeli boyutunu da birkaç sene oldu öğreneli...

Ay cnım çok saol bunu babam da söylemişti ama örneği olduğunu bilmiyodum bir örneğini görünce, artık sıkmam:)) Zaten artık sivilcem de yok ama diğer arkadaşlar da sıkmasınlar..

bunu bilmiyodum gerçekten herkesin bilmesi gerekli. teşekkürler bizimnle paylaştığın için.

Bilmeyenlerimiz için bilgi, bilenlerimiz için hatırlatma olsun, az önce buradan bir arkadaşımızı uyarırken tekrar aklıma geldi. Boyun bölgesinden yukarıdaki sivilceleri sıkmak çok çok çok tehlikeli çünkü bu bölgeler beyine yakın olduğu için, sıktığımız yerden iltihap, mikrop vs kapabiliyor ve beyin damarına kadar etkileyebilir bu bizi, Allah korusun böyle şeyler şakaya gelmez. Hakan Altun beyin ameliyatı olmuştu hatırlıyor musunuz? Ve onu ameliyata götüren sürecin başlangıcını biliyor musunuz? Kafasında çıkan bir sivilceyi sıkması! Ve oradan mikrop kapıyor, bu onu ameliyata beyin ameliyatına kadar götürüyor. Görünüşten öte işin bir de bu boyutunu düşünmek lazım.

çok teşekkürler canım.inan ki bilmiyordum.çok haklısın.doktorlar yüz için bile sıkmak tehlikeli diyorlar.

X