• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu kısa olan bayanlar, sizin de özgüven sorununuz var mı?

Çok sağolun gerçekten umut verdiniz bana.çok sordum ama ne sıklıkta yaptınız bu hareketleri? Haftada bi kaç gün yapsam işe yarar umarım.hergün yapamıyo insan çünkü.bir de barfiks demirine asılsam faydalı olurmu ki?
Barfiksi hic bilmiyorum canim ama faydali olabilir. Ben ilk 1 sene duzenli olarak her gun yapmaya calistim. Sonra haftada 3 4 gun devam ettim. Simdi isimden dolayi bir turlu firsat bulamiyorum ama basit hareketleri yine her gun yapmaya calisiyorum.boyun hareketleri sirt hareketleri falan.aslinda her gun yarim saat ayirabilsen halledersin sen bu isi

Merhaba, ben 19 yaşındayım, boyum 150 cm.49 kiloyum biraz fazlam var.belim ince ama basenlerim var ve bacaklarım kalın.kendimi bildim bileli özgüven sorunum var boyum yüzünden.merak ediyorum benim boylarımdaki herkeste bu sorun var mı acaba? Ah keşke 157-160 felan olabilseydim.inanın cm'ler bile o kadar farkediyor ki,çok daha farklı görünüyorsunuz.topuklu giy diyeceksiniz biliyorum, ama giymekten bıktım artık.2 saat topuklu üstünde kalsam ölmüş bitmiş bi vaziyette oluyorum gün sonunda.özel günler için giymek güzel ama günlük kullanımda o kadar zor geliyorki :KK43: ve topukluyu çıkardığımda yine aynı boydayım sonuçta.. kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım, yüz güzelliğimiz birbirine yakın olup da boyu benden daha uzun kızlar hep benden bi kaç adım önde gibi hissediyorum, ki öyle de zaten.özellikle kısa bayanlardan yorum bekliyorum, var mı 150civarıyım ama kendime çok güveniyorum diyen? Keşke 5-6 cm daha uzun olsaydım , daha ne isterdim..bir de 20yaş civarında uzayanınız oldu mu kızlar? Asılmak boy uzatıyormuş, dün barfikse asılmaya başladım, uzarmıyım acaba 4-5 cm :KK43:
Amaann ben olmuşum 172 bende de özguven yok yuzum cirkin. Napalim Allah boyle yaratmis

Benimde boyum 1.80 topuklu giyince cok abarti oluyor :KK43:
amanin maşallah topukluyla 2 metre oluyosunuzdur siz :)

konu sahibine şunu diyebilirim boyun 1.50 değilde 160 olsaydı bu seferde neden 1.70 değil derdin, 1.70 olsa çok uzunum topuklu giyemiyorum derdin. velhasıl insan kendine dert edecek bişey illaki bulur. sağlığın için Allaha şükret.

bide İbrahimm Saraçoğlunun boy uzatmayla ilgili bazı balıkların sırt etleriyle ilgili bi kürü vardı bi araştır işe yaradığını duymuştum :)

Bu başlığı görünce bir kahkaha attım daha bugün arkadaşlarla birlikte boyumla dalga geçtik,eğlendik sen de eğlen doğru biraz kısayız ama bununla eğlenebiliriz :D 24 yasındayım, tam tamına 1,5 metreyim. Hiç boy takıntım olmadı. Maşallah kendimi de çok beğenirim. İçten gülerim,kendimi çok severim,çevremi severim. Yani kısaca çok güzel severim. Güzel sev gerisi boş. İlk önce de ben 1,5 metreyim ve kendimi çok seviyorumla başla ;)

Barfiksi hic bilmiyorum canim ama faydali olabilir. Ben ilk 1 sene duzenli olarak her gun yapmaya calistim. Sonra haftada 3 4 gun devam ettim. Simdi isimden dolayi bir turlu firsat bulamiyorum ama basit hareketleri yine her gun yapmaya calisiyorum.boyun hareketleri sirt hareketleri falan.aslinda her gun yarim saat ayirabilsen halledersin sen bu isi
Çok sağolun ben de yapmaya çalışıcam.ebru şallının bacak germe hareketlerini yapıyorum 15dk felan.sırtımı felan gerdiriyorum zıplıyorum.inşallah 5-6cm uzarım ben de sizin gibi

Çok sağolun ben de yapmaya çalışıcam.ebru şallının bacak germe hareketlerini yapıyorum 15dk felan.sırtımı felan gerdiriyorum zıplıyorum.inşallah 5-6cm uzarım ben de sizin gibi
Insallah canim, ben de ilk ebru salliyla baslamistim ama internette cok daha guzel videolar var yabanci. Onlari da bir arastir. Ve her zaman dik durmayi unutma :)

Merhaba, ben 19 yaşındayım, boyum 150 cm.49 kiloyum biraz fazlam var.belim ince ama basenlerim var ve bacaklarım kalın.kendimi bildim bileli özgüven sorunum var boyum yüzünden.merak ediyorum benim boylarımdaki herkeste bu sorun var mı acaba? Ah keşke 157-160 felan olabilseydim.inanın cm'ler bile o kadar farkediyor ki,çok daha farklı görünüyorsunuz.topuklu giy diyeceksiniz biliyorum, ama giymekten bıktım artık.2 saat topuklu üstünde kalsam ölmüş bitmiş bi vaziyette oluyorum gün sonunda.özel günler için giymek güzel ama günlük kullanımda o kadar zor geliyorki :KK43: ve topukluyu çıkardığımda yine aynı boydayım sonuçta.. kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım, yüz güzelliğimiz birbirine yakın olup da boyu benden daha uzun kızlar hep benden bi kaç adım önde gibi hissediyorum, ki öyle de zaten.özellikle kısa bayanlardan yorum bekliyorum, var mı 150civarıyım ama kendime çok güveniyorum diyen? Keşke 5-6 cm daha uzun olsaydım , daha ne isterdim..bir de 20yaş civarında uzayanınız oldu mu kızlar? Asılmak boy uzatıyormuş, dün barfikse asılmaya başladım, uzarmıyım acaba 4-5 cm :KK43:
canım uzayabilirsin fakat bunun için gerçekten zamanını ayırıp spor yapıp beslenmene dikkat etmelisin. eğer gerçekten istiyorsan uzarsın. 2-3cm-5cm uzayabilirsin . hergün düzenli egzersiz ve plates yapmalısın. boyunun uzaması için vücudunun büyüme hormonu salgılaması gerekiyor eğer kemik uçların kapanmamışsa zaten uzarsın fakat bence düzenli spor yaparsan kesin uzarsın ben bile 29 yaşıma geldim düzenli spor yapsam uzayacağımı düşünüyorum boyunda kısa değil 168. bak hergün ip atla mesela 5dk ip atla 1dk dinlen sonra devam et buradaki amaç hızlı sporlar yapmak hızlı hareket ettiğin sporları yaptığında vücudun büyüme hormonu salgılıyor bu da boyunun uzamasını sağlıyor. ip atlamak, basketbol koşmak gibi. bir yere asılmak kemiklerinin düzgün yerleşmesinde ve uzamasında faydalı olur. ayrıca protein ağırlıklı beslenmek ve güneş ışığından yararlanmak gerek.

Ya buraya yazan boyu önemsemeyenler kim ? Ben niye dışarda 1 cm bile sorun edenlerle karşılaşıyorum.Ben de çok takmıyorum ama sürekli etraftan duyduklarım boyumu takıntı yapmama sebep oluyor.

amanin maşallah topukluyla 2 metre oluyosunuzdur siz :)

konu sahibine şunu diyebilirim boyun 1.50 değilde 160 olsaydı bu seferde neden 1.70 değil derdin, 1.70 olsa çok uzunum topuklu giyemiyorum derdin. velhasıl insan kendine dert edecek bişey illaki bulur. sağlığın için Allaha şükret.

bide İbrahimm Saraçoğlunun boy uzatmayla ilgili bazı balıkların sırt etleriyle ilgili bi kürü vardı bi araştır işe yaradığını duymuştum :)
aynen ben 168 im benim boyumdakiler 170-172 yim diyor bende keşke 172 olsaydım diyorum kendime halbuki iyi boyum TR ortalamasına göre ama yani fazla byda göz çıkarmazdı yaneeeee:KK45:

şu bir gerçekki uzun boy ve ince fizikli bayanlar ve tabi erkekler daha fazla ilgi çekiyor göze daha hoş görünüyor şu da bir gerçekki TR nin boy ortalaması kısa bu açıdan boyu kısa olan bayanların şansı uzun olanlara göre daha fazla mesela uzun boylu erkeklerde kendi boylarına uygun sevgili bulamamaktan şikayetçi:KK45: halbuki burda taş gibi ben varım :KK31:

Ya buraya yazan boyu önemsemeyenler kim ? Ben niye dışarda 1 cm bile sorun edenlerle karşılaşıyorum.Ben de çok takmıyorum ama sürekli etraftan duyduklarım boyumu takıntı yapmama sebep oluyor.
Beeen :) boyu önemsemiyorum. Niye önemseyeyim ki boyu ve gercekten kısayım yani öyle böyle değil 1,5 metreyim :) Ama güzelim,başarılıyım.Boyum olsa 'güzel kız boyu kısa sadece' demezlerdi de sadece 'güzel kız' derlerdi. Ne fark eder ki ne dedikleri ? Çirkin diyende çok kısa yahu diyen de vardır mutlaka ama kimin ne dediği önemli değil ki. Cevrenizdekiler boyu mu takıyor sallayın gitsin siz sizi sevin gerisini boşverin :D

Aynen ya burda herkes teselli veriyor sağolsunlar ama dışarda çok dalga geçen de oluyor.ben de buna anlam veremiyorum

benim bir arkadaşım var aynı boylarda sanırım 50 falan ama kız da ki özgüven akıllara zarar öyle diyim.. 75 boyla ben de oyle ozguven yok. YANI ANLIYACAGINIZ BOY ILE OZGUVENIN ALAKASI YOK..

Ah canim ya ben de uzun boydan muzdaripim.ne kiyafet bulabiliyorum ne de ayakkabi.minyon olmak iyidir hiiic sikayet etme.

Aynen ya burda herkes teselli veriyor sağolsunlar ama dışarda çok dalga geçen de oluyor.ben de buna anlam veremiyorum
Nasıl dalga geçiyorlar ? 1.50 boyundayım bugüne kadar cok geyiği oldu ama hep birlikte yaptık ben de yaptım geyiğini. Şimdi şunu da belirtelim ortalamadan kısayız yani 1.50 için söylüyorum. Ha rencide edercesine bir dalga geçme varsa zaten bu dalga geçenler kaç yaşında buna bakmak lazım,bu da çözüm olmuyorsa geçiniz efendim ciddi anlamda boyla rencide etmeye çalışan insanlar zaten hayatnızda olmasınlar ;)

canım benimde arkadaşım 150 43 kiloydu çok da hoş bi kızdı. Üniverstede talbide çoktu yani. Ayrıca 4 sene boyunca hiç topuklu giydiğini görmedim hep converse giyiyordu.

Back
X