- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
şuan hamile olduğum için 64 kiloyum.ama hamilelikten önce 43 kiloydumSağolun yorum için.kilonuz kaç peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan hamile olduğum için 64 kiloyum.ama hamilelikten önce 43 kiloydumSağolun yorum için.kilonuz kaç peki?
Keşke senin boyunda olabilsem.8cm çok farkediyo inanki
Benim bacak boyum da kısa vücuduma göre ve basenlerim olduğu için daha kısa gösteriyor beni..Bence onemli olan yuz ve fizik guzelligi, orantili duzgun bir vucut 1.50 de olsa 1.80 de olsa guzeldir. Ama kisa boyda kilo daha cok göze batiyor o yuzden fazlaliklari atin, basen gobek v.s. orantisizlik varsa spor yapin, duzeltin. Bacak boyu govde boyuna gore orantisiz bir sekilde kisa degilse topuklu giymeye gerek yok bence, ama kisaysa topuklu hayat kurtarici (ayni sorun uzun boylu birinde de olsa topuklu giymesibi onerirdim)
Benim boyum 1.65 avrupa standartlarina gore kisa turkiyeye gore normalim. 1.70 olmak isterdim en azindan ama asla ozguven sorunu yasamadim bu konuda. 1.50 de olsam yasamazdim ciddi bir orantisizligim yoksa.
Hiç mecbur hissetme. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin. Dik dur her zaman. Dik durmak kendine güveni beraberinde getirir.Aynen topuklu konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum.vücut oranlarım değişmiyor sonuçta.sadece kısa olup uzun gözükmek isteyen biri gibi duruyorum, ve bu daha da göze batıyor sankiama yine de azcık da olsa duruşumuzu değiştiriyor, mecbur hissediyorum giymeye
![]()
bu konularin altina genelde kisa boyu ovmek icin 'bodur tavuk her zaman pilictir' uzun boyu yermek icin ' devede de boy var'tarzi yorumlar yapiliyor bastan soyleyelim bir durumu tartisirken digerine laf etmeyelim.Gelelim konuya 1.58-1.59 biseyim sanirim.boy konusunda degil ama kilo olarak ozguvenim kiriliyor 57ye dayanmis bir kilom var.Senin kilonda olsaydim bi de ahh. Hic kendini uzme arkadasim bunlar gecici seyler gercekten.Turkiye sartlarinda boy ortalamasi malum Hepimiz uzun boylu olmak isterdik ama mumkun degil.Bu yasindan sonra 1.59 civari olman imkansiz gibi.Kendinle barisik ol :)
Benim bacak boyum da kısa vücuduma göre ve basenlerim olduğu için daha kısa gösteriyor beni..
Hiç mecbur hissetme. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin. Dik dur her zaman. Dik durmak kendine güveni beraberinde getirir.
Bir arkadaş demiş ya kısa boylu ceo'lar var diye aklıma geldi. Eşimin genel müdürü. Hatun muhtemelen 1.50 bile yoktur. Ona bağlı 8 tane müdür, biri de eşim. En kısası 1.80 yakışıklı canavar gibi adamlar. Hepsi bu kadının karşısında ceket ilikleyip hazırolda duruyorlar. Öyle ben iş kadınıyım havalarında 20 cm topukları çekip gezmiyor, ne zaman görsem ayağında babetler. Bazen onları da çıkartıp geziyormuş şirkette çıplak ayakla. Yaşı da genç daha öyle moruk bir hatun da değil. Ama özgüven başka bişey işte. Bunu kazanmaya bak. Hayatta belli bir yerin olursa eğer kimse boyunla ilgilenmez, hatta sen bile ilgilenmezsin.
Pilatesi tavsiye ederim, boyunu uzatmaz ama duruşunu değiştireceği için daha uzun görünürsün.
Platesin bacak boyuna etkisi var mi? Simdi govdemizi uzatirsak uzun gorunelim diye tam tersi etki yapar cok kotu gorunur
Ben 164cmim ama senin gibi minyon olmak isterdim ne güzel işte ne giysen yakışır çok topukluyu ben de giyemiyorum ve giydiğimde yürüyemiyorum ve kocaman bir kız sahnede yüremiyor özel günler rezil oluyorMerhaba, ben 19 yaşındayım, boyum 150 cm.49 kiloyum biraz fazlam var.belim ince ama basenlerim var ve bacaklarım kalın.kendimi bildim bileli özgüven sorunum var boyum yüzünden.merak ediyorum benim boylarımdaki herkeste bu sorun var mı acaba? Ah keşke 157-160 felan olabilseydim.inanın cm'ler bile o kadar farkediyor ki,çok daha farklı görünüyorsunuz.topuklu giy diyeceksiniz biliyorum, ama giymekten bıktım artık.2 saat topuklu üstünde kalsam ölmüş bitmiş bi vaziyette oluyorum gün sonunda.özel günler için giymek güzel ama günlük kullanımda o kadar zor geliyorkive topukluyu çıkardığımda yine aynı boydayım sonuçta.. kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım, yüz güzelliğimiz birbirine yakın olup da boyu benden daha uzun kızlar hep benden bi kaç adım önde gibi hissediyorum, ki öyle de zaten.özellikle kısa bayanlardan yorum bekliyorum, var mı 150civarıyım ama kendime çok güveniyorum diyen? Keşke 5-6 cm daha uzun olsaydım , daha ne isterdim..bir de 20yaş civarında uzayanınız oldu mu kızlar? Asılmak boy uzatıyormuş, dün barfikse asılmaya başladım, uzarmıyım acaba 4-5 cm
![]()
Benim bacak boyum da kısa vücuduma göre ve basenlerim olduğu için daha kısa gösteriyor beni..
Öyle diyenlere hiç aldırış etme anne dahi olsa. Ben de kısa boylu bir hatunum ama sevgilimin maaşallahı var. Öyle düşünenler de var ama düşünsünler yapacak bir şey yok.Hayır bir de herkes mükemmel de bir kısa boylular mı kusurlu?
Annem dahi bana tutup "kocana yetemezsin bu boyla" mesajı verdi. Nedir bu kısa boy takıntısı anlamadım?