- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.402
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten uzatıyormuymuş bu yumurta? Uzayan tanıdığınız varmı nerden duydunuz
Takıntin varsa da illa oylesin anlamına gelmezKiz valla boyle.
Surekli aynalara bakiyorum, yolda yuruken araba camlarindan, vitrinlerden kendimi kesiyorum. Benimde takintilarim bunlar.
Annem ve kardesim porselen bebek gibi. Ben boyle.
Surekli kendimi inceleyip kusur buluyorum yani.
Kaç cm uzadınız peki?Ben 20 yaşından sonra uzamıştım ama kendiliğinden oldu
Aynen öyle bendePuffff bende 160 boy 46 kiloyum ya kilo alamiyorum gulmeyin valla dertliyim cok zayif olunca iskeletor gibi duruyo![]()
Gerçektenmi canım ya inşallah ben de uzarım 5 cm civarı üniversite de158 cm boyum ve universitede 5 cm kadar uzadim yani lisede daha kisaydim hala bir kac yil kadar uzayabilirsiniz. Spor ve sutu eksik etme ozellikle spor. Cunku bi kemigin uzamasinda fiziksel stres(kemigin uyarilmasi) cok onemlidir. Kendine guven erkekler minyon kizlari severler![]()
Bi ara yazin 45 e kadar dustum aynada bi baktim kendime kemiklerim cikmisss dedim iyyyy bune boyleee hayir yiyorumda ama yakiyo vucut nereye yakiyosaaaAynen öyle bende![]()
Ay çok sağolun araştırayım biEvet gerçekten uzatıyor. Benim bir kuzenim kullandi. Erkek. Tam yasinyaşını hatırlamıyorum ama senin yaslarindaydi sanırım. Günde 10 çiğ bıldırcın yumurtası içiyordu aç Karina sabah. Bi kaç ay öyle yapti. Ama ilkten 10 taneyle baslamamisti sanırım. Azar azar 10 a cikartti bi hafta içinde tam hatirlamiyorum
Boyu uzamisti 2-3cm
Bence senin yasin genc uzarsin daha birde plates oneririm kaslari uzattigi icin oldugundan daha uzun gorunursun :)Gerçektenmi canım ya inşallah ben de uzarım 5 cm civarı üniversite de
Aynen öyle, 1,5 metre boyum var, hep ufak tefek bir kadındım, üstelik kendimden 30 cm uzun bir adamla evlendim, boyum uzun gözüksün diye ne topuklu giydim ne de takıntı yaptım, bir kız doğurdum o da babası gibi uzun oldu, yolda yürürken Daltonlar gibiyiz, tabii ben Joe olanıyım, zekamı seveyimKizlar ne çok sorun yazmissiniz.
Sukredin biraz .
Eliniz ayaginiz tutuyor.
Kisa dediğiniz bacaklariniz istediğiniz yere götürüyor sizi.
Daha ne ya hu .
Bende yemek yiyemiyorumBi ara yazin 45 e kadar dustum aynada bi baktim kendime kemiklerim cikmisss dedim iyyyy bune boyleee hayir yiyorumda ama yakiyo vucut nereye yakiyosaaa![]()