• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu kısa olan bayanlar, sizin de özgüven sorununuz var mı?

Özgüvenin benimle sorunu var :cool:

Üniversitede bir arkadas 155 boylarında ve kiloluydu ama inanır mısın herkesi parmagında oynatırdı. Pek de sevilirdi etrafında hala da öyledir heralde bilemiyorum.Çok da uyanık bir tipti her lafa bir cevabı olanlardan yani gecen sene de evlendi mutlu bir hayatı var

Kişinin kendisiyle alakalı bir durum yani.

bence bu konuyu hıc sorun yapma benımde boyum 1.55 kılom 55 fazlam var kılomdan ama boumdam cok memnunum esımın boyu 1.80 hatta kaynanamlar ıstemeye geldıklerınde esıme kızın yası nekadar kucuk nasıl bu kızı bıze ıstetırsın bıle demısler yasıma ınanmamışlar 26 yasındayım ama 17 18 gosterıyorum ıyı tarafından bak bence sorun etme kendıne uzulme esımle benı goren kkomsularım genelde sunu sorarlar esınle arannda kaç yaş fark var 2 dıyınce saşırıyorlar ınanmıyolar cok kucuksun kac yasında evlendın kızım derler:):) yaşımı soyleyıncee sasırıyorlar boyle dusun ve uzulme sukret halıne

Çok sağolun gerçekten umut verdiniz bana.çok sordum ama ne sıklıkta yaptınız bu hareketleri? Haftada bi kaç gün yapsam işe yarar umarım.hergün yapamıyo insan çünkü.bir de barfiks demirine asılsam faydalı olurmu ki?
Bence voleybol basketbol hareketlerini de bol bol yap gerçekten faydasını göreceğine inanıyorum. Çünkü 23e kadar vücut ancak oturuyor. Özellikle basketbol ciddi uzatıyor. Ve süt içmeni öneririm kemikler için.

Benim boyum 1.50 ve kilo 42 yaşım 26
Boyumu bende cok dert ediyordum çünkü istediğim mesleklere gidemiyorum suan ki meslegimden de memnunum fakat subay olmak istiyordum ama boy yuzunden olamadım.
Simdi ise hic takmıyorum boyumu kafama anladım ki insan kendisi ile barışık olunca herşey yolunda gidiyor.
Vucudunuzla ve kendinizle barışık olun.

Birgün katalog çekimimiz vardı ve manken seçilecek. Şirketin Showroom u bayan lı Erkekli mankenlerle dolu benim boy 158 içlerine bir girdim birde yabancılar siz düşünün boylarını bacak boyları benim kadar nerdeyse kendimi karınca gibi hissettim aralarına üstüme basma korkusu yüzünden sit-down please diyiverdim çarçabuk :(

Birgün katalog çekimimiz vardı ve manken seçilecek. Şirketin Showroom u bayan lı Erkekli mankenlerle dolu benim boy 158 içlerine bir girdim birde yabancılar siz düşünün boylarını bacak boyları benim kadar nerdeyse kendimi karınca gibi hissettim aralarına üstüme basma korkusu yüzünden sit-down please diyiverdim çarçabuk :KK43:
cok zor sartlarda calisiyormussun:KK70:

benimde 1.58 boyum eskiden bende özenirdim senin yaşlarında yani..26 yaşındayım yaşım ilerledikçe minyon olmanın iyi bişey olduğunu anladım :KK48:herkes daha küçük gösteriyosun diyo bende öyle avunuyorum boşver kendine güven.

Öyleydi şimdi calışmıyorum bu kötü anı yüzünden değil ama bebişimi büyütüyorum :)
ne guzel dunyanin en guzel meslegi annelik
ben de pek uzun degilim konu sahibi ama ideal kilomda olsam daha hos duracagini dusunuyorum tabi su ekmek bagimliligimdan kurtulursam

Sen kendini boyle sev,
o basenlerin, kalcalarin ve boyun ile shakiraymissin gibi seni el ustunde tutup seven biri de cikacaktir ;)

Ayrica o uzun boylular senden bir adim onde degil, geride de degil,
sen nasil gorur ona inanirsan sonuc da oyle degismis gibi oluyor, cunku hep farkli acilardan bakiyorsun...

farkini her zaman yaptiklarinla ve bilgin ile yine kendin icin koy, 1gun onceden daha iyi olabilmek icin kendinle yaris...

ayrica anlattiklarini 16-18imde dusunur gibi olmustum
Ama sorunlarimi hic belli etmedigimden anlasilmadi herhalde, bir yandan hala kadin erkek pesimde olan insanlari gorunce toparlamistim hemen ; )
Gorsen, hic bir guzelligim de yok, bildigin sumuklu birseyim aslinda : ))))

Ben de 1.60 boyunda, balık etligillerdenim. :KK45: Kendime dert edince boyum uzamıyor. Herkesin kendine has bi güzelliği vardır. Bunu farkedilmesini istiyorsan kendine güven! Erkekler kendine güvenen kadınlardan hoşlanır. Oram büyük, şuram yamuk diyen kıza katlanamazlar.
Ben bu boyla 1.93lük sevgili yapmıştım. Burnum çok büyük dimi aşkım dediğimde istersen ben kırarım derdi aklıma geldi şimdi :KK53:

Boyum 1.68 keske 1.73 falan olsaydim
Boyum kisa olsaydi evet ozguven sorunu yasardim uzulurdum yani
Uzun boyun albenisi oldugunu dusunuyorum
Daha ozguven daha bi guzel durus katiyo hatunlara

Arada topuklu giyip dimdik yurumeye calisip salindigim dogrudur

Ben de 1.60 boyunda, balık etligillerdenim. :KK45: Kendime dert edince boyum uzamıyor. Herkesin kendine has bi güzelliği vardır. Bunu farkedilmesini istiyorsan kendine güven! Erkekler kendine güvenen kadınlardan hoşlanır. Oram büyük, şuram yamuk diyen kıza katlanamazlar.
Ben bu boyla 1.93lük sevgili yapmıştım. Burnum çok büyük dimi aşkım dediğimde istersen ben kırarım derdi aklıma geldi şimdi :KK53:

"istersen ben kırarım" mı?! :KK57:
der İDİ yi okuyunca yuzumu bir mutluluk kapladı neyse ki :KK73:

Erkekler napsın?
En azından kadınlar topukluyla günü kurtarabilir...

Ben de uzun boyu çok severim kadına apayrı bi asalet bi guzellik katıyor. Böyle kuğu gibi..:confused: hem de çuval giyseler yakisiyo. Bi ara victorias secret mankenlerin baka baka kafayı siyiriyodum nerdeyse. Miranda Kerr, doutzen kroes, barbara palvin..:KK45:

Ergenlik çağımda bende çom kafaya takardım çünki bende kısa boyluyum hatta ağladığım zamanlar bile oldu. Ama yüz güzelliğim var yani övünmek gibi olmasın cevrem tarafımdan güzel, şirin, sevimli olarak bilinirim. Avantajda hiç yaşımı göstermem. Uzun veya kısa olmak önemli değil önemli olan insanın kalp boyudur zekasıdır. Uzun olupta aptal kötü gibi olmaktansa kısa kalmayı tercihi ederim ;)

Back
X