• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum çok kısa 150 cm hiç bir erkek bakmıyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neomiwattshayrani2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
277
-251
48
25
Burada yüzümü gösterdim herkes beğendi ama erkekler boyum yüzünden hiç teklif etmiyor.

Aynaya bakıyorum cildimde yüzümde bende artık bir kusur göremiyorum ama anlamadım galiba boydan dolayı sanırım.

Bi sorunuzda çok çirkinim demişsiniz millet güzelsin deyince sorunu boyunuzda bulmuşsunuz. Sizden daha kısa arkadaşım 2.çocuğuna hamile şu an, bakan bakıyor. Belki öz güvensiz oluşunuz etkiliyordur size olan bakışları.

Bi sorunuzda çok çirkinim demişsiniz millet güzelsin deyince sorunu boyunuzda bulmuşsunuz. Sizden daha kısa arkadaşım 2.çocuğuna hamile şu an, bakan bakıyor. Belki öz güvensiz oluşunuz etkiliyordur size olan bakışları.
Sanmıyorum ya yuuzm güzel değil yada boyum kısa olduğu için özgüvenli olup olmadığım alnimda yazmıyor.
Yılda yururken dik ve kendimden emin yürüyorum zaten

Benim üniden bir erkek arkadaşım var boyu ortalama 1.70 seninle onu tanıştırabilirim, o da özellikle kısa boylu istiyordu halen buldu mu birisini bilmiyorum ama sorarım istersen.

Sanmıyorum ya yuuzm güzel değil yada boyum kısa olduğu için özgüvenli olup olmadığım alnimda yazmıyor.
Yılda yururken dik ve kendimden emin yürüyorum zaten
158 boyundayım 55 kiloyum.
Kumralim .
Belim ince fiziğim beğenilir am yüzüm çirkin galiba
Başka mesajında boyunu 158 yazmışsın. İnandırıcı değilsin. Amacın ne anlamadım. Düpedüz yalan yazmışsın. Konu açıyorsun 150 diyorsun. Oysa başka mesajında boyunu 158 demişsin. Canın mı sıkılıyor anlamadım.

Başka mesajında boyunu 158 yazmışsın. İnandırıcı değilsin. Amacın ne anlamadım. Düpedüz yalan yazmışsın. Konu açıyorsun 150 diyorsun. Oysa başka mesajında boyunu 158 demişsin. Canın mı sıkılıyor anlamadım.
Eski konusunda da dedim, ilgi övgü toplamaya çalışan ergen.

Boyumu düzgünce ölçtüm malesef 150 çıktı.
Gerçekten yüzüme bakan yok sokakta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back