• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu kısa olan bayanlar, sizin de özgüven sorununuz var mı?

158 cm boyum ve universitede 5 cm kadar uzadim yani lisede daha kisaydim hala bir kac yil kadar uzayabilirsiniz. Spor ve sutu eksik etme ozellikle spor. Cunku bi kemigin uzamasinda fiziksel stres(kemigin uyarilmasi) cok onemlidir. Kendine guven erkekler minyon kizlari severler ;)

Gerçekten uzatıyormuymuş bu yumurta? Uzayan tanıdığınız varmı nerden duydunuz

Evet gerçekten uzatıyor. Benim bir kuzenim kullandi. Erkek. Tam yasinyaşını hatırlamıyorum ama senin yaslarindaydi sanırım. Günde 10 çiğ bıldırcın yumurtası içiyordu aç Karina sabah. Bi kaç ay öyle yapti. Ama ilkten 10 taneyle baslamamisti sanırım. Azar azar 10 a cikartti bi hafta içinde tam hatirlamiyorum
Boyu uzamisti 2-3cm

Canım neden üzüyorsun kendini
Mutlu olmaya bak bana göre güzellik
Önemli değil.bende kısayo 22 yaşıma
Gireceğim 152 boyunda 41 kiloyum
Hiçte takmıyorum kafaya çünkü;hayatta
Bi hedefim var sende kendini bir şeylerle
Oyala seninle dalga geçenleri çıkar
Hayatından kendini sev Rabbim hepimizi
Farklı güzellikte yaratmış hepimiz
Aynı olsaydık (boy kilo vs)bir farkımız olur muydu?kendini sev yakışanı giy
Ve şu boy takıntısından Kurtul

Kiz valla boyle.
Surekli aynalara bakiyorum, yolda yuruken araba camlarindan, vitrinlerden kendimi kesiyorum. Benimde takintilarim bunlar.
Annem ve kardesim porselen bebek gibi. Ben boyle.
Surekli kendimi inceleyip kusur buluyorum yani.
Takıntin varsa da illa oylesin anlamına gelmez :KK55:

156 boyum var ilkokuldauzuluyodum oda bazen dalga geciyorlar diye :D sonra hic derdim olmadi simdi diyeceksin benimde okadar olsa yeterdi filan ama yok buda kisa yani ana yinede topuklu kullanmiyorum cok nadirdir giymek durumunda kalirsam anca ortam oyle geretirirse yani yoksa giymem bence sen takiyosun

boyumu hiç sorun etmedim. hatta diyetisyene gidene kadar tam olarak bilmiyordum da. diyetisyendeki o boyunu kilonu kemiğini yağını kasını ödemini hesaplayan makineye çıktığımda ilk sefer 1.60 ikinci gittiğimde de 1.62 çıktım. daha uzamam yaşım 25i geçti.

boyum hiç umrumda değil, yani dünyada düşünüp kafa patlatacak o kadar çok şey varken neden boya takıntı yapılır ki. tamam kiloda takıntı yapılır, çünkü sağlık sorunu. ama saç şekli, göz rengi, ten rengi, boy gibi ayrımlar gelişmemiş ülkelerdeki çevre baskısı ve dayatılan düşüncelerden ileri geliyor. bir ideal belirleyip, onun dışında kalanları değersizleştirme. fikirlere, akla, zekaya bakmadan yüzeysel kategorileştirme... tam da bize uygun bir uygulama.

benim eşimin boyu 1.90. eeee ne olacak şimdi. birbirimize gayet de güzel yakışıyoruz. elbet çevremizde cahil yorumlar oluyor, ama öyle insanlara da elimden gelecek tek yardım hafif bir tebessümüm olur. cahili kendi halinde bırakırım, hiç uğraşamam.

158 cm boyum ve universitede 5 cm kadar uzadim yani lisede daha kisaydim hala bir kac yil kadar uzayabilirsiniz. Spor ve sutu eksik etme ozellikle spor. Cunku bi kemigin uzamasinda fiziksel stres(kemigin uyarilmasi) cok onemlidir. Kendine guven erkekler minyon kizlari severler :KK66:
Gerçektenmi canım ya inşallah ben de uzarım 5 cm civarı üniversite de

Evet gerçekten uzatıyor. Benim bir kuzenim kullandi. Erkek. Tam yasinyaşını hatırlamıyorum ama senin yaslarindaydi sanırım. Günde 10 çiğ bıldırcın yumurtası içiyordu aç Karina sabah. Bi kaç ay öyle yapti. Ama ilkten 10 taneyle baslamamisti sanırım. Azar azar 10 a cikartti bi hafta içinde tam hatirlamiyorum
Boyu uzamisti 2-3cm
Ay çok sağolun araştırayım bi

Kizlar ne çok sorun yazmissiniz.
Sukredin biraz .
Eliniz ayaginiz tutuyor.
Kisa dediğiniz bacaklariniz istediğiniz yere götürüyor sizi.
Daha ne ya hu .
Aynen öyle, 1,5 metre boyum var, hep ufak tefek bir kadındım, üstelik kendimden 30 cm uzun bir adamla evlendim, boyum uzun gözüksün diye ne topuklu giydim ne de takıntı yaptım, bir kız doğurdum o da babası gibi uzun oldu, yolda yürürken Daltonlar gibiyiz, tabii ben Joe olanıyım, zekamı seveyim:KK70:
Fiziksel özelliklerim asla özgüvenimi zedelemedi çünkü kendimi hep sevdim.
Boy 1,5 metreymiş pehhh yürek büyük olsun insanda, ruhunda güzelse ay gibi parlarsın.
Boyu postu bu kadar takıntı yapmasın insanlar, sağlıklı mısınız? Eliniz ayağınız tutuyor mu? Yaşamayı seviyor musunuz? Gerisi boş.

ben sorun edilecek bir şey görmedim,herkes aynı bedene sahip olacak değil
sanırım ben önemsemiyorum böyle şeyleri.

Back
X