Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence voleybol basketbol hareketlerini de bol bol yap gerçekten faydasını göreceğine inanıyorum. Çünkü 23e kadar vücut ancak oturuyor. Özellikle basketbol ciddi uzatıyor. Ve süt içmeni öneririm kemikler için.Çok sağolun gerçekten umut verdiniz bana.çok sordum ama ne sıklıkta yaptınız bu hareketleri? Haftada bi kaç gün yapsam işe yarar umarım.hergün yapamıyo insan çünkü.bir de barfiks demirine asılsam faydalı olurmu ki?
cok zor sartlarda calisiyormussunBirgün katalog çekimimiz vardı ve manken seçilecek. Şirketin Showroom u bayan lı Erkekli mankenlerle dolu benim boy 158 içlerine bir girdim birde yabancılar siz düşünün boylarını bacak boyları benim kadar nerdeyse kendimi karınca gibi hissettim aralarına üstüme basma korkusu yüzünden sit-down please diyiverdim çarçabuk![]()
Öyleydi şimdi calışmıyorum bu kötü anı yüzünden değil ama bebişimi büyütüyorum :)cok zor sartlarda calisiyormussun![]()
ne guzel dunyanin en guzel meslegi annelikÖyleydi şimdi calışmıyorum bu kötü anı yüzünden değil ama bebişimi büyütüyorum :)
Keşke sizin boyunuzda olabilsem...benimde 1.58 boyum eskiden bende özenirdim senin yaşlarında yani..26 yaşındayım yaşım ilerledikçe minyon olmanın iyi bişey olduğunu anladımherkes daha küçük gösteriyosun diyo bende öyle avunuyorum boşver kendine güven.
Ben de 1.60 boyunda, balık etligillerdenim.Kendime dert edince boyum uzamıyor. Herkesin kendine has bi güzelliği vardır. Bunu farkedilmesini istiyorsan kendine güven! Erkekler kendine güvenen kadınlardan hoşlanır. Oram büyük, şuram yamuk diyen kıza katlanamazlar.
Ben bu boyla 1.93lük sevgili yapmıştım. Burnum çok büyük dimi aşkım dediğimde istersen ben kırarım derdi aklıma geldi şimdi![]()
bu kadar kafana takma cnm ya 8 cm fark varmış aramızda saçını toplasan yada spor ayakkabını bile giysen eşit olur yani..Keşke sizin boyunuzda olabilsem...
"istersen ben kırarım" mı?!
der İDİ yi okuyunca yuzumu bir mutluluk kapladı neyse ki![]()